MAYBELLINE Lash Sensational Boosting Serum - blakstienų serumas su argininu ir provitaminu B5

Galvojau, galvojau, kuo šį kartą noriu pasidalinti dekoratyvinės kosmetikos įraše ir sumąsčiau, kad blakstienų serumas iš Maybelline tai taip ir liko neaptartas ir neapkalbėtas! Prieš porą savaičių, tvarkydama kosmetikos stalčių jį radau užmestą giliai po kitomis naudojamomis priemonėmis, vienišą ir pamirštą.... O pamenu tik jį gavusi džiaugiausi ir svajojau apie ilgas ir stiprias blakstienas, puoliau bandyti ir fotografuoti rezultatus! Deja, senųjų nuotraukų nerandu, tad vizualių rezultatų šį kartą nebus ir teks pasikliauti tiesiog mano nuomone. 😄

"Išsiskyrimas meilei yra kaip vėjas ugniai; silpną jis gesina, o didelę įpučia."
R.de Biusi - Rabiutenas



Produktas: MAYBELLINE Lash Sensational Boosting Serum - blakstienų serumas su argininu ir provitaminu B5
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: stiprinti blakstienas, padėti užauginti joms ilgio ir apimties
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: minkštas ir patogus šepetėlis
Labiausiai nepatiko: po daugiau nei mėnesio naudojimo nepamačiau visiškai jokių rezultatų
Tūris: 5,3 ml
Kaina*: 11,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 0,5/5

Ką žada gamintojas: Suteikite savo blakstienoms sensacingos stiprybės su MAYBELLINE NEW YORK LASH SENSATIONAL stiprinamuoju serumu, papildytu visa puokšte maitinamųjų medžiagų! Priemonė turi ypač patogų bei tikslų šepetėlį.
Sudėtyje yra: aminorūgščių, peptidų, arginino, pų savaičių naudojimo.
Naudojimas: Tepkite švarias blakstienas du kartus per dieną, kad blakstienos atrodytų ilgesnės ir sveikesnės. Išskleistų lyg vėduoklė blakstienų efektą akimirksniu sukurkite po serumo, blakstienoms nudžiuvus, užtepusi LASH SENSATIONAL blakstienų tušo.


Apie pakuotę šį kartą visai nesinori išsiplėsti - kartoninėje dėžutėje randame ploną, tušą primenančią serumo tūbelę. Pakuotės dizainas visiškai atkartoja Lash Sensational tušo dizainą - švelni rožinė ruda spalva ir juodi užrašai. Galbūt kiek daugiau norisi padžiūgauti dėl labiausiai man patikusio aspekto - priemonės šepetėlio. Taip, jis primena savo forma standartinį tušo šepetėlį, bet yra pagamintas iš labai labai minkštų ir švelnių šerelių, tarsi švelnaus audinio plaušeliai. Pasaka, - vienas malonumas tokiu tepti bet ką ant blakstienų!

Kvapas. Neutralus, kosmetinių priemonių kvapas. Nieko konkretaus ir neišreikšto, o kadangi serumas visiškai neturi kvapiųjų medžiagų, jo net kažkokiu konkrečiu aromatu įvardinti negalima. 

Konsistencija. Skystas, balsvas, nelipnus serumas.

Sudėtis: Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Panthenol, Polysorbate 21, Madecassoside, Acrylamide/ Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Arginine, Octyldodecanol, Isohexadecane, Sodium Hyaluronate, Serine, Citric Acid, Glutamic Acid, Polysorbate 80, Sodium Hydroxide, Sorbitan Oleate, 2-Oleamide-1,3-Octadecanediol.


Poveikis. Šį serumą jau turiu pusmetį (oho, kaip lekia laikas!), tad po šios apžvalgos jis jau palieka mano namus. Dažniausiai ir daugiausiai jį naudojau pirmus porą mėnesių, tepdama sąžiningai kasdien, ir tik paskui pamiršau. Tad pasakodama apie serumą, kalbėsiu pagrinde apie pirmojo mėnesio pojūčius ir potyrius.

Taigi, nauja serumo pakuotė trakšteli ir aš su džiaugsmu tepu naują priemonę ant savo blakstienų. Vienas malonumas šlapią ir skystą produktą paskirstyti tokiu minkštu šepetėliu. Yra tekę naudoti ir aštresnių, vos ne brėžiančių šepetėlių, tad šis aspektas nuo pat pirmojo naudojimo džiugina. Šiaip jau blakstienomis niekad per daug nesiskundžiau - jos vidutiniškos, net gana ilgos ir nėra labai jau retos. Tik mums moterims visada norisi daugiau ir geriau, gražiau bei įspūdingiau. Taip tepliodama kasdien su nekantrumu laukiu pirmųjų rezultatų. Tačiau tenka itin skaudžiai nusivilti, kai po mėnesio darbo nepamatau visiškai nieko, jokių pokyčių - tarsi serumo net nebūčiau naudojusi! Jos tik vos vos tamsesnės prie pat šaknų augimo linijos, bet taip nutinka su visais mano plaukais - artėjant žiemai ir sumažėjus saulės jie tamsėja, matau vis mažiau ir mažiau auksinio atspalvio. Serumas čia niekuo dėtas. Po mėnesio naudojimo mano entuziazmas ima blėsti ir aš pastebiu, kad kartas nuo karto praleidžiu vieną ar kitą naudojimą, tačiau baigiantis antrąjam - vėl skubu matuoti rezultatus! Ir vėl nepamatau absoliučiai nieko, kas reikštų, kad serumas nors kažką padarė. Galiausiai poros mėnesių darbą numetu šalin - ar verta, jei rezultatų jokių?

Gamintojas serumą siūlo naudoti su blakstienų tušu, ir aš nuoširdžiai, ne kartą bandžiau tai daryti. Tačiau galiausiai suvokiau, kad tai ne man. Įsivaizduokite - daraisi makiažą, užtepi serumo ir lauki, kol jis išdžius, o skystis tai tikrai ne greito džiūvimo, tad didžiulės laiko sąnaudos ryte ir bandymas į rutiną įsivesti dar vieną žingsnį greit pavirsta niekais... Serumas lieka toms dienoms, kai nenaudoju akių makiažo bei vakarais.

Aš nemėgstu rašyti neigiamų apžvalgų, tačiau produkto veiksmingumas lygus visiškam nuliui! Ir nenuostabu - priemonės pagrindą sudaro vanduo, alkoholis (kuris šiaip jau sausina ir silpnima) bei glicerinas. Šventoji trejybė, naudojama dažnokai, tačiau šiuo atveju nežada jokio gero poveikio tokio tipo priemonei. Sudėtyje atradusi Phenoxyethanol konservantą žinau, kad žemiau jo esančios priemonės sudėtyje neviršija 1%! Tai realiai visi žadami naudingieji argininai, vitaminai ir naudingosios medžiagos serume sudaro tokią mažą procentinę dalį, kad neturi jokio realaus poveikio! Gal? Aš tikrai nesu chemikė, tačiau tokią išvadą pasidariau analizuodama sudėtį, efektą ir turėdama dabartines žinias. Galbūt chemikai gali paaiškinti geriau, tačiau šiuo metu mano hipofizė tokia. Ir kur tu žmogaus sulauksi efekto?

Prastas dalykas ir visiškai nevertas dėmesio. Apskritai serumai blakstienoms, kuriuos bandžiau mane vis nuvilia. Žinau, kad yra vienas su itin gerais atsiliepimais, bet kol kas jo kaina man neįkandama... O jei norisi paauginti ir sustiprinti blakstienas - rekomenduoju paprasčiausią ricinos aliejų - jis veiksmingas, tik reikia žinoti kaip atsargiai naudoti, kad priemonės nepatektų į akis!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Aš šį serumą naudojau po tušu. Pasitepu kremu, tada serumu, papusryčiauju ir kai einu dažytis viskas jau išdžiuvę ir įsigėrę. Efekto pačioms blakstienoms nepastebėjau, bet tušas dengėsi gražiau ir efektas buvo geresnis, tad man tai visai nieko priemonė 😁

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš nemėgstu tų pagrindų tušams, joks man neprilipo, tikriausiai niekad... Tai ir šis ne :D Visgi, čia serumas, tai mano galva turėtų daryti nors kažkokį poveikį blakstienoms!

      Panaikinti
    2. Čia faktas, norisi poveikio blakstienoms, bet aš bent kažką išspaust bandau 😁

      Panaikinti

Rašyti komentarą