L'ACTION Lifting Mud Mask stangrinamoji veido kaukė su eteriniais aliejais

Sekmadienis! Ir tai diena, skirta pasilepinimui ir veido kaukei. O iš kur atėjo tradicija lepintis sekmadienį? Aš vis susimąstau, o kodėl ne antradienis, šeštadienis ar ketvirtadienis? Puikiai pamenu mūsų vaikystės sekmadienius, kai tėtis jau nuo ryto kurdavo krosnį, kad prišiltų katilas vandens, o mama iš eilės kiekvieną maudė, tada pindavo kasas ir bėgdavom miegoti... Mes tikrai maudydavomės ir dažniau, bet sekmadienis būdavo ypatingas... Žinau, kad mūsų seneliai maudydavosi kartą savaitėje, kai sekmadieniais būdavo užkuriama pirtis visiems savaitės nešvarumams nuplauti, tad gal iš to karto savaitėje išliko ypatingo sekmadienio švarinimosi ir lepinimo ritualo diena?  Pas mane sekmadienis reiškia visas įmanomas kaukes, visas vonias, aliejus, dantų balinimą, šveitimą... ir viskas sekmadienį... Ritualo diena, keistai išlikusi daugumos mūsų įpročiuose...

O šiandien ant mano veido tiesiog pati norėjo nugulti stangrinamoji veido kaukė iš Prancūzijos, fotografuota prie amžinai žalio kadagio krūmo. Ir mano beveik tiesioginės emocijos ir potyriai: kas, kaip ir kodėl.

"Balsas lengviausiai išduoda žmogų - jis sklinda iš vidaus."
L. Bušma


Produktas: L'ACTION Lifting Mud Mask stangrinamoji veido kaukė su eteriniais aliejais
Gamintojas: "L'ACTION". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: valyti, regeneruoti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: tik užsidėjus norėjo dirginti odą aplink nosį
Kiekis: 15 g
Kaina*: 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Antioksidantais ir vitaminu E papildyta veido kaukė, kurios sudėtyje yra raukšles mažinančio eterinio pačiulių aliejaus, odą raminančio ir švelninančio glicerino bei specialių raukšles užpildančių polimerų. Baltasis molis padeda pašalinti toksinus iš odos, o žaliasis molisvalo odą ir mažina odos riebalų perteklių. Oda tampa lygi ir stangri.
Naudojimas: užtepkite priemonę ant veido, išskyrus akių sritį. Po 10-15 min.nuplaukite kaukę švariu vandeniu. 


Vienkartinė kaukės pakuotė šį kartą labai paprasto dizaino, sakyčiau tokio labiau net pieštinio paveiksliuko, ramių spalvų ir labai viskas paprasto. Pats plastikinis maišelis atrodo kokybiškas, žinote, kartais kaukėse būna tokie ploni, susiglamžantys, regis tuoj tuoj plyš - čia to pojūčio nėra.

Kvapas. Nesu didžiulė pačiulių kvapo mėgėja, tačiau jei jūs esate - tokia kaukė jus labai pradžiugins. Ji man kvepia stiproku, nors ir kiek praskiestu pačiulio aromatu. Mano vaikas nebuvo sužavėtas, o man visai patiko (mano pačios nuostabai).

Konsistencija. Pilka balta, tiršta masė, labai tiršta masė, jaučiasi, kad molinė.

Sudėtis: Aqua, Kaolin, Bentonite, Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Caprylic/ Capric Triglyceride, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Ethylhexanoate, Cetyl Alcohol, Illite, Sodium Polystyrene Sulfonate, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Citric Acid, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Ceteareth-20, Tocopheryl Acetate, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Sodium Methylparaben, Pogostemon Cablin Oil, Ethylparaben.


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad veido kaukė tiesiog tobulai lengvai ir tolygiai dengėsi ant veido. Jos kiekis man pasirodė netgi kiek per didelis, nors ištepiau ir visą veido odą ir kaklą (nes ir kaklu rūpintis reikia). Smagu, kad to kiekio yra daugiau, negu per mažai... Pakankamai intensyvus kvapas pasklido po visą vonios kambarį ir buvo jaučiamas visą laiką, kol kaukė buvo ant mano veido odos. 

Tik užsidėjus man kilo nerimas dėl dilgčiojimo aplink nosį, tačiau, ten mano oda nuo dažnos slogos gali būti pažeista, ten arti kapiliarai. Per porą minučių dilčiojimas liovėsi ir kaukę visgi išlaikiau ant odos visą laiką. Per 10 minučių dalis veido kaukės susigėrė į odą, matomai sausesnėse odos vietose, įskaitant ir kaklą, kurį kaukėmis lepinu rečiau nei veidą, bet niekad nepamirštu patepti kremu... Keistoka, nes molinės šiaip jau nesigeria į odą. Spėju, kad tai tiesiog hibridinė kaukė tarp molinės ir kreminės, tad kreminė dalis tiesiog geriasi, o molis lieka ant odos paviršiaus.


Nuplauti šią kaukę yra didžiausia kančia, kokią tik galiu kada prisiminti... Molis labai jau sunkiai nusigramdo nuo odos paviršiaus, o dar po savęs palieka riebaliuką, tai yra reikalų kelioms minutėms, kol viską pašalini nuo veido ir kaklo... Visgi, efektas buvo to tikrai vertas! Pirmiausia pastebėjau gerokai švaresnę, šviesesnę veido odą, ji jautėsi pamaitinta, sudrėkinta ir tikrai kažkiek stangresnė. Tik kiek tas efektas išliks - neaišku. Tiesa, dėl to švaresnio efekto - tikrai nereikia tikėtis, kad kaukė jums pilnai išvalys poras, pašalins inkštirus ar giluminius nešvarumus - tikrai ne - tai ir nėra tik valymui skirta kaukė. Pavalys tik paviršinį sluoksnį.

Dedu ranką prie širdies ir džiaugiuosi - kaukė puikiai atlieka tai, ką žada, veido oda po jos jaučiasi puikiai, pačiulių kvapas visai maloniai nuteikia. Vargti tenka su nuplovimu, bet et, tie vargai juokingi, palyginus su efektu - man patiko, labai patiko.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai