2019 pavasario - vasaros tendencijos: galvos apdangalai, skrybėlės ir kepurės

Labai džiaugiuosi rašydama paskutinę tendencijų dalį... Pirmasis pavasario mėnuo persirito į antrąją pusę ir jaučiu, kaip vėluoju, ne tik su tendencijų įrašu, tačiau ir apskritai su visais įrašais. Nemėgstu vėluoti, bet ką darysi, kartais taip nutinka. 

Šį kart pakalbėsime apie galvos apdangalus, skrybėles, kepuraites ir viską, ką dedam ant galvos vasaros metu. Keista, kai buvau paauglė, negalėjau pakęsti net kepurės nuo saulės, o šiandien, būtų visai smagu pagaliau išmokti užsirišti turbaną ar įdomiai užsidėti skarelę, o gal metas naujai šiaudinei skyrėlaitei? Kokie bus madingiausi ateinantį sezoną, kviečiu pasižvalgyti.

ČIA
1. Šiaudinės skrybėlės


2. Skrybėlės lygiu viršumi (boater hat)


3. Skrybėlaitės, primenančios mažas pagalvėles (pillbox hat)


4. Adatų pagalvėlės formą primenančios skrybėlaitės - žemos, lygiu viršumi


5. Skrybėlės plačiais kraštais


6. Didelės skrybėlės laisvais kraštais


7. Kibiro formos kepurės (bucket hats)


8. Beretės


9. Nertos kepurės


10. Unikalių ir originalių formų skrybėlės


11. Skrybėlaitės su šydu


12. Bitininko gobtuvą primenanti skrybėlaitė su pilnai dengiančiu permatomu gobtuvu


13. Įvairios sportinio stiliaus kepuraitės


14. Šalmus ir plaukimo kepuraites primenatys galvos apdangalai


15. Turbanai ir skarelės

Šaltiniai: Vogue, Marie Claire

Kas svarbiausia 2019 pavasario - vasaros galvos apdangalų, skrybėlių ir kepurių tendencijose?

Kalbant apie šiltojo sezono galvos apdangalų tendencijas, tikriausiai aktualiausia ir populiariausia idėja yra futuristiniai galvos apdangalai, kurie kuo daugiau dengia ir nuo saulės ir nuo aplinkinių žvilgsnių. Itin populiarios '90 stiliaus kibiro formos kepurės, visuomet madingos plačiakraštės fedoros ar paplūdimio skrybėlės su itin plačiais kraštais. Iš keistesnių tendencijų išskirčiau bitininko kepures ir skrybėlaites su šydais, plaukimo kepuraites ar šalmus primenančius galvos apdangalus. Kuo keičiau, kuo kūrybiškiau, tuo įdomiau ir smagiau!

Apkritai dauguma galvos apdangalų tendencijose jau matyti ne kartą tarp praeitų sezonų populiariausiųjų. Šį sezoną galvos apdangalai išsiskiria raštais, ryškiomis spalvos ir audinių lengvumu.

Kaip visada madingos ir beretės ir skareles bei turbanai - praktiškai kelintus metus jie keliauja iš vieno sezono į kitą. Tai nėra pačios populiariausios tendencijos, tačiau nepaprastai lengvai įdomiai užsirišti turbaną ar skarelę, pasirinkti ryškių raštų ar spalvų ir įnešti šiek tiek dramos ir to taip išsiilgot pavasariško ryškumo.

O kurios kepurės, skrybėlaitės ar skarelės jums simpatiškiausios? 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Na matyt daug kas pauglysteje nemegsta galvos apdangalu. Net eiti ziema su kepure kaip salta kazkoks "nelygis" budavo. Tiesa gal 16 ar 17 metu turejau viena apsimegsta skrybelaite ir kazkada ja nesiojau. Prisimenu, kad panaudojau senelio vasarine skybele savo " sedevrui" na bet jis nesiojamas buvo, nes gerai laike forma.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš tai pamenu tėvai versdavo nešioti - iš namų išeini su kepure, o kol iki mokyklos ateini, ji visuomet atsidurdavo kuprinėje :D :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą