#DOVANŲ IDĖJOS. GERA DOVANA stebiname įspūdžiais, o ne daiktais!

Jei prieš dešimt metų vyravo tendencijos dovanoti daiktus - neva dovanos gavėjas pasižiūrėjęs į statulėlę ar kokį niekniekį jus geriau prisimins, tai šiai dienai tendencijos visiškai pasikeitė. Šiais laikais mes nebedovanojame banalių daiktų ir dauguma nori dalintis dėmesiu, šiluma ir įspūdžiais. Šiemet viena iš mano išrinktų dovanų bus būtent įspūdžiai.

"Tiesą sakant, nedaugelis gyvena šiandien. Dauguma rengiasi gyventi vėliau."
Dž. Sviftas

 Ar jūs tikrai geriau pamenate tetulę, kuri padovanojo jums banalią keramikos figūrėlę? Nebent jei jūs, kaip ir aš prieš šimtą metų tokias figūrėles kolekcionavote. Su laiku vis labiau ir labiau imi vertinti ne materialius dalykus ir ne materialias dovanas. Aš daug geriau atsimenu savo gimtadienio dovanas: masažus, veido procedūras, šokolado degustacijas bei vakarienę tamsoje, nei pinigus vokelyje ar daiktus... Tad šiemet viena iš mano dovanų (kol kas viena) ir viena iš dovanų idėjų yra dovanoti įspūdžius.


Lengviausias būdas pasirūpinti įspūdžiais yra Gera Dovana čekis, kurį galima įsigyti tiek internetu, tiek fizinėse parduotuvėse, tiek atsispausdinti pačiam, tiek pasirinkti pristatymą į namus. Vienas patogiausių tokios dovanos aspektų - gavėjas dovaną gali panaudoti bet kada per ateinančius dvylika mėnesių. Nepatinka žiema - rinktis vasaros metu, netinka darbo dienos - galima (daug kur galima) ir savaitgaliais.  Pasirinkimas vėlgi - milžiniškas, tiek moterims, tiek vyrams. Ši dovana yra skirta vyriškiui, tačiau bijau, kad jis gali skaityti mano tinklaraščio kai kuriuos įrašus, todėl kad ir kaip jums būtų smalsu, jos turinio tikrai negaliu atskleisti. 

Masažai vienam ar dviems visuomet atpalaiduoja įtemptame ir sparčiame gyvenimo tempe. Plaukiojimas, šaudymas, kinas, viešbutis, degustacijos, pažintiniai vakarai, pamokos... Kokius įspūdžius dovanosi savo artimiesiems?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai