ALDO VANDINI Thermo "Hempseed Oil & Healing Earth" šylanti veido kaukė su kanapių sėklų aliejumi ir moliu

Pagalvojau, kad šiandien noriu šiek tiek palepinti veido odą. Tiesiog, be progos, nes mano veido oda to nusipelnė. Jau kuris laikas paimu į rankas Aldo Vandini šildančio efekto veido kaukę, tikriausiai ją vis pačiupinėju nuo vasaros ir padedu atgal, laukiau vėsių orų, šalto rudens, kad pasimėgauti sauna veido odai. Jau esu naudojusi kelias šildančio efekto veido kaukes ir man labai patikdavo tas malonus atpalaiduojantis jausmas, efektas visai geras, tad pirmyn. Jau pakankama vėsu, galima bandyti ir iš kart pojūčius pasakoti jums.

"Tikėk savimi. Galvok taip, kaip tu galvotum. Elkis taip, kaip tu elgtumeisi. Kalbėk už save. Būk savimi. Kopijavimas yra savižudybė."
Marva Kolins


Produktas: ALDO VANDINI Thermo "Hempseed Oil & Healing Earth" šylanti veido kaukė su kanapių sėklų aliejumi ir moliu
Gamintojas: "Mann & Schröder GmbH". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: valyti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: "šildomasis" poveikis
Tūris: 2 x 7,5 ml
Kaina: apie 2,29 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Atpalaiduojantis kanapių sėklų aliejus ir šylantis purvas pastebimai valo odą.
Naudojimas: padenkite ant nuvalytos veido odos. Po 5 minučių nulaukite šiltu vandeniu.


Pakuotė daugmaž tokia pat, kai kitų vienkartinių veido kaukių - vienkartinis plastikinis maišelis. Šios kompanijos kaukės skiriasi kiek mažesnio formato kaukėmis ir tai man patinka - kompaktiškos, tiek, kiek reikia ir jokio pakuotės pertekliaus. Smagu ir tai, kad kompanijos kaukės parduodamos po porą dozių - taip ir geriau nuomonę galima susidaryti ir nereikia sekančiam kartui iš kart rūpintis kita kauke ateinančiam kartui. 

Pakuotės dizaine vyrauja rudos spalvos fonas su pieštu kanapės augalo paveiksliuku, keli užrašai ir nieko daugiau mandresnio. Visgi, man šitas dizainas gražus, jaučiu silpnybę tokiems nespalvotiems augaliniams piešinukams, tad ar ant kosmetikos gaminio, ar kur nors kitur toks piešinukas visuomet mane žavi.

Kvapas tikriausiai labai paprastas, kosmetinis aromatas, visiškai neerzino nei naudojimo metu, nei nuplaunant kaukę, tiesą pasakius nelabai jo užfiksavau. Kvapas kaip kvapas, galėtų jo ir visai nebūti.

Konsistencija. Veido kaukė baltos spalvos ir visiškai nesitikėjau, kad bus tokia skysta. Nėra ji tekanti, bet labai primena kūno pienelio konsistenciją. Kaip molinei kaukei toks skystumas kiek neįprastas.

Sudėtis: Aqua, Decyl Oleate, Steareth-2, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Glycerides, Titanium Dioxide, Steareth-21, Kaolin, Cannabis Sativa Seed Oil, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Parfum, Vanillyl Butyl Ether, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Stearate, Lecithin, Glyceryl Oleate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Dehydroacetic Acid.


Poveikis. Skystesnės konsistencijos kaukė labai lengvai dengiasi ant odos šepetėliu ir turiu pastebėti, gana tolygiai ir labai lengvai, lyg spragtelėjus pirštais. Kaukę ant veido reikia laikyti 5 minutes ir beveik iš kart po padengimo jaučiu tą šylantį kaukės efektą. Tačiau šilimo efektu tiesiog negaliu vadinti - veido oda ne maloniai šyla ir kaista, ne, ją degina, lyg blogas kosmetikos produktas stipriai alergizuotų odą - per paviršių ima bėgioti tarsi skruzdelytės, tai vienur tai kitur stipriau nudegindamos odą. Nemalonus jausmas... ir jei dar galėčiau naiviai galvoti, kad taip turi būti, tai turiu patirties su šildančio efekto kaukėmis - jos lengvai pradeda šilti pradžioje, o pabaigoje tiek įkaista, lyg itin karšti pirties akmenys ir jau kai atrodo nebeiškęsi - šiluma ima slopti. O čia... nuolat tas 5 minutes ir degina ištisai, tai nėra šiluma, tai deginimo jausmas! Nepaisant to, išlaikiau visą laiką ir nuploviau šiltu vandeniu su baime - ką pamatysiu ant veido odos.


Nuplovus deginimas tikrai nesiliovė, apskritai prireikė gerų 10 minučių kol deginimo jausmas dingo. Mano skuostai buvo paraudę - jie visuomet gan jautrūs, bet kitur veido oda atrodė padoriai. Nenudeginta ta prasme 😂 na ir ne paraudusi. Tikriausiai metas pakalbėti apie efektą? Pirmiausia pastebėjau, kad mano visi paviršiniai riebaliukai dingo, odos paviršius tapo matinis - įvertins riebesnės odos turėtojos. Mano nosies poros iš ties atrodė švaresnės, o viso veido oda šiek tiek skaistesnė. Na ir labai labai švelni, tiesiog neįtikėtinai švelni. Tik ar verta dėl tokio efekto kęsti tokį deginantį ir nemalonų jausmą - na ne, tikrai ne. Man nepatinka pojūčiai - juk jei lepiniesi kauke, nori ne tik rezultatus gerus matyti, bet ir atsipalaiduoti ir pasimėgauti tų kelių minučių pojūčiais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai