INGRID Cosmetics "Gloss GEL" - gelinį efektą suteikiantis nagų lakas, kuriam nereikalinga UV lempa "538"

Labas,
Šią savaitę turiu tą malonumą su karčiuojančiu ir namie sergančiu vaiku, kuris nenori nulipti nuo mamos rankų, ir nė minutės be mamos. Suprantu ir girdžiu jo poreikius, bet... paburbėsiu - vaiko sirgimas visuomet beprotiškai vargina. Kur nevargins, kai nuo ryto iki vakaro papildomas 15 kg svoris ant rankų, o nakties metu praktiškai praklūpi prie vaiko lovelės ir bandai glostyti, dėti vėsius kompresus ir nuraminti blaškymasi, ašaras ir blogą savijautą. Jei tik būtų įmanoma ligą pasiimti sau... tikriausiai visi pasaulio vaikai būtų sveiki ir niekad nesirgtų! Kita vertus, labai skųstis tikrai negaliu, paskutinį kartą mano vaikas sirgo lapkritį, ir kai visi aplink vaduojasi gripu, maniškis iki šiol buvo stiprus ir sveikas pilietis! Nieko, pasveiksime ir vėl viskas grįš į vėžias.

Savaime suprantama, blogui ir socialiniams tinklams taip pat skiriu mažiau dėmesio ir laiko, tačiau visiškai pamiršti nenoriu. Vos užmigdžiusi sūnų, pasirūpinusi per namus suverstais namais, skubu pasidalinti vienu ar kitu įrašu - šį kartą skirtu manikiūrui ir Ingrid nagų lakui su geliniu efektu.

"Duok saulę žmogui, jis ilgėsis ledo."
J. V. Gėtė



Produktas: INGRID Cosmetics "Gloss GEL" - gelinį efektą suteikiantis nagų lakas, kuriam nereikalinga UV lempa "538"
Gamintojas: "Verona Products Professional" Sp. z o. o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tobulai primena gelinio lako efektą
Labiausiai nepatiko: tikėjausi ilgesnio išlikimo
Tūris: 7 ml
Kaina*: 1,98 EUR 
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė, Bionaturoazė, feelthewow.lt
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: INGRID nagų lakas GLOSS GEL suteikia išskirtinai intensyvią spalvą ir unikalų blizgesį nuo pirmojo užtepimo. Šiuolaikinė formulė užtikrina tolygų padengimą, o platus ir storas teptukas garantuoja tikslų užtepimą. Produktas tvirtai laikosi prie nagų plokštelės ir sukietėja, todėl manikiūras gali išsilaikyti keletą dienų.
Sukuriamas profesionalaus, ilgai išliekančio, manikiūro efektas, nenaudojant UV spindulių lempos.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citral, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, n-Butyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral.
May Contain: Diacetone Alcohol, Stearalkonium Hectorite, Sucrose Acetate Isobutyrate, Pentaerythtrinyl Tetraisostearate, Phosphoric Acid, Phtalatic  Anhydride/ Trimellitic Anhydride/ Glycols Copolymer, Glycidoxypropyl Trimethoxysilane, Methacryloyl Propyltrimethoxysilane, Mercaptopropyl Trimethoxysilane, Methyltriethoxysilane, Benzoyl Isopropanol, Benzophenone, Acetyl Methionine. Alcohol Denat., Dipropylene Glycol, Cellulose Acetate Butyrate, Propylene Glycol, Dimethicone, Argania Spinosa Kernel Oil, Methyl Methacrylate, Crosspolymer, Polyethylene Terephthalane, Polyurethane-11, Isobutylphenoxy Epoxy Resin, Titanium Monoxide, Flourphogopite, Silicon Dioxide, Calcium Sodium Borosilicate, Polypropylene, Hydrogenated Polyisobutylene, Palmitic Acid, Synthetic Fluorphlogopite, Mica, CI 77861, CI 77000, CI 12085, CI 17200, CI 19140, CI 15850, CI 15850:1, CI 15880, CI 16035, CI 73015, CI 74160, CI 75470, CI 77120, CI 77163, CI 77266, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77510, CI 77742, CI 77891.


Mano nuomonė. Labai smagu, kad nagų lako buteliukas ir kiekis visiškai nedidelis. Paprasto skaidraus stiklo pakuotė kvadratinė, su juodu plastikiniu kvardratiniu dangteliu. Visuomet maniau, kad nagų lako buteliukai yra neskylantys ir amžini - žinau, kad stikliniai, tačiau jie tvirti, ir net nukritus jiems paprastai nieko nenutinka. Nežinau, kad nutiko su šiuo nagų laku, nes nei buvau numetusi, nei kažkas (turiu galvoje vaiką) galėjo paimti ar numesti, bet jo dugnas įskilo ir gana stipriai - toks jausmas, kad tai nutiko visiškai savaime! Priežasčių ieškoti tikrai nenoriu, tik norisi įspėti, kad matomai stiklas čia silpnesnis ir su kompanijos nagų lakų buteliukais reiktų elgtis atsargiau.

Nagų lako šepetėlis vidutinio dydžio, platus ant trumpo kotelio. Toks suteikia geresnę kontrolę ir spartesnį padengimą - vos vienu ar dviem perbraukimais per nago plokštelę galima padengti nagų laką. Lengva ir paprasta, tik tikriausiai tokios spalvos nagų lakuose dauguma mieliau rinktųsi mažesnį, su kuriuo galima kruopščiau dirbti ir sumažinti išsitepimo laku riziką. Konsistencija vidutiniška, nei skysta, nei tiršta, tiesiog standartinė - labai patinka ir nagų lako formulė - lengvai ir tolygiai dengiasi be jokio vargo, be dryžių ir be spalvos netolygumų. Lygiai taip pat galiu girti ir pigmentaciją - tobula nuo pat pirmojo sluoksnio, intensyviai juoda ir ryški.


538 atspalvis juodas, su labai intensyvia ir labai gera pigmentacija. Juodi atspalviai nebūna tik juodi - dažnai dengiant pirmą juodos spalvos sluoksnį, jis būna kiek skaidrus/ permatomas, nepakankamos pigmentacijos, bet čia - nieko panašaus. Intensyvi spalva! Ir efektas čia iš tiesų gelinio efekto! Realiai pasižiūrėjusi į tokius nagus galvočiau, kad čia gelinis lakavimas - intensyviai spindi išdžiūvęs, paviršius atrodo lyg stiklinis! Tobulai gerai!

Vienintelis minusas, kuris gal nėra labai didelis minusas, o greičiau lengvas nepasitenkinimas. Žinoma, kalbu apie nagų lako išlikimą, kuris yra... 3-4 dienos. Kaip ir standartinis lakas, tačiau norėjosi tuo efektu pasidžiaugti ilgiau, - deja, kampučiai ėmė nuskilinėti, nors lakas neprarado spindesio net ir tuomet, kai dėvėti buvo nebepadoru - tiek nutrupėjęs...

Visgi, aš manau, kad Ingrid nagų lakai yra verti dėmesio - kaina visiškai nedidelė, efektas labai geras. Labai primena Golden Rose ar Essence nagų lakų kokybę - gauni visai gerą dalyką už nedidelę kainą. Manau mielai išbandysiu dar ne vieną atspalvį!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai