TREETS TRADITIONS "Relaxing Chakra's" vonios bombos su rožėmis ir ryžių sėlenų aliejumi

Nepaisant to, kad įpusėjome pirmąjį kalendorinio pavasario mėnesį, tačiau pavasario nesijaučia nors tu ką... Tad vis dar su malonumu piluosi vonias ir juose pliuškenuosi, mirkstu, atsipalaiduoju, lepinuosi... Šį kart mano apžvalgos žvaigžde Treets Traditions vonios burbulai įkvėpti Azijos tradicijų.

"Niekam neatsitinka nieko tokio, ko jis negalėtų ištverti."
Markas Aurelijus



Produktas: TREETS TRADITIONS "Relaxing Chakra's" vonios bombos su rožėmis ir ryžių sėlenų aliejumi
Gamintojas: "Nature's choice". Pagaminta Nyderlanduose
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas, idėja
Labiausiai nepatiko: tikriausiai sudėtis galėtų būti geresnė 
Kiekis: 3 vnt.
Kaina*: 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Maloniai atpalaiduojantys vonios burbulai, kurių sudėtį įkvėpė Azijos senovės tradicijos. Mūsų vonios burbulai pagaminti pagal tradiciją, kai buvo prausiamasi naudojant sodą. Jie skirti jūsų odai puoselėti. Šių burbulų sudėtyje yra rožių ir ryžių lukštų aliejų.
Senovės kūno priežiūros paslaptys – jūsų kasdienėms prabangos ir malonumo akimirkoms.

Naudojimas: Atsargiai įmeskite vonios burbulą į šiltą vandenį. Atsipalaiduokite ir mėgaukitės. Po procedūros gerai išplaukite vonią.


Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad susižavėjau ir susidomėjau priemonės pakuote. Kiekvienoje pakuotėje yra po 3 burbulus ir galima įsigyti kelių skirtingų kvapų - aš pasirinkau su rožėmis ir ryžių aliejumi, įkvėptą Azijos tradicijų bei Nenek (taip vadinama senelė Azijoje) išminties. Manoji pakuotė pailga, su dominuojančia rožine spalva. Mano akis sužavėjo dizainas - mažytis Azijos žemėlapis, kompanijos pavadinimas tarsi spaudo žymoje ir kitos smulkios detalės, sukuriančios patrauklią ir gundančią visumą. Popierinė tūba su sutvirtintu metaliniu dugnu uždengta plastikiniu dangteliu, bombos sudėtos viena ant kitos. Pakuotė patogi ne tik bomboms laikyti, bet ir išimti bei saugiai uždaryti priemonės kvapą iki sekančio naudojimo. 

Kvapas. Pats gamintojas nurodo, kad kvapas pudriškos rožės, ir jis toks yra iš tikrųjų. Kvapas nėra toks stiprus, kaip pvz. Lush vonios bombų kvapai. Stiprokas, bet prikišus nosį pauostyti nesinori čiaudėti. Malonus, prislopintas, pudriškas, keistokas (ne tai, kaip įsivaizduoju rožių kvapus kosmetikoje), bet malonus. Šiek tiek nuslopsta įmetus į vonią, tačiau vistiek aiškiai jaučiamas.

Konsistencija. Priemonė suformuota į burbulą. Tokie burbulai pagaminti iš sodos ir citrinos sulčių, kaip ir šiuo atveju; o joje matosi ir augalinių dalelių, kurie labai primena džiovintus rožių žiedlapius.

Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Carbonate, Parfum (Fragrance), Rosa Gallica (Rose), Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, PVP, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.


Poveikis. Vonios burbulas įmestas į vonią šnypčia, putoja ir tirpsta, paskleisdamas lengvą balzganą spalvą, džiovintus augalus ir šiek tiek putų ant vandens paviršiaus. Vonios kambaryje pasklinda itin malonus, atpalaiduojantis aromatas...


Kaip ir su dauguma vonios priemonių, didelio poveikio odai aš nejaučiu. Burbulai tikrai nedrėkina ir apskritai vargu ar teikia naudą odai, apart to, kad po vonios (kaip ir po saunų) lengviau pašalinti gilesnius nešvarumus ir efektyviau išvalyti odą. Priemonė nesausina odos, nedirgina. Realus poveikis yra tas atsipalaidavimas - atrodo kiekvienas kūno raumuo pailsi, sumažėja jų įtampa, pailsi mintys ir atpalaiduoja čakras (? dėl paskutinio teiginio garantuoti negaliu 😅). Patiko, su mielu noru naudoju ir atidžiau žvalgausi į kitus kompanijos produktus.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai