2019 pavasario - vasaros tendencijos: makiažas

Kuris tendencijų įrašas yra jūsų mylimiausias? Susirūpinusios savo plaukais visuomet laukiau dviejų plaukų tendencijų įrašų (jie iš kart po makiažo), kai kas labiau domisi apranga, kas seka spalvas, nagus, o makiažo mylėtojoms be abejonės laukiamiausi turėtų būti makiažo tendencijų įrašai. Tačiau aš linkusi manyti, kad jei jau sekate makiažo priemonių naujoves, tikrai nujaučiate, koks turėtų būti ateinantis sezonas, tiesa? Nujaučiančias kviečiu pasitikrinti žinias, o nežinančioms - pasižiūrėti, ką reiktų akcentuoti 2019 pavasario - vasaros metu, kokias spalvas makiaže geriau rinktis ir kokį įvaizdį kurti!

Paveikslėlis skolintas iš ČIA

1. Oda be makiažo pagrindo arba itin natūralus efektas


2. Švytinti oda arba švelnus hailaitinimas


3. Saulės nubučiuota oda arba švelnus bronzinimas


4. Rožiniai skruostai arba rožiniai skaistalai, naudojami ir kaip šešėliai ir kaip lūpų dažai


5. Suformuoti ir sutvarkyti antakiai


6. Spalvoti antakiai


7. Nedažytos lūpos


8. Korėjietiškų lūpų mada arba lūpų dažų dėmė


9. Lūpų blizgesys


10. Spindinčios lūpos


11. Raudonos lūpos


12. Matinės violetinės lūpos


13. Be blakstienų tušo


14. Sulipusios blakstienos


15. Švelnus dūminis akių makiažas


16. Pravedimas apatiniame voke


17. Spalvoti pravedimai


18. Artistiškas akių makiažas su pieštukais ir šešėliais


19. Neoninis akių makiažas


20. Blizgučiai akių makiaže


21. Aukso spalvos makiažas


22. Pilkai rudi (taupe) šešėliai


23. Spalvingi akių šešėliai


24. Pasteliniai akių šešėliai


25. Vandeninių dažų efekto makiažas


Kas svarbiausia 2019 pavasario - vasaros makiažo tendencijose?

Dar kartą, kalbant apie tendencijas noriu pabrėžti moteriškumo renesansą ir švelnias moteriškas spalvas ir įvaizdžius. Regis pavasario - vasaros metu tai bus pats svarbiausias aspektas visose tendencijose. Tarp tendencijų aiškiai matome vyraujantį tyrą, švarų makiažą, moterišką ir švelnų. Itin daug makiažo meistrų renkasi apskritai nenaudoti makiažo pagrindo ir tik maskuokliu užmaskuoti problemines vietas, taip pabrėžiant natūralumą. Veido kontūravime yra absoliučiai visos priemonės, bet jas siūloma rinktis labai minimaliai ir labai saikingai, pabrėžiant vieną aspektą - tarkim, odos spindesį hailaiteriu; sveiką raudonį su skaistalais ar lengvai saulės nubučiuotą odą lengvu bronzeriu. Moteriškumas ir natūralumas.

Ankstesniais metais buvo pabrėžiami netvarkingi ir natūralūs antakiai. Tad šiais metais malonu matyti itin tvarkingus, tačiau toli gražu ne instagraminius antakius. O jei to maža - galima išbandyti ir naujausią spalvotų antakių tendenciją.

Kalbant apie lūpas tikriausiai aktualiausi ir svarbiausi yra bligesiai arba visiškai nedažytos lūpos. Miela naujovė - korėjietiškos lūpos, kai dažomas lūpų vidurys intensyvia spalva, o kraštuose spalvos dažnai nelieka. Nežinau, kiek merginų ryžtųsi tokiai, lyg nukandžiotų/ nuvalgytų lūpų madai, bet kodėl nepabandžius? Spalviniu atžvilgiu lūpų madose aktualiausia išlieka raudona (kas lyg ir visiškai suprantama) ir matinė violetinė. Pastaroji man šiokia tokia nuostaba, tačiau smagu matyti ir spalvų.

Apskritai dauguma tendencijų pasižymi skaisčiu ir švariu įvaizdžiu su vienu netvarkingu elementu. Ką turiu galvoje? Tarkim visiškai natūralus, moteriškas spinduliuojantis veidas, tvarkingi antakiai ir netvarkingas, artistiškas pravedimas. Prie to vieno elemento priskirčiau ir tas pačias korėjietiškas lūpas, ir spalvotus pravedimus ir artistiškus akcentus. Smagu matyti itin daug neoninių, pastelinių ir spalvingų akių šešėlių akcentų, o jei spalvoms nesate pasiruošusi, visuomet galima naudoti klasikines ir šiam sezonui populiarias juodą, pilkai rudą ir auksinę šešėlių spalvas.

O kuris makiažo akcentas jūsų mylimiausias? Kas nustebino labiausiai? O ką ketinate būtinai išbandyti?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai