REVOLUTION Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray - purškiamas makiažo fiksatorius

Nesiseka man su makiažo fiksatoriais, kažkaip iki šiol beveik visi bandyti man vis nepatikdavo, arba nueidavo dėmėmis, arba nesuliedavo, arba iš viso nefiksuodavo...  Pastaruoju metu apskritai galvoju, ar man reikia makiažo fiksavimo? Man patinka, kai produktas sulieja visas makiažo priemones, tačiau kažin ar to tikrai reikia sausai odai? O gal tiesiog dar neradau to, kuris pilnai pateisintų mano lūkesčius.

Pastaruoju metu buvau nusipirkusi ir naudojau Revolution fiksatorių, tačiau deja, jis nėra tas tobulas makiažo fiksatorius, dėl kurio galima ploti katučių. Vistiek trumpos apžvalgos apie jį norėjau, tad šiandien šiek tiek apie jį.

"Aš dar nesutikau katino, kurį jaudintų, ką apie jį kalba pelės."
J. Bulatovičius



Produktas: REVOLUTION Pro Fix Amazing Makeup Fixing Spray - purškiamas makiažo fiksatorius
Gamintojas: "TAM beauty" London, UK. Pagaminta D. Britanijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: sudėtyje yra odai naudingų ingredientų
Labiausiai nepatiko: siaubingai smirda chemija
Tūris: 100 ml
Kaina*: 7,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas, pigu.lt
Įvertinimas: 2(?)/5

Ką žada gamintojas: Tai naujos kartos priemonė, kuri naudojama profesionalų kiekvieną dieną. Ji padės užfiksuoti Jūsų makiažą net iki 12 valandų. Priemonė neleidžia makiažui subėgti ar nutekėti, o išskirtinė fiksatoriaus sudėtis apsaugo makiažą nuo karščio ir drėgmės, šalčio ir vėjo. Skysta kaip vanduo konsistencija greitai nudžiūva.
Naudojimas: Prieš naudojimą buteliuką gerai supurtykite. Atlikite makiažą. Užmerkite akis. Purkškite 20 - 30 cm. atstumu lengvą miglą ant veido. Purkškite tolygiai, kol padengsite visą makiažą. Palaukite, kol fiksatorius nudžius.


Makiažo fiksatoriaus pakuotė visiškai paprasta ir nėra nei patrauklaus dizaino, nei labai modernios išvaizdos. Sakyčiau netgi priešingai, primena praeito dešimtmečio kosmetikos produktų pakuotes, o baltas plastikas dar ir atrodo pigiai... Jokio susižavėjimo absoliučiai niekuo. Nepatinka man ir purškimas - vienu metu purškia didelį kiekį. Prie to tikrai reikia priprasti - aš dažnai greit suku ratukus aplink veido kontūrą, kad purškimo metu visas skystis nepasidengtų vienoje vietoje, kitaip - makiažo nubėgimo ir subėgimo tikimybė labai didelė.

Kvapas yra vienas baisiausių šio fiksatoriaus aspektų. Labai gailiuosi, kad pirkimo metu nesusiprotėjau pauostyti (šiaip jau parduotuvėje nei vieno produkto neuostinėju, jei nėra jo testerių) - būčiau pauosčiusi, tikrai būčiau nepirkusi. Jis dvokia, smirda siaubinga chemija, nemaloniais sintetiniais kvapais, kurie paprastai signalizuoja - šitas reikalas tikrai netinka veidui... Aišku, čia tik kvapas, bet kas kartą užgniaužia kvėpavimą ir siaubingai nepakenčiamai erzina...

Konsistencija labai panaši į daugumos tokio tipo priemonių - vandens skystumo ir skaidrumo skystis be jokių išskirtinių požymių.


Sudėtis: Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Amp-Acrylates/ Alkyl Methacrylate Copolymer, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Dehydroacetatic Acid, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Sorbitol, Retinyl Palmitate, Linseed Acid, Helianthus Annuus Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Sodium Benzoate, BHT.


Poveikis. Kuo man šis makiažo fiksatorius nepatinka? Apart jau minėto kvapo, su juo sunku dirbti, tas purškimas, nežinau, net ir purškiant iš toliau veidas dažnai tampa per šlapias ir vietoj suliejimo gaunasi visuotinis pabėgimas... Ir nepasakyčiau, kad fiksuoja... Nesu patenkinta poveikiu, nesu patenkinta naudojimu, o dar tas baisus baisus kvapas... Tiesiog, neverta nei dėmesio, nei bandymų, nei kažkokių vilčių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai