#DOVANŲ IDĖJOS. Sparnuoti linkėjimai iš favoritepostcard.com

Kalėdos, dovanų metas ir bene visi socialinės medijos sklaidos kanalai, televizija, periodinė spauda bei parduotuvių vitrinos tai nuolat primena, kad ir kur pažvelgsi! Visgi, tikriausiai ir pas jus dovanos keliaus tikrai toli gražu ne visiems? Šventės man labiau asocijuojasi su dėmesiu žmonėms, tad tiems, su kuo šias šventes nesusitiksiu, būtinai siūsiu sparnuotus linkėjimus!



Ankstesniais metais, tik prasidėjus gruodžiui vis klaidžiodavau po skirtingus pašto skyrius ir ieškodavau, kur nusipirkti vieną ar kitą šventiškesnį atviruką, kad susirinkti krūvą siunčiamų atvirukų likus porai savaičių iki švenčių. Su šiuo būdu kaip ir viskas gerai, tačiau, tai beprotiškai vargina... Vienu kartu nusiperki tik kelis, kartais vieną, o neretai ir nė vieno atviruko, tad nelabai žinai, ar spėsi, kol galiausiai paskutinius nuperki tiesiog paskutinę akimirką neturėdamas labai jau didelio pasirinkimo...


Taip buvo iki šių metų! Šiemet atradau labai smagią favoritepostcard.com internetinę parduotuvę, kurioje galima rasti norimų atvirukų bene visomis įmanomomis tematikomis, ne tik šventėms, bet ir gimtadieniui, Velykoms ar bet kuriai progai, kuri jūsų laukia. Atvirukų stilius labai varijuoja - nuo piešinių iki nuotraukų, nuo lengvo iki sunkesnio stiliaus... visko kiekvienam skoniui.


Kadangi neturėjau kantrybės rinktis trisdešimt atvirukų po vieną, nusprendžiau imti porą parduotuvės siūlomų atvirukų rinkinių Kalėdoms (kiekvienas po 15 vnt. - 7,58 Eur, o šiuo metu rasite dar pigiau!) ir nė trupučio nepasigailėjau įvairių stilių, įvairių dizainų atvirukų rinkiniu, kurie tikrai tiks tiek draugėms, tiek tetoms, tiek jauniems, tiek vyresniems... Panaršiusi po parduotuvę dar ir radau rankomis išpieštų vokų rinkinius (10 vnt. - 5,60 Eur, o šiuo metu net su -45% nuolaida!), kuriuose siųsti sparnuotus sveikinimus dar linksmiau ir gauti atviruką tokiame voke be abejo smagiau!


Internetinėje parduotuvėje dar galima įsigyti spalvotos lipnios juostelės (washi tape), kanceliarinių priemonių. Bet smagiausia - kad nesenai parduotuvė pasipildė smulkiais medžio darbeliais: katinukų formos magnetukais, šventiniais magnetukais ar mediniu eglutės žaisliuku, kurį gali susirinkti pats! Kodėl nepapildžius linkėjimų dar ir maža dovanėle? Medžio dirbiniai gaminami Lietuvoje, tad paremti savus visuomet nepaprastai smagu!


Šiemet su atvirukų susipirkimu kaip niekad mažai streso, tad labai rekomenduoju parduotuvę savo sparnuotiems linkėjimams - juk svarbiausia dėmesys, o ne dovanos? Pristato labai greit, tad dar tikrai spėsite iki švenčių! Ką gi, tokios šį kartą dovanų idėjos, o aš keliauju užrašyti krūvos atvirukų ir išsiųsti šventinių linkėjimų!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Kaip smagu :), senokai jau tiek gero apie parduotuvę girdėjau. Ir man žaviausia, kai parašo ne postcrosseriai, kuriems atvirukai kasdienybė, bet atranda ir visi kiti!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Man buvo labai smagu apsipirkti :) Matyt reiks dažniau nei tik prieš kalėdas užsukti ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą