PIRMAS ĮSPŪDIS. SEBOCALM Innovation Phyto Serum - priešraukšlinis, stangrinamasis veido serumas

Paskutinis mano izraelietiškos kosmetikos Sebocalm mėginėlis su veido serumu. Iš tiesų tie keli mėginiai sukūrė labai tvirtą stabilios, nors paprastos, tačiau iš ties kokybiškos kosmetikos įvaizdį. Veiksmingi produktai ir akivaizdžiai matomas efektas vis gundo išbandyti ir nusipirkti pilno dydžio pakuotes, tačiau kol kas, kol dar turiu namie kremo ir veido priežiūros produktų, esu nusprendusi neskubėti. Pastaruoju metu vadovaujuosi nuostata, kad reikia naudoti tai ką turi, nepirkti priemonių vien dėl to, kad to nori. Tokiu būdu ne tik sutaupau pinigų, tačiau ir atsakingai perku bei priemones sunaudoju iki galo. Kažkada esu turėjusi visą sandėliuką iš kelių dėžių su man patikusiais prausikliai, kūno kremais, veido priežiūros priemonėmis ir šampūnais, kurių didžiąją dalį teko išmesti, nes net nespėjus pabandyti jie sugedo nuo per ilgo stovėjimo. Taip, internetas ir medijos gundo pirkti daugiau ir daugiau, tačiau pastaruoju metu suvoki, kad toli gražu ne viską, ką norisi nusipirkti ir išbandyti tau tikrai reikia. Tačiau šiame įraše kalbėsime tikrai ne apie tai - noriu jums papasakoti apie savo mažo dydžio įspūdžius, naudojant stangrinamąjį priešraukšlinį veido serumą.

"Baisiausias netikėjimas yra netikėjimas savimi."
T. Karlailis


Ką žada gamintojas: Intensyvios priežiūros šilkinės tekstūros priešraukšlinis stangrinamasis Phyto serumas ideali priemonė norint sulėtinti odos senėjimo procesus, užkirsti kelią raukšlių susidarymui, pagerinti odos tekstūrą. Serumo sudėtyje esantys aktyvūs ingredientai, vitaminai, augalų ekstraktai  lygina ir stangrina odą, daro ją elastingą ir švelnią.

Dėka serumo sudėtyje esančios hialuroninės rūšties, koncentruotas serumas ilgai išlaiko drėgmę odoje. Unikalus augalų ekstraktų ir vitaminų kompleksas stimuliuoja odą,  pagerindamas jos elastingumą.

Serumas papildomai praturtintas šiais komponentais:

• Simonsijų, šaltalankio, kviečių gemalų aliejai, Taukmedžio sviestas ir skvalenas (pagamintas iš gryno alyvuogių aliejaus) minkština odą, padeda išlaikyti drėgmę.
• Vitaminai, amino rūgštys, nepakeičiamos riebalų rūgštys lėtina odos senėjimo procesus.
• Unikalus drėgmės stimuliatorius padeda optimizuoti drėgmės absorbciją ir pridrėkinti gilesnius odos sluoksnius.
• Sausmedžio ekstraktas, Alijošiaus sultys, Bisabalolis ramina jautrią odą.
Pilno dydžio pakuotė iš ČIA

Sudėtis: sudėtinių dalių ant pakuotės nėra, o internete rasti nepavyko

Kiekis: mėginio kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kaina: apie 25,00 EUR
Kur galima įsigyti: iš kosmetologų, dirbančių su šia kosmetika, Beauty Day


Mano nuomonė. Man labai gaila, kad neradau šio serumo sudėtinių dalių sąrašo, nes ant mėginio jų nėra. Ankstesniems mėginiams pavyko rasti pilnus sąrašus amazon parduotuvėje, tačiau šį kart šio serumo nėra, tad ir ingredietų, pratikrinus visus užklausos rezultatus, rasti nepavyko. Ką gi, žiūrime į tai, ką pavyko išsiaiškinti. 

Veido serumas yra labai plati sąvoka ir jų konsistencija gali skirtis vienas nuo kito kaip diena ir naktis. Šis serumas baltos spalvos, kreminės konsistencijos ir labiausiai primena veido esencijas ar itin lengvus losjonus. Kosmetiniu kvapu kvepiantis serumas itin greitai susigeria į odą be jokio didesnio vargo ar ilgesnio masažavimo ir leidžia vos po kelių sekundžių teptis veido kremu.

Kalbant apie poveikį, pirmiausia pastebime kaip oda iš karto tampa šilko švelnumo ir gerokai lygesnė. Jausmas kažkuo primena silikonines makiažo bazes, tik čia aiškiai jaučiasi drėkinamasis efektas. Serumas vos po kelių naudojimų padėjo panaikinti nuo slogos išsausėjusią nosies odą. Savaime suprantama, kad kalbėti apie priešraukšlinį efektą po kelių naudojimų yra per anksti ir nelabai realu, tačiau matau, kad priemonė šiek tiek stangrina odą (vos po kelių kartų!), tad tikiu, kad naudojant ilgesnį laiką ir poveikis raukšlelėms turėtų būti matomas. Apkritai oda po šio serumo pagražėjo, pagerėjo jos tekstūra, todėl net abejonių nekyla dėl jos veiksmingumo.

Man patiko, net labai. Būtų labai smalsu nusipirkti pilno dydžio pakuotę ir pasižiūrėti ilgalaikio poveikio perspektyvoje, tik kol kas, kaip jau minėjau, tokių pirkinių neplanuoju. Apskritai Sebo Calm mane labai maloniai nustebino, tikrai ne veltui mano kosmetologė dirba būtent su šios serijos priemonėmis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai