THE FACE SHOP Jeju Volcanic Lava Aloe Nose Strip - nosies poras valanti juostelė su alavijais

Mano namuose kartas nuo karto vis atsiranda produktų, kurių pati tikriausiai niekuomet neįsigyčiau. Tarkim - nosies porų valymo juostelės! Nors mano nosytė ir linkusi šiek tiek kimštis, tačiau tinkamai susidėliojus veido priežiūrą, su ja neturiu absoliučiai jokių didesnių problemų, o ir bandytos nosies porų valymo juostelės iki šiol manęs visiškai nežavėjo. Tik va, kai jau turi kažką namuose, išbandyti iš tiesų norisi, tiesa? Lygiai taip pat ir su turima vos viena korėjietiškos kompanijos The Face Shop nosies juostele - gana ilgai ji gulėjo mano kaukių dėžutėje, tačiau viskas, susikaupiu ir šiandien būtinai bandau (ilgiau laukti ir nebegaliu - už kelių savaičių baigsis jos galiojimas), kaip tik odos poros pasikimšusios labiau nei norėčiau, tad metas bandyti.

Beje, manau šis įrašas bus visiškai trumpas. Tokio tipo produktams norisi paprastai, trumpai ir aiškiai. Nei čia didelės pakuotės, nei kiti aspektai nėra svarbūs - svarbiausia, ar veikia?

"Gyvenimo laiptai pilni rakščių, ir jos skaudžiausiai duria slenkant žemyn."
V. K. Braunelas





Produktas: THE FACE SHOP Jeju Volcanic Lava Aloe Nose Strip - nosies poras valanti juostelė su alavijais
Gamintojas: "The Face Shop Co., Ltd.". Pagaminta Seoul, Pietų Korėja
Paskirtis: nosies poroms valyti
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gaivus ir malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: prastas poveikis
Tūris: 1 juostelė
Kaina*: apie 0,63 EUR
Kur galima įsigyti: eaby, amazon, aliexpress (tik reikia siųstis tiesiai iš P.Korėjos, ne Kinijos)
Įvertinimas: 1/5

Ką žada gamintojas: Nosies porų valymo juostelės greitai pašalina inkštirus. Jos skirtos išvalyti visus inkštirus, nešvarumus ir odos riebaliuką. Juostelėse yra Jeju purvo ir alavijų ekstrakto, kuris padeda išvalyti poras, suteikia odai gaivumo ir švaros.

Sudėtis: PVP, Water, Silica, Dimethicone, Dipotassium Glycyrrhizate, Volcanic Ash, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Artemisia Vulgaris Extract, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, CI 77891, Sorbitan Sesquioleate, Polysorbate 60, Parfum, Methylparaben.


Mano nuomonė. Nosies porų valymo juostelės yra visiškai standartinės išvaizdos, todėl nei daug kalbėti, nei pasakoti čia nereikia. Man patiko gaivus ir malonus, alavijus šiek tiek primenantis juostelės aromatas.

Naudojimas irgi regis labai paprastas: nuplėši ir klijuoji ant nosies, tačiau... ši juostelė man visiškai nelipo ant odos! Ir spaudžiau, ir klijavau, ir maigiau, ir vis taisiau... niekaip tvirtai ir saugiau neprilipo per visą laikymo laiką (10-15 min.)...


Tad tikriausiai savaime aišku, kad tokia nepilnai prilipusi juostelė tikrai nesugeba efektyviai veikti! Iš tiesų, nuplėšus pastebėjau truputį nešvarumų, oda tapo lengvai matinė, tačiau nei vieno inkštiro iš nosies neištraukė... Kaip vertinti tokias juosteles? man regis paprasta - man ji neveikė ir neturiu absoliučiai jokio noro jos nei kartoti, nei bandyti dar kartą. Gaila, bet ne!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Kiek man teko naudoti tokių juostelių, tai visuomet sudrėkindavau (vos vos) arba pačią juostelę iš jos lipniosios pusės, arba nosį. O nebuvo parašyta kaip naudoti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Buvo paveiksliukai, bet drėkinimo nenurodyta. Prieš naudojant laikiau drėgną rankšluostį ant nosies (kad poros atsivertų), nors likučius nuvaliau. Bandžiau uždėjusi ir lengvai sudrėkinti, bet vistiek nieko gero :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą