BURT'S BEES "Wild Cherry" 100% natūralus drėkinantis lūpų balzamas su vyšniomis

Kokia yra pati mylimiausia jūsų lūpų priežiūros priemonė? Dažnai galiu pamiršti lūpų dažus ar blizgesius, bet be balzamo - nė iš vietos. Pastaruosius metus išbandžiau gausybę įvairiausių firmų, nuo visiškai paprastų, iki brangių; nuo nežadančių nieko, iki stebuklingais pažadais apipintų... ir patys mylimiausi be abejonės yra iš Burt's Bees. Neįsivaizuoju, kad kuris balzamas taip gerai veiktų išsausėjusias lūpas ir neturėtų erzinančiai sunkios konsistencijos. Tad šiam kartui apie laukinių vyšnių aromato, su laukinių vyšnių aliejumi, balzamo versiją.

"Dėkingumas ne visada iškalbingas."
Volteras



Produktas: BURT'S BEES "Wild Cherry" 100% natūralus drėkinantis lūpų balzamas su vyšniomis
Gamintojas: "Burt's Bees". Pagaminta Jungtinėse Amerikos Valstijose
Paskirtis: maitinti ir drėkinti lūpas
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: skonis
Tūris: 4,25 g
Kaina*: 4,99 EUR
Kur galima įsigyti: kosmetine.eu, Burt's Bees, lookfantastic, feelunique, Boots
Įvertinimas: 4,5-5/5

Ką žada gamintojas: Pagamintas su riebiu vyšnių aliejumi - šalto spaudimo iš vyšnių kauliukų. Aliejus saldaus, natūralaus skonio su vyšnių aitrumu, palepins jūsų lūpas. Formulė praturtinta natūraliais aliejais ir vitaminu E drėkina ir atgaivina lūpas.
Bičių vaškas ir kokosų aliejus maitina lūpas.


Pradėkime nuo balzamo pakuotės - ji gana paprasta, pieštuko formos. Tiesa, man įprastos balzamo pakuotės visuomet būdavo tos Būk, su užapvalintu, gana dideliu dangteliu. Tokiais trumpais dangteliais balzamus mes vadindavome "sausų klijų tipo" pakuotėmis... Primena, bet neįsivaizduoju, kaip paauglystėje nesugebėjome rasti jokios geresnės asociacijos? Iš ties, sausų klijų pakuotę primena ne tik trumpu dangteliu, tačiau ir mažu, smulkiu išsukimo rateliu apačioje. Burt's Bees pakuočių dizainas labai mažai kuo skiriasi vienas nuo kito: geltonoje etiketėje galima rasti tik skirtingos spalvos juostą, apibūdinančią kvapą - šiuo atveju, bordo spalvos. Lygiai taip pat skiriasi ir priemonių dangteliai, o visa kita - visuomet išlieka taip pat. Ir regis daugiau daugžodžiauti šiuo aspektu ne tik kad nereikia, tačiau ir nederėtų.

Kvapas. Lūpų balzamas turėtų kvepėti laukinėmis vyšniomis. Esu valgiusi ir uosčiusi laukinių obuoliukų, bet vyšnių - niekuomet. Belieka tik įsivaizduoti, kad turėtų vyšnių saldumą, bet ir burną sutraukiančio kartumo (toks būdingas daugumai laukinių vaisių). Ir tiesa ta, kad čia kažkas panašaus ir yra - balzamas saldaus skonio ir kvapo, tačiau kartokas poskonis labai jaučiasi. Ir šiuo atveju, nesu didelė kvapo ir skonio mėgėja.... Bene visi šios kompanijos lūpų balzamai turėjo gardesnį skonį ir kvapą nei kada anksčiau.

Konsistencija. Pieštuko formos, išsukamas produktas riebokas, tačiau lengvai tirpsta ir sklaidosi ant lūpų.

Sudėtis: Helianthus Annuus Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Cera Alba, Ricinus Coomunis Seed Oil, Aroma*, Lanolin, Prunus Cerasus Seed Oil, Ammonium Glycyrrhizate, Tocopherol, Glycine Soja Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Canola Oil, Eugenol.
* natūralus
100% natūralus
Be parabenų, ftalatų, petrolatum ir SLS.
Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Lūpų balzamo konsistencija rieboka ir gana sunki, tačiau jis neerzina manęs - su juo jaučiusi labai patogiai; lūpos nelimpa, jų nesinori nuvalyti (būna ir taip po balzamų), tad rieboką konsistenciją priimu kaip privalumą.

Man svarbiausias yra geras maitinamasis efektas. Iš prigimties mano lūpos linkusios labai greit sausėti ir kiek save prisimenu, prastesni balzamai visuomet palikdavo atsišerpetojusią ties lūpų centru odą, nepriklausomai nuo padengto kiekio. Burt's Bees lūpų balzmas tiesiog tobulai jas sudrėkina ir kuriam laikui dar lieka ant lūpų paviršiaus, jas apsugodamas. Geriasi palaipsniui, bet ir maitina, dėl to nesinori lūpų teplioti kas keliolika minučių ar kas pusvalandį. Apskritai Burt's Bees yra tas retas balzamas, kuris puikiai tinka mano lūpų odai - naudodama galiu pasidžiaugti, kad jau nepamenu, kada jos buvo išsausėjusios, nušerpetojusios, šiurkščios ar sausos...

Šiek tiek man šio skonio balzame kliūva kvapas, tačiau galutinis vertinimas net labai palankus - visiškai pasitikiu kompanijos priemonėmis ir žinau, kad balzamas puikiai atliks savo darbą. Tikrai tikrai kartosiu, tik kitokio skonio!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Sios firmos ir mano yra megstamiausi produktai lupoms. Tiesa ir as pataikiau nusipirkt kuris nepatinka, nes su meta ar pipirmete yra ir turi saldanti poveiki...kas ziemai yra visai nemalonu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Jėga! Bendramintė! Labai geri šitie balzamai, man atrodo daugumai patinka.
      O taip, pipirmėtė žiemą lauke nelabai... Aš esu naudojusi, kai nuo vėjos lūpos būdavo raudonos ir deginančiai skaudžios, irgi šaltu metu, bet tik namuose, jau grįžusi iš lauko :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą