ALKMENE Erkältungszeit Bad - vonios priemonė šaltuoju metų laiku su organiniu eterinių eglių spyglių aliejumi

Žiemos metu, po kelių šaltų, žvarbių valandų lauke, nėra nieko geriau, kaip prisileisti karštą vonią ir pasimėgauti šiluma. Dažnai žiemos metu kamuoja slogos, peršalimai ir rimtesnės ligos, tad norisi vonios priemonių, kurios padėtų kovoti su peršalimu. Anksčiau esu dariusi vonias su pušų spygliukais, ekalipų ar pušų eteriniais aliejais vos tik pajusdavau pirmuosius peršalimo simptomus. Ir žinote, visuomet šiek tiek pagelbėdavo! Šiemet radau visai įdomią voniai skirtą priemonę su eglių spyglių aliejumi iš Alkmene ir su smalsumu, kamuojama pirmųjų peršalimo simptomų, išbandžiau.

"Nepatikti blogiems - girtinas dalykas."
Seneka



Produktas: ALKMENE Erkältungszeit Bad - vonios priemonė šaltuoju metų laiku su organiniu eterinių eglių spyglių aliejumi
Gamintojas: "Mann & Schröder" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas palengvina kvėpavimą
Labiausiai nepatiko: rekomenduotas kiekis man pasirodė per mažas vienai voniai
Tūris: 125 ml
Kaina*: 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinėje
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: ALKMENE - kūno priežiūros priemonės su vaistinių augalų galia! Kiekvienos priemonės sudėtis pagrįsta vieninteliu atrinktu ir galingu bei ekologišku vaistiniu augalu, kurio galia ir tinkamumas odai įrodyti per šimtmečius! „Alkmene“ atneša dalelę gamtos į jūsų vonią - nuo dušo želė, kūno losjonų iki atkuriamųjų gelių ir kremų. „Alkmene“ siūlo išbandytus ir patikimus sprendimus kiekvienam poreikiui ir suteikia puikų natūralios priežiūros pojūtį.
„Alkmene“  vonios priemonė šaltuoju metų laiku su organiniu eteriniu eglių spyglių aliejumi. Ši vonios priemonė išsiskiria teigiamu poveikiu kūnui, ypač šaltuoju metų laiku. Priemonė, kurios sudėtyje yra organinio eterinio eglių spyglių aliejaus, savo visapusišką poveikį atskleidžia šilto vandens vonioje, sumažindama peršalimo simptomus.
Naudojimas: įpilti į vonią apie 10 ml (1 valgomąjį šaukštą) priemonės po šiltu (35–38 °C) iš čiaupo tekančiu vandeniu. Rekomenduojama vonios trukmė: 10–15 minučių.


Vonios priemonės pakuotė yra tamsas stiklo buteliukas su gana paprastu dizainu ir užsukamu juodo plastiko dangteliu. Viskas dar buvo supakuota į baltą kartono dėžutę, ant kurios yra didžioji dalis informacijos apie priemonę. Kalbant apie dizainą, jis tikrai nėra nei rėžiantis akies, nei iššaukiantis, netgi gana paprastas, tačiau savotiškai žavus. Tiek buteliukas, tiek kartoninė pakuotė papuošti eglių šakomis ir kankorėžiais. Man regis, visos kompanijos produktų pakuotės dalijasi labai panašaus stiliaus dizainais ir man toks stilius visai patinka.

Kvapas. Nors dominuoja pušų spyglių eterinis aliejus, bet pagal aromatą man dominuojantis ir stipriausias pasirodė eukaliptų kvapas. Žinoma, šalia aiškiai jaučiasi ir spygliuočių aromatas ir sunkesnis rozmarinas. Toks visiškai gaivus, stiprus eterinių aliejų kvapas - regis tik pauosčius tampa lengviau kvėpuoti.

Konsistencija. Ryškiai žalios spalvos skystis man pasirodė skystokas, kaip skystos vonios putos.


Sudėtis: Aqua, Coco-Glucoside, Lauryl Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Citric Acid, Menthol, Isopropyl Alcohol, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Picea Abies Leaf Oil, Parfum, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Glyceryl Oleate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Disodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Benzophenone-4, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, CI 47005, CI 42090, CI 16035

Tinka veganams.
Be parabenų, be silikonų, be mineralinio aliejaus, be PEG, be SLS, be SLES.


Poveikis. Nors gamintojas aiškiai nurodo, kaip reiktų produktą dozuoti, tačiau rekomenduojamas kiekis man pasirodė per mažas: vonioje aromatas itin susilpnėjo, neliko spalvos, dingo putos, tad negailėdama pyliau kiek daugiau. Savaime suprantama, tokiu atveju tikrai neužteko 12 kartų. Kaip matote, pilant vanduo įgauna lengvai žalsvą spalvą ir ant paviršiaus užsideda šiek tiek putos.


Kadangi į vonią lindau su sloga ir apsunkintu kvėpavimu, galiu pastebėti, kad šių eterinių aliejų mišinys iš tiesų padeda lengviau kvėpuoti ir atsikimšti nosiai. Vonios priemonė padeda peršalimo požymiams įveikti ir žinoma, atsipalaiduoti, bei nurimti.

Man patiko. Dažnai tokio tipo priemonės prisideda prie spartesnio sveikimo proceso, padeda geriau pasijusti. Sudėtis iš tiesų saugi, tad kelis kartus naudojo ir mano mažylis, kai reikėjo būtinai atkimšti nosį ir sumažinti slogytes. Fainas, veiksmingas ir patogesnis naudoti, nei sauja eglių spyglių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. As kai turejau vonia irgi naudodavau panasias priemones. Pirkdavau is Tomas Philips parduotuves kazkokia vokiskas. Jos pigenes nei vaistinej. Taciau ten asortimentas nera pastovus.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Mane kažkodėl atstumia Thomas Philips kosmetika :( Radau savo Anglijoje mylimą šampūną, bet kondicionieriaus niekur nebuvo, tai biški kažkaip gaila. Kiek žiūrinėjausi, niekas nepatraukia žvilgsnio, nors gal reiktų atidžiau pasižiūrėti

      Panaikinti

Rašyti komentarą