DRESDNER ESSENZ "Kuschelstunde" vonios druska su atpalaiduojančiu medienos ir vaisių aromatu

Pernai bandžiau kelias limituoto žiemos leidimo Dresdner Essenz vonios priemones ir pasidžiaugiau jų kokybe, tad šiemet nusipirkau kalėdinio leidimo vonios druską, skirtą naudoti vienam kartui ir tikėjausi ne ką mažiau, nei praeitais metais. Ką gi, pilu į vonią ir skubu papasakoti jums.

"Galvok, ką kalbi, netgi tada, kai juokauji."
Kazachų patarlė



Produktas: DRESDNER ESSENZ "Kuschelstunde" vonios druska su atpalaiduojančiu medienos ir vaisių aromatu
Gamintojas: "Li-iL" Pagaminta Dresden, Vokietija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aromatas
Labiausiai nepatiko: tikriausiai galiu paminėti tik vieną žalingą ingredientą sudėtyje
Tūris: 60 g
Kaina*: 1,95 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Kvapni vonios druska padės pabėgti nuo kasdienės rutinos, sušildys šaltuoju metų laiku. Jūros druska ir medienos - vaisių kvapas maloniai sušildo, padeda atsiplaiduoti. Veikliosios medžiagos prižiūri ir puoselėja odą, saugo ją nuo išsausėjimo. 
Naudojimas. Supilti druską į šilto vandens pilną vonią (vandens temperatūra 36 - 38 laipsniai).


Pradėkime nuo priemonės pakuotės. Vienkartinis plastikinis maišelis būtų kaip ir įprastas, tačiau akį labai džiugina jaukus žiemiškas vaizdelis: židinys, karštas vynas ir kalėdinės dekoracijos... Taip ir norisi to jaukumo, kurį žada priemonės pakuotė.

Kvapas. Dieviškas, žiemiškas, malonus medienos, apelsinų, smilkalų... paslaptingas, gardus. Mmm... iš ties labai jaukus!

Konsistencija. Platintojai išvertė, kad tai vonios druska, tad ir pavadinime jį palikau, tačiau iš tiesų konsistencija visiškai neprimena vonios druskos. Man panašiau sutrintą vonios bombą - konsistencija tiesiog milteliai ir visai ne druska, nors druskos sudėtyje tikrai yra.

Sudėtis: Maris Sal, Solanum Tuberosum Starch, Hydrated Silica, Parfum, Sodium Methyl Oleoyl Taurate, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Allantoin, Sodium Chloride, Aqua, Geraniol, Linalool, Citronellol, Limonene, CI 45350, CI 14700


Poveikis. Druska supilta į vonią labai greitai ištirpsta, daug greičiau nei įprastos druskos ir nudažo vandenį ryškiai oranžine spalva bei ant paviršiaus uždeda šiek tiek putų. Ir o stebuklai - vonios priemonės kvapas nė kiek nesusilpnėja, yra labai aiškiai jaučiamas ne tik pilant vonią, ne tik ją pripildžius, bet ir visą laiką, kol guliu vonioje, stipriai ir gan intensyviai. Dieviškas kvapas ir labai malonus, jaukiai šventiškas! 


Vonioje guliu apie pusvalandį ir negaliu atsistebėti maloniu ir intensyviu kvapu... Žinau, kartoju jau ne kartą, tačiau šita druska tikrai gerokai intensyvesnio kvapo, nei toks pačios kompanijos vonios tabletės! Po vonios oda tampa švelnesnė, minkštesnė, atsipalaiduoja raumenys, o aš jaučiuosi pailsėjusi.
Man šita priemonė patiko labiausiai iš viso bandyto kompanijos asortimento. Tiek, kad noriu nusipirkti dar kelias šios, noriu išbandyti dar kitų limituoto leidimo druskų. Ir poveikis, ir kvapas - super!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai