THE ORDINARY "Buffet" Multi-Technology Peptide Serum - peptidų veido serumas visiems odos tipams

Šiandien be įžangų, be pamąstymų, be istorijų. Tiesiai prie apžvalgos. Šį kart noriu papasakoti apie The Ordinary "Buffet" peptidų veido serumą.

"Meilė - tai menas, nieko nėra pasaulyje svarbesnio, kaip išmokti šio meno."
E. Fromas


Produktas: THE ORDINARY "Buffet" Multi-Technology Peptide Serum - peptidų veido serumas visiems odos tipams
Gamintojas: "Deciem", Pagaminta Kanadoje
Paskirtis: mažinti senėjimo požymius, lyginti odos tekstūrą, mažinti raukšlelių gylį
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: pakuotė
Tūris: 30 ml
Kaina: 15,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, deciem

Ką žada gamintojas: Serumas drėkina odos paviršių, lygina odos tekstūrą, mažina smulkias raukšleles ir mažina gilių ląstelių gilumą.
Forma: vandens pagrindo serumas
Priemonėje suderintas didelis spektras gerai ištirtų technologijų, kad būtų galima paveikti įvairias senėjimo žymes vienu metu. Šios technologijos yra: 
- Matrixyl 3000 peptidų kompleksas (su palmitolio pentapeptidu-35), 
- Matrixyl Synthe’6 peptidų kompleksas (su palmitolio tripeptidu-38), 
- Syn-Ake peptidų kompleksas (su dipeptido diaminobutirolio benzilamido diacetatu), 
- Relistase peptidų kompleksas (su acetilarginiltriptofil difenilglicinu), 
- Argirelox peptidų kompleksas (su acetil heksapeptidu-8, pentapeptidu-18), probiotikų kompleksas (su laktokokų laktis lizatu), 
- 11-os odai tinkamų aminorūgščių ir įvairių hialurono rūgščių kompleksų bazėje.
Priemonėje esančių technologijų bendra koncentracija pagal masę sudaro 25,1 %.
Naudojimas: Ryte ir vakare tepkite ant nuvalytos viso veido odos prieš aliejus ir kremus. Nenaudokite su grynu ir etiliuotu vitaminu C, pirminėmis rūgštimis.


The Ordinary produktų pakuotės labai paprastos, elementaraus, minimalistinio dizaino. Balto kartono dėžutė su baltais užrašais ir matinio stiklo serumo buteliukas su užsukama stikline pompa. Akivaizdu, kad gamintojas neinvestuoja į pakuotes ir visgi, jų dizainai 'švarūs', tvarkingi ir malonūs akiai. Tačiau būtent pakuotės man patinka mažiausiai - bene kas kart po naudojimo susierzinu bandydama gerai užsukti dangtelį su pompa ir kas kart jis man užsisuka kreivai, netaisyklingai. Tuomet aišku pradedi galvoti ar produktas viduje neima gesti sparčiau, gaudamas daugiau deguonies nei turėtų? Na ir šiaip erzina, kai iš pirmo karto gerai užsukti buteliuką tolygu mažam stebuklui. Tikriausiai galėčiau kiek kabinėtis ir dėl informacijos stokos ant pakuočių. Jokių konkrečių pažadų, ką tas serumas turėtų daryti ir ko reiktų iš jo tikėtis, informacija internete iš pradžių irgi atrodo painoka, bet su laiku įpranti skaityti tiesiog kitaip, žiūrėti į pagrindines sudedamąsias dalis, o ne į gražius ir gundančius gamintojo pažadus.

Kvapas. Serumą galima vadinti bekvape priemone - kvepia visiškai natūraliai, silpnai, neturi jokių kvapiųjų medžiagų ir nelėpsiu, tai mane labai džiugina. Na kam tie papildomi kvapai veido priežiūros priemonėse?

Konsistencija skaidrios spalvos serumas labiausiai primena tiesiog skystą gelį arba vos vos tirštesnį serumą.


Sudėtis: Aqua (Water), Glycerin, Lactococcus Ferment Lysate, Acetyl Hexapeptide-8, Pentapeptide-18, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Tripeptide-38, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Acetylarginyltryptophyl Diphenylglycine, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Glycine, Alanine, Serine, Valine, Isoleucine, Proline, Threonine, Histidine, Phenylalanine, Arginine, Aspartic Acid, Trehalose, Fructose, Glucose, Maltose, Urea, Sodium PCA, PCA, Sodium Lactate, Citric Acid, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Carbomer, Polysorbate 20, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Ethoxydiglycol, Sodium Benzoate, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Chlorphenesin.

Be kvapiųjų medžiagų.


Poveikis. Serumą naudoju kiekvieną vakarą, kaip ir įprastai serumams, prieš veido kremą. Priemonė labai lengvai dengiasi ant odos, gana greitai susigeria, tačiau kuriam laikui palieka lipnumo jausmą. Niekad nebandžiau stebėti kiek ilgai, tačiau kelias valandas tai tikrai. Dažniausiai nesulaukiu kol dingsta lipnumas, ant viršaus padengiu veido kremą ir keliauju miegoti. 

Aš nesitikėjau už tokią nedidelę kainą tokios turtingos, geros kosmetikos priemonės sudėties. Joje itin daug odą kondicionuojančių, drėkinančių medžiagų, peptidų, skatinančių kolageno gamybą ir odos atsinaujinimą, sudirgusią odą raminančių ingredientų. Paprastai keli veiklieji ingredientai ir aukšta kaina vyrauja rinkoje, tad vien tik dėl vartotojui labai palankaus kainos ir kokybės santykio galima įsimylėti The Ordinary gaminius. 

Pirmas dienas, o greičiausiai ir visą pirmą, o gal ir antrąją naudojimo savaitę aš buvau skeptiška - girdėjau krūvą gerų atsiliepimų, pasidžiaugiau turtinga sudėtimi, o efekto nebuvo praktiškai jokio, apart lengvo drėkinimo ir odos raminimo, kai ji kiek padirgusi ar paveikta aplinkos, paraudusi. Jau prieš pirkimą buvau paskaičiusi, kad peptidai iš esmės yra senėjimo prevencijai skirti produktai, konkrečiai peptidai yra jungiamojo audinio amino rūgščių polimerai, dėl kurių trūkumo ląstelėse lėtėja baltymų sintezė ir organizme prasideda spartesnis senėjimo procesas. Peptidai apsikritai dalyvauja visuose gyvybiniuose procesuose: atnaujina ląsteles, aktyvina apykaitos procesus, gerina kraujo cirkuliaciją, mažina uždegiminius procesus ir galiausiai - yra puiki priemonė nuo raukšlių ir senėjimo požymių. 

Priskaičiau, tikėjausi daug, tačiau efektui pastebėti man prireikė nemažai laiko, esu sunaudojusi beveik visą buteliuką ir tik pastarosiomis savaitėmis pastebiu pagėrėjusią odos būklę! Serumas iš ties drėkino odą, paputlino, smulkios raukšlelės tapo kiek mažiau pastebimos, tačiau smagiausia buvo matyti kaip nuo veido dingo odos pilkumas, oda tapo skaistesnė, sveiko atspalvio ir iš ties gerai jaučiasi su šiuo serumu. Na geras dalykas ir net labai - kainos ir kokybės santykis puikus, efektas matomas, nors ir reikia šiek tiek kantrybės, tačiau iš ties geras, man patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai