2019 pavasario - vasaros tendencijos: populiariausi raštai

Pavasarį lengviau įkvepiame oro ir norime palikti ne tik sunkius paltus, bet ir tamsius, žiemos sezonui būdingus raštus giliai spintos dugne. Gaivėjant ir šylant orams norisi kažko gaivaus akims, lengvo ir nuteikiančio svajingai; galbūt išskirtinai moteriško; o kartais - suteikiančio vidinės stiprybės ir energijos. Nėra lengvesnio būdo atnaujinti drabužinę, nei nauju, šiluma ir pavasariu alsuojančiu raštu. Ar žinai, kokie raštai bus madingi 2019 pavasario - vasaros metu? Kviečiu susipažinti!

ČIA
1. Gėlių raštai



2. Drugelių raštai


3. Gyvūnų piešinių raštai


4. Žvaigždės


5. Plunksnas primenantis raštas (paisley)


6. Šilko skarelių raštai


7. Batika dažymas (tie-dye)


8. Portretų ir nuotraukų raštai


9. Pop meno motyvai


10. Abstraktūs piešiniai


11. Gausūs, itin margi etniniai raštai


12. Architektūriniai raštai


13. Gyvūnų kailio raštai


14. Dryžiai įvairiomis kryptimis


15. Smulkūs dryžiai


16. Langeliai (plaid)


17. Šachmatų lentos raštas (checks)


18. Taškeliai


19. Žodžiai ir raidės


Kas svarbiausia 2019 pavasario - vasaros raštų tendencijose?
Kaip visuomet, pavasarį pasitinkame su gėlių raštais, tikriausiai nėra sezono, kada jos nebūtų madingos, tik šiltuoju metų laiku jos derinamos su pastelinėmis ir ryškesnėmis spalvomis. Šį sezoną dizaineriai maišo įvairius skirtingus raštus tarpusavyje. Jei anksčiau vienam įvaizdžiui dominuodavo tik vienas raštas, tai šį sezoną galite drąsiai juos maišyti, nebijodama kičinio ar neskoningo įvaizdžio etiketės.
Didžiausia 2019 šiltojo sezono naujovė - drugeliai, kurių dauguma jau tikriausiai spėjo pasiilgti? Šis raštas tikrai nėra mano mylimiausias, tačiau tikra atgaiva, šalia stiprias pozicijas išlaikančių gyvūnų kailio raštų tendencijos. 
Kaip ir praeitais sezonais madingi ir populiarūs dryžiai, šalia kurių vėl matome taškelius. Nederėtų pamiršti ir etninių, meniškų ar net piešinius, portretus ant audinių kuriančių raštų.

O kurie raštai tavo mylimiausi? Ar pasiilgai drugelių piešinių?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

Rašyti komentarą