ABBOTT & BROOME "Smaragd" skystas rankų prausiklis su azijinės centelės ir ginkmedžio ekstraktais

Lyg ir buvome atsisakę skysto muilo, paprasčiausiai dėl to, kad kas kart tenka pirkti plastiko pakuotę. Ieškojau kur čia to muilo Klaipėdoje galima nusipirkti įsipilant į savo pakuotę, bet niekur neradau, nors pripažinsiu, dideles viltis dėjau į Uoga Uoga, bet regis plėsti pilstomų priemonių prekybą į tokius miestus kaip Klaipėda ar Kaunas, uogos neplanuoja. Mes kaip mes, puikiai apsieiname su gabaliniu muilu, o vaikui daug patogiau skystas, tad ieškant kompromisų nusprendžiau pabandyti muilą maišuose - pildymui. Keista, bet rasti didesnį muilo kiekį nėra jau taip lengva - populiariausi maišeliai po 500 ml man pasirodė kiek mažoki, tad vokiškų prekių parduotuvėje apsidžiaugiau radusi didesnį maišiuką. Apie jį šiandien trumpai.

"Siekite mėnulio. Jei jo ir nepasieksite, bent keliausite žvaigždės link."
W. Reedas


Produktas: ABBOTT & BROOME "Smaragd" skystas rankų prausiklis su azijinės centelės ir ginkmedžio ekstraktais
Gamintojas: "Dalli-Werke". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti rankų odą ir pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus kvapas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 750 ml
Kaina: 2,50 EUR
Kur galima įsigyti: vokiškų prekių parduotuvėse (pirkau "Dalli")

Ką žada gamintojas: Rankų prausiklis išskirtinės sudėties su tigro žole ir ginkmedžiu intensyviai drėkina ir puoselėja rankų odą. Prabangus gėlių ir vaisių aromatas lepins jūsų sielą ir suteiks jūsų odai švelnumo ir malonumo pojūtį.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Citric Acid, Cocamide MEA, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Alcohol, Linalool, Alpha-Isomethyl IononePolyquaternium-7, GeraniolPEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Glucose, Lactic Acid, CI 19140, CI 42090


Mano nuomonė. Labai vertinu didelę muilo pakuotę, kokybišką maišelį iš tvirto plastiko. Pakuotės dizainas paprastas, pro skaidrų, skysto muilo pakuotės formos langelį matosi švelniai žalsva priemonės spalva, viskas gana paprasta. Galbūt tik lietuviškai etiketei turiu šiokių tokių priekaištų, na kaip čia pasakius - vertimas toks truputį 'griūk negyvas' - niekas neverčia aprašymų pažodžiui, nes gaunasi truputį nerišlu, tekstas nelabai gražiai susidėlioja, bet ką jau čia, ne apie etiketes.

Žinau, muilas pigus, tačiau man nelabai patinka muilo sudėtis - čia ir sausinantys SLS, alkoholis, o tų gerųjų ekstraktų toks menkas lašelis, kad buvo galima manau jų ir nenaudoti, jokio skirtumo priemonei tikrai neturėtų. Na ir tos dažomosios priemonės gal nereiktų? Suprantu, kad švelniai žalia spalva traukia žvilgsnį, tačiau sveikatos neprideda, nebūtina ir man visai nereikalinga. Muilo konsistencija želinė, tekanti, bet ne skysta, lengvai suputoja. Muilas švariai prausia rankų odą, o ir gaiviai malonus su trupučiu augalinio kvapo aromatas tikrai gerai nuteikia. Ir visgi, man pasirodė, kad priemonė šiek tiek sausina, ypač šiuo metų laiku, kai patalpos šildomos, oras sausesnis, o dezinfekciniai vis dar naudojami labai dideliais kiekiais. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai