BED HEAD (by TIGI) "Manipulator" texture paste - plaukų formavimo pasta

Trumpasis įrašas... Tiesą sakant, aš jau pasimečiau savaičių dienoje ir mano blogo planuose. Nors visuomet labai viliuosi ir laikau sukryžiavusi pirštus, kad pavyktų bent porą įrašų kasdien. Bet visuomet pasidžiaugiu, jei yra galimybė pilnai pabaigti nors vieną. Kartais pagalvoju, kad apsisunkinu save rašydama sudėtines dalis ir bandydama jas panagrinėti; pasakodama apie pakuotę ar kvapą - kartais apžvalgos būna tokios trumpos ir apsiriboja vos keliais sakiniais. Bet jau nusprendusi, kad viskas, darysiu itin trumpus, vėl grįžtu prie senosios struktūros. Ne kartą pasidžiaugiau ieškodama vieno ar kito produkto sudėtinių dalių ar nusprendusi pakartoti vieną ar kitą priemonę vėl susirandu, kas man nepatiko. Aha, va todėl ir įrašų struktūra pernelyg nesikeičia.

O šiam kartui nusprendžiau papasakoti apie produktą, kurio nelabai ir naudoju. Apskritai, plaukų formavimo priemonės man nelabai patinka: turiu flakoną plaukų lako, plaukų putų, bet naudoju itin retai. Nelabai man patinka tas apsunkintų plaukų pojūtis. Visgi, proga nuo progos tenka panaudoti, tad kodėl nepapasakojus?

"Kai pirkimą ir pardavimą reguliuoja įstatymai, pirmiausia nuperkami įstatymų leidėjai."
P. J. O'Rourke



Produktas: BED HEAD (by  TIGI) "Manipulator" texture paste - plaukų formavimo pasta
Gamintojas: "TIGI International". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: suteikti plaukams formą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patikimai sutvirtina šukuoseną
Labiausiai nepatiko: sunku naudoti ilgiems plaukams
Tūris: mano turimos pakuotės 30 g. Pilnas dydis 57 g
Kaina*: 14,19 EUR 
Kur galima įsigyti: pigu.lt, amazon, lookfantastic
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Plaukų formavimo pasta Tigi Bed Head Manipulator leis „manipuliuoti“ savo plaukais kaip panorėjus: velti kaseles, pasidaryti pankišką šukuoseną arba tiesiog padidinti jų apimtį. Naudojant šią Tigi Bed Head Manipulator pastą plaukai bus lankstūs, ji jų nesulipins, o šukuosena išliks ilgiau. Puikiai tinka visų tipų ir ilgių plaukams.
Naudojimas: Kremu tepkite švarius drėgnus arba sausus plaukus. Kuo daugiau tepsite, tuo stipresnis bus poveikis. Drėgnus plaukus džiovinkite džiovintuvu arba leiskite išdžiūti patiems.

Sudėtis: Water, Ozokerite, Oleth-3, Propylene Glycol, Mineral Oil, Oleth-20, Oleth-5, Petrolatum, VP/ VA Copolymer, Cetyl Phosphate, Oleth-10, Parfum, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Phenoxyethanol, PEG-6 Caprylic/ Capric Glycerides, Aminomethyl Propanol, Caprylyl Glycol, PEG-90M, Benzophenone-4, Laurtrimonium Chloride, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Limonene, Linalool, Blue 1 (CI 42090), Yellow 5 (CI 19140), Yellow 6 (CI 15985)


Mano nuomonė. Pirmiausia tikriausiai reiktų pradėti nuo pačios pastos apibūdinimo: manipuliatorius kvepia kažkuo labai labai panašiu į saldžiai gaivų pinakolados kokteilį. Nepasakyčiau, kad kvapas super ilgai išlieka plaukuose, tačiau  tepant visai malonu jį užuosti. Produkto apibūdinimas, kaip pasta tikriausiausiai yra geriausias terminas, koks gali būti - melsvos spalvos pasta itin lipni, tąsoka, tačiau kreminės konsistencijos. Niekuo neprimena nei želė, nei plaukų vaško - greičiausiai tarpinis variantas tarp jų abiejų ir patiks tiems, kurie nei vienos, nei kitos priemonės nepsisijaukino dėl tekstūros.

Pastą dažniausiai naudojo vyras, neretai vyrui į plaukus ją tepdavau aš. Ir ten man ji labiausiai patinka. Priemonė gana greitai ir lengvai padeda suformuoti plauką norima kryptimi ir kuo daugiau pastos tepi - tuo stipresnis būna jos efektas. Formavimo priemonės visai nebūtina džiovinti džiovintuvu - ji kuo puikiausiai išdžiūva pati, tik naudojant didesniems plotams, aš tą daryti visgi rekomenduočiau. Pasta puikiai susitvarko su fiksavimo funkcija ir labai gerai išlaiko plaukus visą dieną vyriško kirpimo variantuose.

Pastą išbandžiau ir pati, norėdama suteikti plaukams didesnės apimtiems, tačiau buvo sunku ją tepti prie šaknų keliose vietose, paskui atitinkamai džiovinti. Daug lengvesnis, nors ne toks efektyvus variantas apimtį sukurti su specialiomis pudromis ar plaukų putomis. Man asmeniškai (turiu galvoje savo plaukus) pasta visiškai nepasiteisino. Kita vertus aš ir nedarau šukuosenų, kur tokios priemonės reiktų. Tuo tarpu mano vyrui tai buvo puiki priemonė, veikianti gerokai efektyviau nei plaukų želė ir suteikianti natūralesnį efektą už plaukų vašką. Gera, kokybiška pasta, bet mano namuose ji visgi nuguls vyro kosmesmetikos pusėje, o ne mano plaukų formavimo priemonių dėžutėje.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai