CATRICE Holo Lip Colour Intensifier Charming Fairy Lip Glow - spindintys lūpų dažai "010 One Miracle Fits All"

Pastaruosius metus rinką užplūdo įdomių ir neįprastų užbaigimų kosmetikos gaminiai, kurių ryškiausi ir daugiausiai dėmesio susilaukę yra "holografinė" kosmetiką ir spalvą keičianti kosmetika. Apie holografinę kosmetiką jau kalbėjau - realiai reta kosmetikos priemonė, besiskelbianti holografine iš tiesų yra tokia, dažniausiai tai būna duo-chromo efekto, dvispalvio ar spindinčio metalo efekto priemonės. O va spalvą keičianti kosmetika stebina paslaptingumu ir rezultatais - reaguodama su odos pH faktoriumi tokio tipo kosmetika ant kiekvieno odos gali atrodyti visiškai skirtingai.

Mano bloge galėjote rasti apžvalgą apie spalvą keičiantį lūpų balzamą, kuris iš skaidraus tapdavo rožiniu. O šį kart pasakoju apie spalvą keičiančius lūpų dažus iš Catrice. Apskritai dažai patys jau atrodo spalvoti, tačiau reaguodami su oda tikrai keičia atspalvį, į kokį? Priklauso nuo kiekvienos merginos pH.

"Visos aistros geros, kol jas valdome, visos blogos, jei joms paklūstame."
Ž.Ž. Ruso



Produktas: CATRICE Holo Lip Colour Intensifier Charming Fairy Lip Glow - spindintys lūpų dažai "010 One Miracle Fits All" 
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: patogu naudoti, patogiai jaučiasi ant lūpų
Labiausiai nepatiko: atspalvis keistokas ir tikrai ne kiekvieno skoniui
Tūris: 4,2 g
Kaina*: 5,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Lūpų dažų alyvinis atspalvis reaguoja su lūpų pH ir suteikia lūpoms unikalų rožinį atspalvį su holografiniais blizgučiais.


Lūpų dažų pakuotė, labai standartinės, kompanijai būdingos išvaizdos: metalinis korpusas ir išsukami dažai, net dizainas, kurio puošybai naudot vaivorykštes atspindintys horizontalūs brūkšniai, primena kažką, ką jau mačiau kompanijos produktuose. Rožinio atspalvio metalas ir keli šviesą atspindys papuošimai - madingas, dar visai nesenas tendencijas atitinkantis dizainas.

Kvapas. Lūpų dažuose naudotos kvapiosios medžiagos ir tikrai pamenu, kad kažkokį kvapą turėjo, tik šiuo metu (ačiū mano slogai) visiškai nieko neužuodžiu. Kiek pamenu, tai tiesiog malonus kosmetinis aromatas.

Konsistencija. Tobulai maloni, slystant oda ir paskirstanti produktą lyg sviestas, šiek tiek jaučiasi riebumas, tačiau jis labai malonus, ypač žiemą, kai lūpos dažniau ir daugiau sausėja.


Sudėtis: CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYISOBUTENE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), HYDROGENATED COCO-GLYCERIDES, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ETHYLHEXYL PALMITATE, LAURYL LAURATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, TOCOPHERYL ACETATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, TOCOPHEROL, C30-45 ALKYL METHICONE, C30-45 OLEFIN, SILICA, CAPRYLYL GLYCOL, TIN OXIDE, GLYCERIN, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, BETA-SITOSTEROL, SQUALENE, BENZYL SALICYLATE, CITRIC ACID, PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, CITRONELLOL, GERANIOL, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 45410 (RED 27), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Pradėsi nuo pasikartojimo - dažai tiesiog tobulai dengiasi ant lūpų, apskritai man labai primena kiek riebesnius lūpų balzamus. Tik padengus atrodo, kad dažai maitina lūpų odą, jų neapunkindami. Dėvėti lūpų dažus malonu ir lengva, padengti taip pat, nepasakyčiau, kad jiems reikalingas labai kruopštus dengimas, nors išvažiuoti už kontūro tokia spalva tikrai negalima.

"010 One Miracle Fits All" yra į odos pH reaguojantys lūpų dažai, kurie priklausomai nuo kiekvieno pH gali atrodyti vis kitaip. Tik padengus dažai ant mano lūpų atrodo tokie patys, kaip dažų pakuotėje - alyvinio, itin blizgaus atspalvio. po kelių minučių atspalvis keičiasi, dažai įgauna daugiau rožinio atspalvio ir viskas tampa tarpiniu variantu tarp rožinės ir violetinės su krūva smulkių blizgių dalelių. Tai tikrai nėra holografiniai dažai, greičiau intensyviai spindintys, tačiau vaivorykštė tikrai nešoka ant mano lūpų.


Aš tiesą sakant nesu tikra dėl šio atspalvio... tokiu dažydavosi moteriškės prieš daugiau nei dešimtmetį, ir nors blizgios spalvos grįžta, bet pats atspalvis mane erzina. Apskritai tai ta spalva, prie kurios net balčiausi dantys atrodys gelsvi, jau nekalbant apie iš tiesų gelvesnius dantukus...

Lūpų dažai nėra atsparūs nei valgymui nei gėrimui ir palieka pėdsakus ant stiklinių, nusivalo valgant, tačiau labai saugant, galima išlaikyti apie 3 valandas. Sakyčiau visai kaip standartiniai lūpų dažai., tik šitame išskirčiau tą spalvą keičiančių dažų savybę - nusitrynus spalvai ant lūpų lieka rožinė dėmė (kuri stebėtina, manęs visai neerzina). Tekstūra tikrai tobula, ant lūpų jaučiasi gerai, bet tas atspalvis... ar dėvėtumėte tokį?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai