L'OREAL PARIS Colorista Hair Makeup Shimmer - spindintis vienos dienos plaukų makiažas - plaukų dažai: blondinėms #SilverGold ir #PinkGold

Blizgučiai ir šventinės temos tikrai nesibaigia kartu su Kalėdomis. Jos praėjo ir praūžė su siautuliu, palikdamos lengvą pošventinę melancholiją. Tačiau šventinis šurmulys tuoj vėl atgis - jau už poros dienų atkeliaus Nauji metai, kurie man lygiai taip pat neatsiejami nuo spindesio ir ypatingo makiažo, šukuosenos ir/ar suknelės. Kaip ten sakoma? Kaip sutiksi Naujus, tokie jie ir bus!

"Vienas atliktas darbas yra geriau už tūkstantį sumanymų."
Senovės mokytojas



Produktas: L'OREAL PARIS Colorista Hair Makeup Shimmer - spindintis vienos dienos plaukų makiažas - plaukų dažai: blondinėms #SilverGold ir #PinkGold
Gamintojas: "L'Oreal Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - plaukams
Tinkamas tipas: blondinėms
Labiausiai patiko: greitas rezultatas
Labiausiai nepatiko: blizgučiai byra
Tūris: kiekvienas po 30 ml
Kaina*: kiekvienas po 7,64 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas, Eurokos ir kt.
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: Ar norėtumėte plaukų spalvą kasdien keisti be jokio vargo taip, lyg atliktumėte makiažą? #Mermaidhair undinėlės šukuosena penktadienį arba #PinkHair rožiniai plaukai šeštadienį? Atraskite COLORISTA HAIR MAKEUP – pirmąjį makiažą savo plaukams! Švelni kreminė formulė sumaišyta su makiažo pigmentais, todėl dažai puikiai matomi ant bet kokios spalvos plaukų. Jokio sausumo, jokių dažų dėmių, jokių įsipareigojimų! 100 % veganiška priemonė, išliekanti ant plaukų vieną dieną.

Sudėtyje yra
Makiažo pigmentų.

Sudėtyje nėra
Amoniako, parabenų.

Naudojimas
Dažykite tik plaukų sruogas. Dažai neskirti visiems plaukams!


Juodos plastikinės plaukų dažų tūbelės su lašeliu spalvos atvaizdo supakuotos balto kartono dėžutėje. Kartoninė pakuotė gausi informacijos, ant viršaus patrauklūs akiai paveiksliukai. Iš pradžių naudojimas gali atrodyti sudėtingas reikalas, tačiau viduje esančios instrukcijos aiškios, tūbelės patogios naudoti, tad sunkumų padengiant produktą nekyla.

Kvapas kosmetinis, primena plaukų formavimo produktus. Jis užuodžiamas bene visą dieną, tačiau neerzinantis ir nėra pernelyg stiprus.

Konsistencija. Tirštokas, nelipnus spalvotas kremas su blizgučiais.


Sudėtis:
#SilverGold: Aqua, Alcohol Denat., VA/ Crotonates/ Vinyl Neodecanoate Copolymer, Mica, Triethanolamine, Calcium Aluminum Borosilicate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, CI 77499, CI 77891, CI 77820, Phenoxyethanol, Steareth-6, Acetic Acid, PEG-100 Stearate, Aminomethyl Propanol, Trideceth-10, Trideceth-3, Silica, Dimethicone, Amodimethicone, Carbomer, Parfum.

#PinkGold: AquaAlcohol Denat., VA/ Crotonates/ Vinyl Neodecanoate Copolymer, Synthetic FluorphlogopiteTriethanolamine, CI 77891Calcium Aluminum BorosilicatePEG-40 Hydrogenated Castor Oil, CI 77820, CI 77491, CI 75470, CI 15850Phenoxyethanol, Steareth-6, Acetic Acid, PEG-100 Stearate, Aminomethyl Propanol, Trideceth-10, Trideceth-3, Silica, Dimethicone, Amodimethicone, Carbomer, Parfum.


Poveikis. Aš jums jau pasakojau apie tokius pat vienadienius dažus, tik be blizgučių (ČIA). Abiejų tipų dažai yra labai panašūs, tad ir naudojimas abiejų labai paprastas: užtepi ant sruogos, iššukuoji, išdžiovini ir viskas! Jei norisi intensyvesnio rezultato - reiktų pasluoksniuoti daugiau priemonės, o mažesnis kiekis suteiks tik subtilų rezultatą. Ant rankų lieka nemažai dažų likučių, tačiau jie lengvai nusiplauna su vandeniu, tad pergyventi nereikia.

Su blizgučiais išbandžiau dvi spalvas ir ryškiau ant plaukų matosi rožinis atspalvis #PinkGold, tuo tarpu sidabrinis (#SilverGold) suteikia kiek tamsesnę spalvą, bet beveik nesimato ant mano plaukų spalvos. Apačioje nuotraukose dėjau abi spalvas, bet tik rožinė ryškiau matosi. Užtat blizgučiai plaukuose matosi gana ryškiai. Savaime suprantama, jei kalbėsime apie blizgučius, jie geriau matosi vakaro metu, prie dirbtinio apšvietimo ir judant - nerealu Naujųjų sutiktuvėms!


Tas naudojimo paprastumas ir greitas rezultatas mane žavi labiausiai. Norint pasipuošti? Dešimt minučių ir turit naują įvaizdį! Bet ne viskas čia gėlytėmis barstyta - mano didžiausias nusivylimas - prisilietus prie plaukų dalis blizgučių nukeliauja ant rankų, krenta ant žemės, tad po savęs palieku blizgantį pėdsaką, - blizgučiai net nukeliauja ant veido odos, drabužių... Ne masiškai, bet visur.. ir tai šiek tiek erzina.

Kaip ir įprastą makiažą, taip ir šiuos plaukų dažus dienos pabaigoje būtina išplauti lauk, kitaip, tikriausiai savaime suprantama, blizgučiai nuguls lovoje ir visur, kur keliausite. Nemanau, kad ir patys dažai labai sveiki plaukams ilgiau nei diena. Tad išplauti lauk priemonės likučius reikėtų.

Ir nors priekaištų produktui yra, tačiau man tokie vienos dienos dažai atrodo smagus dalykas, kai norisi papuošti plaukus, kai reikia pasigražinti ar pagyvinti įvaizdį, bet apie ilgalaikius dažus negalvoji, o peruko pirkti nesinori. Žinau, kad dažus naudosiu ir ryt, Naujųjų sutiktuvėms. Sakoma, kad "kiaulė" (kitų metų gyvūnas pagal kinų horoskopą), mėgsta prabangą ir blizgučius!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai

  1. Ir as nusipirkau ta rozine spalva tik tamsiems plaukams. Kaip tik darbe turejo but vakareli pavadinimu "blizges" zodziu pats tas. Tik gaila, kad susirgau ir tame vakarelyje nebuvau. O Naujiems metams tiesiog pamirsau, kad turiu.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Gal bus dar progų :) Aš kartais ir be progos pasiblizginu :)

      Panaikinti
  2. O aš gavau abi spalvas testavimui. Ir dar vasarą tris. Ir vis tingiu prisėst arba bijau sugadint kažką, kad netektų galvos bėgt plaut neplanuotai 😁

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš vasarą gavau spalvotas ir dabar blizgias. Tai vis pasiteplioju - naudojimas labai paprastas, nors pirmą kart ir man buvo baisoka :) Pabandyk kokį savaitgalį ryte, prieš plaunant galvą :) Tai nebus gaila jei sugadinsi, ir plovimas bus planuotas ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą