TONYMOLY I'm Real makgeolli mask sheet "Skin Purifying" - lakštinė veido kaukė su Makgeolli - korėjietišku ryžių vynu

Šį mėnesį vienkartinės kaukės liūdėjo pamirštos kamputyje... Kažkodėl regis net nespėjau jų išsitraukti ir išbandyti, kaip trumpiausias metų mėnuo beveik baigėsi... Tačiau kaukių tikrai nepamiršau - turiu normalaus dydžio pakuotę ir ją gana dažnai panaudoju tuomet, kai tingisi, neturiu laiko vienkartines aprašinėti ar nesinori jų bandyti.
Šį kartą nusprendžiau paimti į rankas lakštinę korėjietišką, kurią turiu jau kuris laikas. Pakuotė lyg ir žadėjo valymą, kurio mano odai reikėjo, tad dedu ant veido ir aprašau savo įspūdžius.

" - Pavasaris!" - džiugiai suriaumojo Tigras, kaip užsuktas šokinėdamas pievelėje. - Jaučiu savyje tiek energijos! Jauti, Nulėpausi?
- Aš taip pat jaučiu tavyje tiek energijos, - liūdnai pasakė asiliukas. - Ir tikriausiai tu vėl sugriausi mano pašiūrę. O gal net nutrauksi man uodegą..."
Iš "Gerų minčių kalendorius"




Produktas: TONY MOLY I'm Real makgeolli mask sheet "Skin Purifying" - lakštinė veido kaukė su Makgeolli - korėjietišku ryžių vynu
Gamintojas: "Tonymoly" Co. Pagaminta Seoul, Korėjoje
Paskirtis: skaistinti, raminti, stangrinti, drėkinti
Tinkamas tipas: visų tipų odai, ypač pigmentuotai ir probleminei
Labiausiai patiko: suteikia intensyvaus spindesio
Labiausiai nepatiko: apgaulingi užrašai ant pakuotės
Tūris: 1 lakštas (21 g)
Kaina*: 5,99 EUR 
Kur galima įsigyti: Douglas, BeautyBay, ebay, amazon, maskshop.lt
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Makgeolli yra tradicinis Pietų Korėjos gėrimas. Tai naturaliai gaminamas ryžių vynas. Dėka šiuo ekstrakto, Jūsų oda taps sveika ir švytinti! Skaistinanti,raminanti, stangrinanti kaukė tinkanti visų tipų odai, ypač pigmentuotai ir probleminei. Tai vienkartinė,  lakštinė  veido kaukė su Makgoli  ryžių vynu, kuri suteikia odai skaistumo bei glotnumo. Ši kaukė drėkina odą, sulygina veido toną, mažina pigmentaciją, šviesina po aknės likusius randelius, ramina odą, daro ją elastingesnę. Oda atrodo sveikai bei švytinčiai.
Naudojimas: Išimkite kaukę iš pakuotės ir uždėkite ant švaraus veido. Palaikykite 20-30 min. Nuėmus kaukę, likusį produktą įmasažuokite į veido odą.


Pradėkite nuo priemonės pakuotės. Vienkartinis balto - baltai pilko plastiko maišelis su iš butelio pilamo skysčio buteliuku man labai priminė paprasčiausią pieną. Tačiau visažinis internetas man išvertė, kad Makgeolli yra korėjietiškas alkoholinis ryžių gėrimas, dažniausiai įvardijamas, kaip tiesiog ryžių vynu. Hmm... įdomu ir smalsu, kaip alkoholis gali paveikti odą, turiu galvoje iš išorės. 
Man patinka smagus ir nuotaikingas dizainas ir naudojamas šriftas, ir nors manau, kad pakuotė tokiai priemonei per didelė, tačiau atrodo visai įdomiai ir išskirtinai kvadratinės formos vienkartinių kaukių pasaulyje.

Kvapas. Koks gali būti pieniškas ryžių vyno kvapas? Įsivaizdavau, kad man gali visiškai nepatikti, tačiau patinka - jokio alkoholio kvapo nesijaučia. Primena saldžiai pienišką, galbūt gėlių ir pieniškų saldainių kvapą? Malonus kosmetinis aromatas, jaučiamas ir kol kaukę laikau ant veido - mmm, iš tiesų malonu.

Konsistencija. Medvilnės lakštas prisotintas veikliuoju skysčiu. Pastarasis čia ne įprastos, skaidrios spalvos, o baltas ir vos vos tirštesnis nei įprastas pienas. 

Sudėtis: Water, Glycerin, Mineral Oil, Butylene Glycol, Allantoin, Polysorbate 80, Sorbitan Sesquileate, Chlorphenesin, Carbomer, Xanthan Gum, Dimethicone, Phenoxyethanol, Tromethamine, Aspergillus/ Rice Ferment Extract, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Galactomyces Ferment Filtrate, Fragrance, Dipotassium Glycyrrhizate, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Saccharomyces/ Xylinum/ Black Tea Ferment, Disodium EDTA


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo pačio lakšto. Nežinau, ar pagaliau iš tiesų išmokau jį užsidėti, ar lakštinė kaukė tikrai geriau iškirpta nei dauguma korėjietiškų kaukių? Šį kart beveik pilnai pakako ilgio nosies sričiai, lūpų sritis tiko idealiai, gal tik akių sritys buvo arčiau viena kitos nei norėčiau, bet ir su tuo kaukę buvo smagu ir patogu naudoti.

O dabar pabambėsiu! Ant kaukės užrašyti "skin purifying", kas pažodžiui reikštų odos valymą, tačiau kiek platesniame aprašyme apie valymą nei žodžio! Kažkaip painoka... Nusiėmusi kaukę pirmiausia pastebėjau atgaivintą ir lengvai padrėkintą odą, tačiau akivaizdžiausiai matėsi odos švytėjimo ir spindesio efektas. Oda iš tiesų švyti ir sveikai spinduliuoja, tad kaip čia skirta problematiškai odai? Nemanau, kad riebesnei nors kiek patiktų toks efektas... O va, odos valymo - nė kiek, tad kodėl kompanija naudoja "skin purifying" ant kaukės pakuotės, lieka neaišku...


Su tokiomis emocijomis ir visiškai sutrikusi, kaukę vertinčiau kaip vidutinišką. Man patinka švytėjimo efektas, patinka, kad oda gaivesnė, tačiau tikėjausi daugiau, tikėjausi valymo, kuris lyg ir buvo žadamas. O šiuo atveju, informacija kažkur supainiot, pažadai neaiškūs, bet ir efektas šios kaukės, tikrai nėra stebuklingai geras, nors gal tik susidariau tokį vaizdą, mat tikėjausi visai ko kito...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai