MIZON Enjoy Vital-up Time Watery Moisture Mask Hydrate your dry skin - drėkinamoji lakštinė veido kaukė su žaliosios arbatos ekstraktu

Taigi, ryt turiu svarbią dieną ir keliausiu į darbo pokalbį. Nemeluosiu, jaudinuosi ir nerimauju, noriu dirbti ir darbo pasiūlymas skamba labai patraukliai, tad ir laukiu, ir kaip visuomet, yra tas jauduliukas. Jau susidėliojau rytojui aprangą, susiplanavau laiką ir maršrutą iki darbo, tad beliko palepinti veido odą ir pasidaryti šviežią manikiūrą. Veido odai šį kart griebiau lakštinę kaukę, kurios paprastai geriau atgaivina ir ntensyviau sudrėkina odą. Jau kuris laikas turiu korėjietišką Mizon veido kaukę, žadančią intensyviai drėkinti - tai, ko man šiandien labiausiai reikia.

"Koks gražus būna gyvenimas, jei padarai ką nors gera ir teisinga."
Fiodoras Dostojevskis


Produktas: MIZON Enjoy Vital-up Time Watery Moisture Mask Hydrate your dry skin - drėkinamoji lakštinė veido kaukė su žaliosios arbatos ekstraktu
Gamintojas: "Mizon". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: intensyviai drėkinti, gaivinti, raminti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyviai drėkina ir gaivina
Labiausiai nepatiko: tikriausiai norisi pabambėti dėl sudėtinių dalių - nemažai tik vidutinio saugumo
Tūris: 23 ml (1 lakštas)
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Douglas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Ši veido kaukė tai gyvybingumo suteikianti Mizon esencija. Neaustinės medžiagos lakštas tvirtai prilimpa, todėl drėkinanti esencija puikiai įsigeria į odą. Šios kaukės sudėtyje yra žaliosios arbatos ekstrakto, ji ilgam laikui drėkina odą. Vitaminai A ir B ramina odą, o taninas suteikia jai elastingumo.
Naudojimas: uždėkite kaukę ant švarios veido odos ir palaikykite 10-20 minučių. Nuėmę nenuplaukite.

Plastikinis vienkartinės kaukės maišelis - pakuotė standartinio dydžio, puoštas abstrakčiomis bangelėmis. Dizainas būdingas visoms šios linijos Mizon kaukėms, skiriasi tik pagrindinė pakuotės spalva. Šiuo atveju pasirinkta šviesiai mėlynas, žydras atspalvis, kuris iš tiesų asocijuojasi būtent su odos drėkinimu.

Kvapas. Veido kaukės sudėtyje matome kvapiąsias medžiagas. Kvapas šiek tiek primena žalios arbatos aromatą su kažkokiu kosmetiniu kvapu. Jis nėra labai stiprus ir intensyvus - laikant kaukę ant veido aš praktiškai nejaučiu kvapo, o ir ant odos jo nelieka - regis gana greit išgaruoja.

Konsistencija. Medžiaginis lakštas labai gausiai prisotintas veikliuoju skysčiu.

Sudėtis: Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Dipropylene Glycol, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Bis-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Trehalose, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Parfum, Disodium EDTA, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Beta-Glucan.


Poveikis. Veido kaukė labai labai gausiai pristotinta gličiu, tirštoku skysčiu, tad nugręžti kaukę man pasirodė būtina prieš dedant ant veido. Kitu atveju ji tikriausiai gali nuslysti nuo veido odos. Užsideda visai patogiai ir standartiškai, kaip ir daugumoje kaukių, nosies sritis man per trumpa. Šį kart bandžiau ją patempti žemyn, tad kaukė atsidūrė ant antakių, tačiau neigiamos įtakos tokiam uždėjimui nepajaučiau.


Kaukės poveikis buvo visiškai toks, kokio tikėjausi. Bene visos lakštinės kaukės labai gerai atgaivina veido odą. Po šitos dar jaučiau intensyvų drėkinamąjį efektą, oda įgavo aiškiai matomo sveiko spindesio. Tad tikrai atgaivino ir sudrėkino, o kažkokio kito poveikio nepajutau. Šiaip visai nebloga kaukė, mano odai patiko ir lūkesčius patenkino. Nebuvo kažkuo stebuklinga ar super išskirtinė, tačiau padarė tai, ką žadėjo, buvo patogi ir maloni naudoti, tad vertinu teigiamai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai