BARRY M Nail Paint Aquarium Collection - nagų lakas "601 Persian"

Ankstyvas pavasaris, toks metas, kai ne tik nežinai, kaip rengtis, nes jau taip norisi lengvų rūbų, bet jiems dar ankstoka... Bet ir kaip lakuoti nagus, bent jau man tokia dilema iškyla kiekvienais metais - tamsių spalvų jau nesinori, neoninėms dar aiškiai per anksti, o pastelines kol kas irgi pasilieku šiltesniems orams. Tuomet nusprendžiu visiškai atsiduoti savo nuotaikoms ir rinktis intuityviai. Mano intuicija ir nuotaikos šį kart su violetiniu dviejų atspalvių nagų laku iš Barry M Aquarium kolekcijos.

"Įgūdžiai be vaizduotės yra amatas, o vaizduotė be įgūdžių - modernus menas."
Tom Stoppardas


Produktas: BARRY M Nail Paint Aquarium Collection - nagų lakas "601 Persian"
Gamintojas: "Barry M Cosmetics Ltd". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: prastoka pigmentacija - būtini bent du spalvos sluoksniai
Tūris: 10 ml
Kaina*: 6,99 EUR
Kur galima įsigyti: pigu.lt; mini maxi; parfumeria.lt;  boots, ebay, amazon ir kt.
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Aquarium kolekcija turi 5 veidrodinius dviejų atspalvių nagų lakus, kurie suteikia nagams blizgesį su kiekvienu skirtingu nago palinkimo kampu. Kad išgautumėte povandeninį efektą, pabandykite ant jų vieną iš trijų stambių blizgučių efekto viršutinių nagų lako lakų.

Sudėtis: BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM BENTONITE, SILICA, N-BUTYL ALCOHOL, STYRENE/ ACRYLATES COPOLYMER, BENZOPHENONE-1, TRIMETHYLPENTANE DIYLDIBENZOATE, POLYVINYL BUTYRAL, CI 77000, CI 77820, TIN OXIDE.

Tinka veganams.
Netestuota su gyvūnais.


Mano nuomonė. Stačiakampio formos buteliukas aštriais briaunuotais kraštais ir žuvies žvynų raštu puoštu rudos spalvos plastiko dangteliu. Nagų lako buteliuko dizainas gan paprastas, minimalus. Šepetėlis kiek ilgesnis nei vidutinio ilgio, siauras, tad tokiu padengti reikės braukiant kelis kartus per nagą, nors rezultatas bus krupštesnis ir leis lengviau pasiekti nagų kraštelius.

Deja, tačiau nagų lako pigmentacija nėra pati tobuliausia - vieno sluoksnio tikrai nepakanka. Padengus vienu lakas kažkoks permatomas, trūksta intensyvumo, sodrumo ir gilumo. Todėl tiesiog būtina bent du nagų lako sluoksniai. Lakas vos vos skystesnis nei vidutinis ir dengiasi itin lengvai. Tik nežinau ar dėl lako efekto, ar formulės, palenkus tam tikru kampu galima matyti dryžius ir šiokius tokius nelygumus ant nago paviršiaus.

Vienas nagų lako sluoksnis

"601 Persian" atspalvis yra vienas keisčiausių, kokius teko bandyti. Tai dviejų atspalvių spindintis nagų lakas. Įprastoje rankų laikymo padėtyje atrodo, kad lakas violetinis, bet vos pakreipus kitu kampu išryškėja žalsvai rudas atspalvis. Keistokos ir regis visai tarpusavyje nederančios spalvos sukuria keistą dermę tarpusavyje... Išdžiūvus nagų lako paviršius blizgus. Keistas, neįprastas, tačiau tuo man ir patiko - žaidžiau su spalvomis iki pat lako nuvalymo.


Paprastai su Barry M nagų lakais stebiu gan trumpą išlikimą. "Persian" atspalvis nustebino net 5 dienų nepriekaištingu išlikimu. Vėliau pradėjo skeldėti nagų lako paviršius ir septintą dieną jau šalinau nuo nagų paviršiaus.

Iš tiesų, ši kompanija yra visai neblogos kainos ir kokybės santykio atstovė. Gaila, kad Lietuvoje turime labai mažai vietų jam įsigyti, o ir kainos akivaizdžiai užkeltos iki nelabai protingo lygio. Apskritai vertinant, man patiko, buvo smagu naudoti, efektas džiugino. Ir visai neprieštarauju, kad teko sluoksniuoti norint išgauti efektą - juk su dauguma nagų lakų taip ir darome.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai