ECODENTA Multi-functional daugiafunkcinė dantų pasta su 7 žolelių ekstraktu ir Kalident

Man patinka Ecodenta dantų pastos, visuomet džiaugiuosi lietuviškais gaminiais, norisi palaikyti savus ir naudoti prekę lietuvišką. Jei anksčiau nuolat ieškodavau intensyviai balinančių ir super gaivių dantų pastų, tai pastaruosius metus pastebiu, kad norisi ir labai paprastų sprendimų, paprastų kasdienių, švelnių pastų dantims valyti, ypač etapais, kai jie tampa kiek jautresni. Poreikis pabalinti dantis niekur nedingo, tik šiuo metu vonioje nuolat turiu bent dvi pastos pakuotes, kurių viena stipresnio efekto, balinanti, o kita - švelnesnė, natūralesnė. Šiandien apie natūralesnį, kasdien naudojamą Ecodenta pasirinkimą - švelnią 7 žolelių, daugiafunkcinę dantų pastą.

"Visuotinė taisyklė byloja, kad nuo žmogaus prigimties labai mažai kas priklauso - žmogus yra toks, kokį save susikuria."
A. G. Bellas


Produktas: ECODENTA Multi-functional daugiafunkcinė dantų pasta su 7 žolelių ekstraktu ir Kalident
Gamintojas: "Biok laboratorija". Pagaminta Vilnius, Lietuva
Paskirtis: išvalyti dantis, apsaugoti dantenas, stiprinti emalį, suteikti gaivos
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: švelni, kasdienė pasta
Labiausiai nepatiko: nedidelis flouro kiekis
Tūris: 100 ml
Kaina:  1,59 Eur
Kur galima įsigyti: prekybos centruose, kosmetikos parduotuvėse, vaistinėse ir kt.

Ką žada gamintojas: Žolelės yra ne tik skanios, bet ir turi neįtikėtinų gamtos galių. Mūsų super mokslininkai atrinko 7 žoleles (rozmariną, šalaviją, beržą, kraujažolę, dilgėlę, liepą, asiūlį) + kalidentą tam, kad sukurtų galingą formulę, kuri vienu metu apsaugo dantenas, daro emalį stipresnį ir pasižymi išskirtiniu gaivumu. Sudėtyje yra natrio fluorido. Vaikams iki 6 metų naudoti žirnio dydžio kiekį, stebėti, kad nenurytų. Jei fluoro gaunate iš kitų šaltinių, pasitarkite su gydytoju odontologu.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, Hydrated Silica, Sodium Cocoyl Glutamate, Calcium Hydroxyapatite, Cellulose Gum, Sodium Pyrophosphate, Betula Alba (Birch) Extract, Achillea Millefolium (Yarrow) Extract, Equisetum Arvense (Horsetail) Extract, Urtica Dioica (Nettle) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Tilia Cordata (Linden) Extract, Aroma, Sodium Fluoride (1131 ppm F ̄), Sodium Saccharin, CI 19140, CI 16255, CI 42090.

98% natūralios kilmės ingredientų


Mano nuomonė. Ecodenta pastų pakuotės man labai patinka, jos atrodo gana paprastai, tačiau nėra nuobodaus vienspalvio dizaino. Šiuo atveju pakuotė švelniai žalios spalvos, puošta puokšte augalų ir žolelių. Dantų pastos tūbelė labai minkšto plastiko, patogaus išspausti, tačiau išlaikančio pakuotės formą. Turiu paminėti, kad baiginėjantis pastai pastebėjau, kad vienas iš šonų, kur jungiasi plastikas įskilo ir tik laiko klausimas kada pro įskilimą pradės tekėti dantų pasta. Tikiuosi greičiau pabaigsime, nei taip nutiks. Ir keistoka, nes nei viena iki šiol naudota Ecodentos dantų pastos pakuotė nebuvo įskilusi ir pastos nepraleido. 

Dantų pasta švelniai žalsvos spalvos, kvepia žolelėmis, tarp kurių dominuoja mėta. Pirmuoju bandymu atrodo, kad pastai tos mėtinės gaivos visgi trūksta, tačiau jei teisingai valausi dantis, kiekvieną jų nušluodama po 10 kart ir tada dar pervalydama sukamaisiais judesiais - dantys tampa švarūs ir mėtinės gaivos pilnai pakanka. Daugiafunkcinė dantų pasta švelniai, tačiau efektyviai valo apnašas, ramina dantenas. Galbūt tik flouro kiekis pastoje galėtų būti didesnis, aš tikiu, kad rekomendacija 1450 ppmF yra optimali suagusiojo dantims. Kita vertus, viršija minimalią 1000 normą. Pasta maloni, švelni, ramina dantenas, teikia pakankamai gaivos kasdienai, man patinka. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. O man kaip tik tas "nuobodus" ir vienspalvis dizainas daug labiau patiktų :) Nemėgstu, kai vonioje šviečia visom spalvom ir įvairiais piešiniais išmargintos pakuotės.
    Ecodenta dantų pastų esu išbandžiusi ne vieną, šią taip pat, nebloga :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Pakuotės iš ties yra skonio reikalas, vienoms neutrali, kitoms spalvota paletė patinka labiau :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą