OH K! intensyviai drėkinanti rankų kaukė "Violet Flower" su našlaičių, levandų ir rugiagėlių ekstraktais

Visai smagu kartais palepinti ne tik savo veidą, tačiau ir rankų odą. Nori nenori, bet būtent rankos pirmiausia yra mūsų amžiaus išdavikės. Jei dar veidą galima pakoreguoti plastinėmis operacijomis ar intensyvia priežiūra; tai rankoms bent jau kol kas, tokios pagalbos nėra. Rankos sensta taip pat, kaip ir veidas, tad pamiršti tokius dalykus, kaip kremas nevalia.

O aš va jau kelinta diena apie kremą visai pamiršau, tad rankų oda mano užmaršumą įvertino skausmingai - išsausėjo, tad palepinti norėjau šiek tiek intensyviau. Namuose dar turėjau metų pradžioje įsigytą ale Korėjietišką rankų kaukę iš Oh K! Keista, kad kompanijos, pilnai sukūrusios produktą jį nusprendžia gaminti Korėjoje - man tai labai primena bandymą imituoti neva tai taip visų mėgiama korėjietiška kosmetika, kai iš tiesų taip nėra.

"Dideli darbai nedirbami iš karto."
Sofoklis



Produktas: OH K! intensyviai drėkinanti rankų kaukė "Violet Flower" su našlaičių, levandų ir rugiagėlių ekstraktais
Gamintojas: "3 Warple Way" US. Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: sudrėkinti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: intensyviai drėkina ir vizualiai išlygina rankas
Labiausiai nepatiko: skystis ilgai geriasi į rankų odą
Tūris: 20 g (2 x 10 g)
Kaina*: 3,89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Rankų odai kaukė suteikia intensyvų drėkinimą.
Naudojimas
1. nusiplaukite ir nusausinkite rankas
2. iš pakuotės ištraukite pirštines ir nuplėškite punktyrais pažymėtose vietose, kad jas atskirtumėte
3. užsimaukite pirštines ir 30 sekundžių trinkite rankomis, kad kaukės turinys įsigertų į odą
4. praėjus 10-15 min. nusimaukite pirštines, o likučius įtrinkite į rankų odą.


Pirmiausia pradėkime nuo priemonės pakuotės. Plastikinis vienkartinis maišelis didokas ir tikriausiai nelabai toks dydis reikalingas. Visas dizainas, visa pakuotės išvaizda, kiekviena detale bando sukurti korėjietiško produkto įvaizdį. Keli rytietiški užrašai, didelis ženklas "Made in Korea", keistokas vakariečiams pavadinimas ir net pandos veidukas ant pakuotės. Tik žvilgtelėjus atrodo viskas paprasta - prekė tikrai korėjietiška, tačiau iš tiesų ji kurta amerikiečių kompanijos, ir jei pavyzdžiui, lietuviai pilnai sukuria produktą ir jį nusiunčia gaminti į Kiniją ar Ameriką, gamintys tikrai netampa nei amerikietišku, nei kinišku - tai tas pats lietuviškas produktas, tiesa? Taip ir šiuo atveju - tikrai liežuvis neapsiverčia šios kaukės vadinti korėjietiška.

Kvapas iš pradžių buvo keistokas ir kuris laikas bandžiau suvokti, koks jis. Iš pradžių malonus ir maloniai kutenantis uoslę kvapas atrodė gėlių, tačiau tikriausiai labiausiai primena tiesiog gėlių kvepalus, laimė, nėra nei įkyrus, nei erzinantis ir per tas 15 minučių nors ir aiškiai jaučiamas, tačiau neatsibosta.

Konsistencija. Plastikinės didelės pirštinės su plonu sluoksniu viduje ir veikliuoju skysčiu.

Sudėtis: Aqua, Dimethicone, Butylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Cetyl Ethylhexanoate, 1,2-Hexanediol, glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Betaine, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Saccharomyces/ Viscum Album (Mistletoe) Ferment Extract, Viola Tricolor Extract, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Parfum, Lactobacillus/ Soybean Ferment Extract, Saccharomyces/ Imperate Cylindrica Ferment Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Centaurea Cyanus Flower Extract, Ethylhexylglycerin, Potassium Hydroxide, Disodium EDTA, Urea, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Benzyl Benzoate.


Poveikis. Pats kaukės naudojimas labai paprastas - imam kaukes lauk ir atplėšiam, apsivelkam, kiek pamasažuojam ir šiek tiek palaikom ant rankų. Tai nėra mano pirmoji tokio tipo kaukė, jau bandžiau tokią iš Skinlite, ir turiu pastebėti, kad ši nebuvo sandari. Kaukės užspaudimas nesandarus, tad to skysčio buvo visur, kur neturėtų būti, tad ant jų mauti įprastas pirštines visai nesmagu. Šioks toks nepatogumas, bet didelės žalos tikrai nėra. Apskritai ir to skysčio viduje man pasirodė mažiau nei turėtų būti, tačiau galbūt tik dėl to, kad dalis jo buvo išbėgę lauk.


Kaukė gerai sudrėkino rankų odą, ji vizualiai tapo lygesnė ir šviesesnė, jautėsi komfortabiliai ir atrodo lyg keliais metais jaunesnė! Vienintelis trūkumas, lyginant su prieš tai bandytomis iš Skinlite, po kaukės nuėmimo, ant odos likęs skystis jautėsi labiau slidus, lyg silikoninis ir sunkiai gėrėsi į rankų odą. Teko ilgokai pasėdėti masažuojant rankas, kol pagaliau galėjau grįžti prie įprastų darbų. Apskritai net labai maloni ir nebloga, tik Skinlite variantas visgi buvo šiek tiek geresnis ir kokybiškesnis pasirinkimas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai