JORDAN vaikiška švelnaus aviečių skonio dantų pasta 0-5 metų vaikams

Pastaruoju metu suvėliau visą postinimo tvarką ir visai susivėliau su įrašais, kas turėtų būti po ko ir kaip noriu ką skelbti. Tad nusprendžiau, kad šį kartą įdėsiu trumpąjį įrašą apie vaikišką kosmetiką, o toliau? Na toliau tikriausiai dėsiu kažką iš dovanų idėjų
Taigi, vaikiškos dantų pastos... prieš tai turėjau vaikučiui nupirkusi labai nevykusią iš Vademecum, kuri palikdavo burnoje sausų miltelių pojūtį ir regis nesugebėjo tinkamai valyti apnašų. Šį kart nusprendžiau bandyti Jordan ir savo sprendimu nė kiek nesigailėjau.

" - O ką, jeigu vieną dieną turėsiu išvykti? - spausdamas meškiuko letenėlę paklausė Jonukas. - Kas tada?
- Nieko baisaus, - patikino jį Pūkuotukas. - Pasėdėsiu čia ir tavęs palauksiu. Jeigu kažką myli, tai tas kažkas niekur nedingsta, tiktai kažkur sėdi ir tavęs laukia."
Iš "Gerų minčių kalendorius"



Produktas: JORDAN vaikiška švelnaus aviečių skonio dantų pasta 0-5 metų vaikams
Gamintojas: "Orkla". Pagaminta Norvegijoje
Paskirtis: pieninių dantukų valymui
Tinkamas tipas: 0-5 metų vaikams 
Labiausiai patiko: malonus skonis burnoje
Labiausiai nepatiko: kiek sunkiau putoja nei norėčiau
Tūris: 50 ml
Kaina*: 2,39 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Vaikiška dantų pasta Jordan padeda apsaugoti pieninius dantukus nuo ėduonies, stiprina jų emalį. Vaikiška dantų pasta užtikrina švelnų vaikų dantukų valymą, nepažeisdama emalio. 
Dantis reikia valyti du kartus per dieną, prižiūrint tėvams.

Sudėtis:  Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, PEG-32, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Trisodium Phosphate, Sodium Saccharin, Potassium Sorbate, Citric Acid, Sodium Fluoride, Sodium Benzoate, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Cellulose Gum, Aroma, CI 42051.
Natrio Flouridas 500 ppm F
Be SLS, be parabenų.


Mano nuomonė. Ši dantų pasta turi skirtingą pakuočių dizainą ir jų, perkant fizinėse parduotuvėse galima pasirinkti pagal savo vaiko pomėgius ir skonį - juk valytis dantukus su mylimo gyvūnėlio paveikslėliu daug smagiau! 

Pati dantų pasta gelinės konsistencijos ir melsvos spalvos. Tikriausiai spalva nėra reikalinga dantų pastoje, bet... vaikams tokios smulkmenos labai svarbios - daug mieliau ir dantukus plauti, ir vonios burbulus piešti spalvotai, o ne baltai... Na, bent jau maniškiui. Dantų pasta iš tiesų turi švelnų aviečių skonį, kuris net labai primena uogas ir yra malonus.

Dantų pasta švelniai valo dantukus ir pastebėjau, gerai valo apnašas, suteikdama švarių, slystančio paviršiaus dantų pojūtį. Net ir burnos ertmė įgauna lengvą (ne mėtinį) gaivumą, tad pojūčiai valantis šia pasta patys geriausi. Galbūt ji galėtų šiek tiek lengviau putoti, tačiau čia daugiau smulkmena. Apskritai vertinant, abu esame patenkinti pastos poveikiu, švelniu valymu, efektyvumu bei maloniu skoniu. Tikriausiai ir sekanti vaiko pasta bus Jordan, nebent nuspręsiu išbandyti kažką, kas pasirodys vertesnis dėmesio.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai