A'PIEU Coffee Milk One Pack Firming - stangrinanti lakštinė veido kaukė su kavos ir pieno aromatu

Sekmadienis! Pagal kalendorinę datą dabar turėčiau rašyti apie rudens mėgstamiausius, tačiau pagal savaitės dienas - tai metas pasimėgauti vonia, užsidėti kaukę ir reiktų nagus susitvarkyti. Pastarąjį dalyką žadu praleisti - lai dar savaitę nagai pailsi. Užtat veido kaukės negaliu pamiršti ir nenoriu praleisti. Šį kart ant mano veido guls lakštinė veido kaukė iš A'pieu, kurią nusipirkau smalsumo vedama: įsivaizduokite kavą ir pieną, kavos kvapo kosmetiką! O dar ir pakuotės nerealiai patrauklios... 

"Mūsų didžiausia silpnybė - nepakankamas užsispyrimas. Jei nori, kad pasisektų - visuomet bandyk dar vieną kartą."
T. Edisonas



Produktas: A'PIEU Coffee Milk One Pack Firming - stangrinanti lakštinė veido kaukė su kavos ir pieno aromatu
Gamintojas: "ABLE C&C". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: stangrinti, maitinti, drėkinti, suteikti švytėjimo
Tinkamas tipas: brandžiai odai
Labiausiai patiko: putlesnės odos efektas
Labiausiai nepatiko: iš pradžių kiek slysta nuo veido, jei užsidėjusi užsiimi kokia veikla
Tūris: kiekviena po 21 g
Kaina*: kiekviena po 1,95 EUR
Kur galima įsigyti: ebay, Mr.Woo.lt; korea.lt
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Stiklinė kavos su pienu Jūsų odai! Visų Milk One Pack veido kaukių sudėtys praturtintos įvairiais odai naudingais elementais bei pieno ekstraktu. Pieno ekstraktas maitina, drėkina odą bei stiprina natūralias apsaugines odos funkcijas. Fermentuotas sojos ekstraktas apsaugo nuo laisvųjų radikalų bei padeda išsaugoti odos jaunystę.
Coffee Milk One Pack veido kaukė, tai odą stangrinanti bei elastingumą grąžinanti veido kaukė, skirta brandžiai, suglebusiai veido odai. Kavos ekstraktas glotnina, atgaivina, suteikia odai sveiką bei švytinčią išvaizdą. Hidrolizuotas kolagenas maitina odą bei apsaugo nuo drėgmės praradimo.

Naudojimas
1. Naudokite ant švarios veido odos, po toniko. 
2. Kaukę ramiai palaikykite 15-20 min. 
3. Nuėmę, švelniai, pirštų galiukais patapšnokite veido odą, kad kaukės esencijos likučiai pilnai įsigertų.


Na jūs tik pasižiūrėkite į priemonės pakuotę! Nors ji visiškai plokščia, tačiau atrodo kaip trimatis, tikras pieno pakelis! Puikiai pavykusi optinė apgaulė, kuri buvo vienas tų pagrindinių aspektų, sugundžiusių mane įsigyti veido kaukes. 

Kadangi kaukė korėjietiška, jokia čia naujiena, kad ant pakuotės nieko, apart pavadinimo nėra anglų kalba ar bent jau suprantamais raštmenimis, tačiau tikriausiai tai menka bėda šiais laikais - internete neužtrukau nei poros minučių, kad susirasti jos naudojimo būdą ir pažadus odai.

Kvapas. Užvadinta kavos ir pieno kvapu kaukė gali kvepėti labai įvairiai: esu naudojusi korėjietiškas kaukes, kurių kvapo nebuvo galima apsakyti, esu naudojusi kaukes, kurios turėjo ne patį maloniausią aromatą. Mano nuostabai, pradariusi pakuotę norėjau strikinėti iš laimės - veido kaukė kvepia kaip ta tirpi, nestipri kava su pienu, cukrumi ir primena kažkurio skonio kapučinio kavą! Nerealiai skanus kvapas, dėl kurio dar ir kavos užsimaniau! O ir kvepia ne tik kol yra pakelyje, bet jaučiamas ir visą laiką, kol kaukė yra ant veido odos! Didžiulis privalumas!

Konsistencija. Plonas medvilnės lakštas labai gausiai sudrėkintas skysčiu, taip gausiai, kad net laša nuo kaukės, o baltas (oi, kaip primena pieną!) skystis dar ir lieka pakelyje - ir ne tiek jo mažai dar ten!

Sudėtis: Water, Butylene Glycol, Glycerin, Mineral Oil, PEG-40 Stearate, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Sorbitan Sesquioleate, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Milk Extract, Adenosine, Hydrolyzed Collagen, Lactobacillus/ Soybean Ferment Extract, Saccharomyces/ Imperata Cylindrica Root Ferment Extract, Saccharomyces/ Viscum Album (Mistletoe) Ferment Extract, Nelumbo Nucifera Callus Culture Extract, 1,2-Hexanediol, Sodium Hyaluronate, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Carbomer, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Fragrance.


Poveikis. Užsidėjusi ant veido kaukė supratau, kad ji gerokai per drėgna - pradžioje dar ir šiek tiek slysti norėjo, juolab, kad užsidėjusi kaukę tikrai neguliu pailsėti - einu kokių skalbinių džiaustyti ar apsitvarkyti virtuvę. Tačiau ji greit tapo kiek sausesnė ir nedidelis skysčiojimas dingo. Nelabai ši kaukė tiko mano veido formai - ar ji tiek nestandartinė ar kas jau negerai? Sritis virš lūpų buvo per plati, nosies galiukas ir vėl liko neuždengtas, kaip ir dalis skruostų, o pati kaukė ties žandikaulio linija man buvo gerokai per plati... Prasitampiau kiek įmanoma, bet vistiek nesuradau patogios ir optimalios padėties...


Veido kaukė ant mano odos buvo gal apie pusvalandį, kol apdžiūvo. Paskui dar įtapšnojau priemonės likučius iš pakuotės į odą ir ėjau žiūrėti į veidrodį. Odai sugėrus visus likučius ji tapo putlesnė, atrodė gerai padrėkinta, atgaivinta, sveikesnė, šiek tiek skaistesnė ir labai maloni liesti. Stebuklų su tokiomis kaukėmis tikrai nebūna, tačiau poveikis čia buvo ir jaučiamas ir matomas - man patiko. O ir sudėtis net labai mane džiugino!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai