2019 pavasario - vasaros tendencijos: nagai, formos, lakų spalvos ir nagų dailė

Nagai, nagučiai... Stebėdama savo tinkaraščio paieškos raktinius žodžius galiu drąsiai įvardinti manikiūro ir nagų paieškas, kaip vienas dominuojančių bene visus metus. Normalu, kad makiažo tendencijos įsitvirtina ilgesniam laikui, o nagų spalvas, formą ir dailę norisi atnaujinti nuolat. Kažkada nagus patikėdama meistrams nuolat darydavausi prancūzišką manikiūrą ir jis man taip pabodo, kad ir šiandien bloge ar mano instagram, labai retai išvysite mane taip pasidabinusią nagučius... Visus "prancūzo" limitus sunaudojau 2010-2012 metais, todėl visiškai jo nenoriu... Užtat naujų idėjų visuomet žvalgausi ir ieškau. Man, tikiu ir jums labai smalsu, kuo nagučius dabinti siūlo mados namai, kas populiariausia bus šiltuoju metų sezonu, kokios formos vyraus? Neriam!

ČIA
NAGŲ FORMOS:

1. Trumpi, natūralios formos


2. Stilleto formos nagai


3. Vidutinio ilgio - ilgi migdolo formos nagai


4. Ilgi kvadrato formos


NAGŲ DAILĖ:

1. Nelakuoti nagai su trupučiu nagų dailės ant nagų


2. Dviejų spalvų nagų dailė


3. Nagus įrėminanti dailė/ apvadas aplink nagą


4. Mieli piešiniai


5. 3D papuošimai nagų dailėje


6. Dirbtiniai priklijuojami nagai


NAGŲ SPALVOS IR EFEKTAI:

1. Metalo efekto nagų lakai


2. Spindintys ir blizgūs nagų lakai


3. Neutralių, natūralių atspalvių nagų spalvos


4. Moteriškos rožinės ir oranžinės nagų spalvos


5. Balta nagų spalva


6. Geltona nagų spalva


7. Raudona nagų spalva


8. Tamsios nagų lakų spalvos


9. Dvispalviai, juodai - balti, nagai


Kas svarbiausia 2019 pavasario - vasaros nagų formų, nagų dailės, spalvų tendencijose?

Tikriausiai peržiūrėjus vos kelias sezono tendencijų dalis jau darosi aišku, kad pavasario ir vasaros metu į tendencijas veržiasi vis daugiau moteriškumo. Jei ankstesniais sezonais agresyvumas, drąsa ir stiprios, ryškios tendencijos buvo aiškiai dominuojančios; tai šiais metais mes galime pasidžiaugti vėl sužydusiomis moteriškumo idėjomis. Nors derėtų nepamiršti, kad šalia vis dar stiprus ir lygiavertis vyriškumo, stiprumo, drąsos tendencijų pradas. 

Šį sezoną tendencijos siūlo rintis arba visiškai trumpus arba ilgus nagus, vidutinio ilgio nagai turėtų būti pamiršti. Kaip visuomet madingasis migdolas neužleidžia savo pozicijų ir dominuoja, tačiau šalia stipriai įsitvirtinę ir kvadratiniai ir stilleto formos nagai. Pastarieji vis populiarėja ir suteikia tą "jėgos ir agresyvumo" jausmą. Man labai smagu matyti visiškai natūralios formos nagus, kuriuos regis jau ilgas laikas buvome pamiršę.

Šį sezoną dominuoja visiškai minimalistinė nagų dailė, piešiama ant visiškai nelakuoto nago paviršiaus ir suteikdama subtilumo ir minimalizmo efektą. Ne mažiau populiari dvispalvė nagų dailė. Kaip visiška priešingybė minimaliai dailei matome ir gausius 3D papuošimus ir net priklijuojamus skaidrius nagus. Nepamenu kada tokius klijavau ant savo tikro nago, ir pripažinsiu - visai nesinori. Tačiau nesmerkiu - galbūt kitoms tai proga bent kelias dienas pabūti ilgais nagais, neprisirišant prie priauginimų.

Galiausiai spalviniu atžvilgiu šį sezoną vyrauja geltonas nagų lakas! Pagaliau! Regis geltona po šio sezono nebeturėtų būti tabu nei vienai merginai. Šalia stipriai įsitvirtinusios rožinių, oranžinių ir baltų, paprastai labai moteriškų, nagų spalvos. Na, o jei nedrąsu eksperimentuoti su geltona, ar nesate pasiruošusi moteriškoms ir mergaitiškoms mieloms spalvos, visuomet galite rinktis klasikinius nude, raudonus ar tamsius atspalvius.

Tad klasika ar naujovės? Moteriškas švelnumas ar įžūlus vyriškumas? Ką šiltąjam sezonui renkatės jūs?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai