2019 pavasario - vasaros tendencijos: maudymosi kostiumėliai

Tendencijų ciklas artėja link pabaigos, nors kai pagalvoji, jau senai turėjo būti baigtas 😂 Tačiau kartais taip nutinka, ir net neplanuojant viskas užsitęsia ilgiau, nei norėčiau. Ką gi, šį kart kalbėsime apie priešpaskutinį įrašą - visiškai vasarišką įrašą, kuriam pasiruošti dar yra daug laiko. Maudymosi kostiumėliai, maudynės, saulė, deginimasis... O kuo rengsimės pliuškendamiesi ežere, upėje, jūroje?

ČIA
1. '80-'90 stiliaus maudymosi kostiumėliai



2. Sportinio - gelbėtojų stiliaus


3. Vientisas maudymosi kostiumėlis


4. Ilgos rankovės


5. Kelnaitės aukštu liemeniu


6. Kelnaitės aukštais įkirpimais iš šonų


7. Matomi, pabrėžti lankeliai maudymosi kostiumėlio liemenėlėje


8. Vientisi su iškirpimais strateginėse vietose


9. Su diržais


10. Sukryžiuotos juostelės


11. Su raišteliais


12. Su raukinukais


13. Madingų raštų: juostelės, taškeliai, plunksnos raštai ir kt.


14. Gyvūnų kailio ir odos raštai


15. Velveto medžiagos


16. Pastelinių spalvų


17. Kūno odos spalvos

Šaltiniai: Vogue, Glowsly, Popsugar

Kas svarbiausia 2019 pavasario - vasaros maudymosi kostiumėlių tendencijose?

Kalbant apie maudymosi kostiumėlius, regis tarp šio sezono tendencijų galima rasti tinkamų kiekvieno skoniui ir stiliui. Tačiau be abejonės, norisi pabrėžti pačius svarbiausius. Šį sezoną tiesiog neįmanoma nepaminėti sportinio stiliaus maudymosi kostiumėlių tendencijos ir kostiumėlių su ilgomis rankovėmis tendencijos. Nors tai visiškai prieštarauja mano kūno proporcijoms, tačiau išbandyti ar bent jau pasimatuoti reikėtų. Paprastai sportinio stiliaus kostiumėliai labiau tinka sportiškos figūros merginoms, o man vis dar norisi paryškinti liemenį, turiu apvalius klubus ir platų pilvą, tad mieliau renkuosi tokius, kurie dalintų figūrą pusiau ir suteiktų optinę apgaulę apie išraiškingesnę liemens liniją.

Tarp svarbiausiųjų tendencijų yra ir vientisi kostiumėliai, šalia kurių matome ir iškirpimus strateginėse kūno vietose, kartais tiek, kad vientisas kostiumėliais gali atrodyti beveik kaip dviejų dalių. Iš praeitų sezonų tarp madingiausių išlieka itin aukštas kelnaičių liemuo ir giliai kirpti šonai kelnaitėse. Tad jei nesinori atnaujinti maudymosi kostiumėlio šį sezoną, puikiai tiks ir praeitų metų.

Spalviniu požiūriu itin madingi bus pastelinių spalvų ir kūno odos spalvos maudymosi kostiumėliai. Na, o jei norisi raštų - galima rinktis madinguosius taškelius, juosteles ar kitus populiarus raštus. Net ir prieštaringai vertinami gyvūnų kailio ir odos raštai šį sezoną išgyvena didžiulį atgimimą.

Ar planuojate atnaujinti savo maudymosi kostiumėlį ar pasiliksite prie praeitų metų? Kuri tendencija jums atrodo mieliausia? O kuri labiausiai tinka jūsų kūno sudėjimui?



Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai