QVS blakstienų rietimo žnyplės

Taigi, blakstienų rietikliai... Anksčiau turėjau porą labai gerų, kurių poveikiu nepaprastai mėgavausi, tačiau nieko nėra amžino - vienas jų po gero dešimtmečio naudojimo paprasčiausiai sulūžo, o kitame nusidėvėjo juostelės ir rietimas pasidarė pernelyg pavojingas. Tiesiog pabijojau pažeisti blakstienas, tad abu mečiau lauk ir ėmiau ieškoti kažko tikrai patikimo. Niekad negalvojau, kad nusipirkti tikrai gerą rietiklį gali būti taip sudėtinga. Štai Eylure visiškai nereietė blakstienų ir buvo nevertas dėmesio, tad nusipirkau QVS ir tikėjausi geresnio rezultato.


Produktas: QVS blakstienų rietimo žnyplės
Gamintojas: QVS". Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: užriesti blakstienas
Medžiagos: metalas ir silikonas
Labiausiai patiko: nedidelė kaina
Labiausiai nepatiko: neriečia pakankamai
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: QVS žnyplės skirtos blakstienoms formuoti. Žnyplės pagamintos iš plieno, kuris nudažytas juodai. Jos prisitaiko prie akies formos. Priemonė turi dvi silikoninės juosteles. Taip pat yra pridėtos dar dvi juostelės, kurias galėsite vėliau pakeisti. Švelniai suspaudus blakstienas tarp spaustukų Jūsų akys atrodys didesnės.


Mano nuomonė. Nuo ko čia pradėjus? Tiesą sakant su šiuo įrašu išsiplėsti ir daug pasakoti visai nesinori. Rietiklio išvaizda standartinė, juodo metalo su apsauginėmis gumelėmis. Sukryžiavusi pirštus pirmą kartą bandžiau ir... rietiklis šiek tiek, vos vos parietė blakstienas, pakėlė jas į viršų ir suteikė labai labai lengvą rietimo efektą. Labai gaila, tačiau galutiniame rezultate tas parietimas man per silpnas ir nepakankamas - puikiai žinau, kad galima pasiekti geresnių rezultatų, o QVS rietiklis nepatenkino mano lūkesčių, net jei ir šiek tiek veikia... Regis teks dar kartą mesti lauk man nepatinkantį produktą ir ieškoti dar vieno rietiklio, kuris gebėtų pilnai patenkinti mano lūkesčius... 

O gal jūs esate atradę tobulą, kuris iš tiesų veikia? Būtų nuostabu, jei pasidalintumėte, kur ieškoti iš tiesų gerų ir veikiančių rietiklių!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai