RITUALS... "The Ritual of Cleopatra" Miracle 3-in-1 mascara - ilginantis, riečiantis ir tankinantis blakstienų tušas su safyrų, rubinų ir ametisto dulkėmis

Rituals dar visai nesenai tapo mylima kompanija, kurios produktai man labai kelia smalsumą ir norisi išbandyti kuo daugiau ir kuo įvairesnių. Prieš pusmetį galvojau, kad Rituals... yra tik kūnui skirtos kosmetikos! Kiek vėliau, atidžiau panaršius elektroninėje parduotuvėje ir vis dažniau užsukant pasižvalgyti į fizinę, atradau, kad visgi yra ir veido priežiūros ir plaukų puoselėjimo priemonių, bet net mintis nekilo dėl dekoratyvinės kosmetikos, iki pat advento kalendoriaus. Jei akys ir matė, niekaip neužfiksavo, kad yra ir tušų, ir lūpų dažų, ir makiažo  pagrindų... O pasirodo yra! Šiandien mano rankose mažytė tušo pakuotė, žadanti daryti stebuklus! Nuo gruodžio mėnesio šį tušą naudojau nuolat, tad metas kiek plačiau papasakoti, kas ir kaip!

"Turtas ir pagerbimas niekada neišgydys sužeistos sąžinės."
T. Fuleris



Produktas: RITUALS... "The Ritual of Cleopatra" Miracle 3-in-1 mascara - ilginantis, riečiantis ir tankinantis blakstienų tušas su safyrų, rubinų ir ametisto dulkėmis
Gamintojas: "Rituals Cosmetics" Amsterdam. Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: vienas sluoksnis duoda natūralių, atskirtų ir dailiai paryškintų blakstienų efektą
Labiausiai nepatiko: nesuteiks itin efektingo efekto, net ir gausiau sluoksniuojant
Tūris: 12 ml (mano pakuotė mini 3 ml)
Kaina*: 17,50 EUR 
Kur galima įsigyti: Rituals parduotuvėse ir internetu (rituals.lt)
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Pailgina, suteikia apimties ir riečia jūsų blakstienas. Gaunamas itin moteriškas ir elegantiškas rezultatas. Lengva formulė: gamtos brangakmeniai - grynieji mineralai.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Baltos spalvos, plastikinė pakuotė visiškai paprasta, tūbelės formos. Mano miniukas apskritai visiškai minimalistinis, tuo tarpu pilno dydžio pakuotėje kiek kitoks, platesnis dangtelis. Taip, tai tušo dizainas iš tiesų minimalistinio stiliaus - aukso spalvos užrašas ir viskas, jokių kitų puošybos elementų. Paprasta, elementaru ir elegantiška.

Tušo šepetėlis silikoninis - vienoje pusėje šereliai kiek storesni ir ilgesni, per visą šepetėlio ilgį, vienodo ilgio. Kitoje pusėje jie gerokai plonesni ir trumpėjantys link šepetėlio galiuko. Šepetėlis lankstus, galvutė vidutinio dydžio, tad neturėtų kilti jokių problemų dažantis ir patikti daugumai merginų, nepaisant skirtingų įpročių ir pomėgių.

Kvapas. Standartinis tušo kvapas, gal kiek silpnesnis nei daugumos rinkoje esančių tušų kvapų.

Konsistencija. Vidutiniška - nei tiršta, nei skysta. Per naudojimo laiką nepastebėjau, kad tušas itin greit tirštėtų, nors po beveik poros mėnesių ji ir tampo vos vos tirštesnė.


Sudėtis: AQUA/WATER, COPERNICIA CERIFERA CERA, ORYZA SATIVA CERA, STEARIC ACID, ACACIA SENEGAL GUM, BUTYLENE GLYCOL, PALMITIC ACID, HYDROGENATED OLIVE OIL STEARYL ESTERS, GLYCERYL STEARATE, SYNTHETIC BEESWAX, VP/EICOSENE COPOLYMER, POLYBUTENE, AMINOMETHYL PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, OZOKERITEHYDROGENATED  VEGETABLE OIL, VP/VA COPOLYMER, HYDROXYETHYLCELLULOSE, STEARYL STEARATE, AMETHYST POWDER, SAPPHIRE POWDER, RUBY POWDER, TROPOLONE. +/-: CI 77499.


Poveikis. Blakstienų tušas tiesiog tobulai lengvai dengiasi ant blakstienų ir jų nelipina. Pirmasis sluoksnis padažo itin natūraliai, pakelia blakstienas ir jas pariečia. Tuomet, dengiant daugiau sluoksnių iš tiesų stebiu, kaip jos tampa ilgesnės, tačiau labiau - tankesnės ir juodesnės. Ir jau po kažkelinto braukimo šepetėliu, blakstienas šiek tiek lipina, nors voro kojelių tikrai nesukuria. Tušas labai dailiai sluoksniuojasi ir tolygiai dengiasi sluoksnis ant sluoksnio. Ir nors riečia, tankina ir ilgina, man labiausiai patinka jo vos vienas sluoksnis - kai blakstienos pakeltos, bet atrodo itin natūraliai ir dailiai. Natūraliam ir elegantiškam efektui suteikti net labai tinkamas, tačiau masyviam sluoksniavimui sakyčiau ne. Tai tikrai ne tas tušas, kuris sukurs dirbtinių blakstienų efektą su super didele apimtimi ar itin ilgomis, tarsi lėlės blakstienomis. 

Tiesa, norisi atkreipti dėmesį, kad efektas priklauso ir nuo to, kuria šepetėlio puse dažote - viena tik pakels ir paryškins blakstienas; kita dėl daugiau košelės ir suteiks balsktienoms tankumo. 


Man šitas tušas patinka - jis puikiai išlieka visą dieną nenusitrina, netrupa ir nenubėga. Atrodo natūraliai ir visiškai neapsunkina mano blakstienų. Lengvai nusivalo su dauguma prausiklių ar micelinių vandenų. Nors man asmeniškai labiausiai patinka didelių ir įspūdingų blakstienų efektas, tačiau šituo džiaugiuosi kasdien, kai norisi natūralesnio akių makiažo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai