CATRICE #peeloff Glam Easy to Remove Effect nulupamas nagų lakas su blizgesiu: "01 Stress Does Not Go Well With My Polish"; "03 When In Doubt, Just Add Glitter"

Artėja šventės ir visur šiemet man norisi blizgučių! Elementariausi ir lengviausi blizgučiai yra nagai, tiesa? Bet juos nuvalyti visuomet didžiulė kankynė! Trini, trini, laikai valiklį ant nagų, galiausiai mirkai, ir vistiek privargsti, kol pavyksta nukrapštyti jų likučius... Galiausiai pasižadi sau niekada gyvenime, ir apsisukus metų ratui vėl norisi spindėti.... Šiais metais Catrice siūlo nebevargti su sunkiai nusivalančiais nagų lakais ir išbandyti naujus, nulupamus nagų lakus! Aš juos jau išbandžiau, įvertinau ne tik nuvalymą, bet ir išlikimą, ir prieš šventes noriu papasakoti, kaip man sekėsi su spindinčiais nagų lakais.

"Jeigu yra būdas padaryti geriau - atrask jį."
T. Edisonas



Produktas: CATRICE #peeloff Glam Easy to Remove Effect nulupamas nagų lakas su blizgesiu: "01 Stress Does Not Go Well With My Polish"; "03 When In Doubt, Just Add Glitter"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lengvai nusilupa
Labiausiai nepatiko: gana trumpai laiko
Tūris: kiekvienas po 11 ml
Kaina*: po 3,59 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Suspindėkite. Inovatyvus nulupamas nagų lakas su blizgučių efektu. Padenkite su priemonės sluoksnius ir leiskite nudžiūti. Nagų lakas pašalinamas be nagų lako valiklio - tiesiog nulupant. 

Sudėtis:  
01 Stress Does Not Go Well With My Polish: MEK, PROPYL ACETATE, VA/VINYL CHLORIDE COPOLYMER, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, SILICA, BUTYL ACETATE, POLYURETHANE-33, POLYURETHANE-11, CI 15850 (RED 7), CI 77000 (ALUMINUM POWDER).

03 When In Doubt, Just Add Glitter: MEK, PROPYL ACETATE, VA/VINYL CHLORIDE COPOLYMER, POLYETHYLENE TEREPHTHALATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, SILICA, BUTYL ACETATE, POLYURETHANE-33, POLYURETHANE-11, CI 15850 (RED 7), CI 15880 (RED 34), CI 19140 (YELLOW 5), CI 77000 (ALUMINUM POWDER).


Poveikis. Pirmiausia pradėsiu nuo to, kad nagų lakai labai sunkiai pasidengia ant nagų - pirmiausia man reikia žvejoti blizgučius, kad pavyktų dailiai ir gražiai padengti ant nagų, galiausiai ir pats padengimas toli gražu nėra sklandus, tačiau kažkaip pavyksta. O ir pats lakas džiuva tikrai ne trumpiausiai... 


"01 Stress Does Not Go Well With My Polish" skaidrus nagų lakas su gan dideliais ryškiai rožiniais spindinčiais blizgučiais.

"03 When In Doubt, Just Add Glitter" skaidrus nagų lakas su aukso spalvos mažais apvaliais blizgučiais.


Sakyčiau nagų lakas kaip lakas, tačiau blizgučiai visuomet erzina dėl nelygaus paviršiaus. Jie vis kažkur užsikabina. Galiausiai pats lakas man trumpokai laiko - vos 2-3 dienas. Tuomet kodėl jį taip gerai vertinu? Nagų lakas stebuklingai lengvai nusilupa! Užkabini vieną kraštelį ir tolygiai nulupi visą laką nuo nago. Paprastai tokie nulupami nagai anksčiau gadindavo nagų lako paviršių ir nulupdavo jo dalį atplaišomis. O čia - tolygus, gražus nagas be jokių pažeidimų! Kas nenori po nag7 lako turėti sveikus ir gražius nagus?


Nors nagų lakas trumpokai išlieka ir sunkokai dengiasi, bet man kažkoks stebuklas atrodo visas šitas nulupimo reikalas. Būtent dėl jo labai palankiai vertinu šiuos nagų lakus - šventę atlaikys, nagų lakai spindės ir blizgės, o prireikus - lengvai ir be pastangų pašalinsite. Sužavėta lengvo pašalinimo - vertinu labai palankiai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai