CATRICE Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow - ilgai išliekantys vienetiniai akių šešėliai: "030 Diner En Blanc"; "050 La Vie En Rose"

Šiandien noriu šiek tiek papasakoti apie šešėlius, kurių prekyboje jau nebėra. Dabar tikriausiai jautiesi suglumusi - kodėl iš viso tuomet rašau tokią apžvalgą? Šešėliai jau visai netrukus, kelių dienų bėgyje papildys kiekvienos, kuri įsigijo Eurokos kalendorių, namus - taip taip, Eurokos grožio/ advento kalendoriuje bus būtent tokie, jau nebeparduodami šešėliai, tad tikriausiai apžvalga niekam nepamaišys, pradedant ingredientais ir baigiant mano nuomone.

"Kiekvienas girdi tik tai, ką supranta."
J. V. Gėtė



Produktas: CATRICE Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow - ilgai išliekantys vienetiniai akių šešėliai: "030 Diner En Blanc"; "050 La Vie En Rose"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Italijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: smulkūs blizgučiai
Labiausiai nepatiko: būtinas akių šešėlių pagrindas
Tūris: po 2 g
Kaina*: po 2,89 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Inovatyvi kreminio pudriškumo tekstūra, aukštos pigmentacijos, neapsunkina odos. Unikalūs Prêt-à-Lumière ilgai išliekantys akių šešėliai turi unikalią hibridinę formulę, kuri sujungia itin intensyvius pigmentus su besvoria formule. Inovatyci kreminio pagrindo sausų šešėlių tekstūra suteikia intensyvią pimentaciją pirmuoju perbraukimu.


Nedidelės juodos plastiko pakuotės šį kartą atrodo itin dailiai ir nors pakuotės dydis kompaktiškas, vienetinių šešėlių kiekis gana didelis. Ant pakuotės jūs nerasite priemonės sudėtinių dalių (jas pateikiu jums žemiau) - tai buvo didžioji kompanijos problema, kurią Catrice regis jau sugebėjo išspręsti. Šiaip pakuotės patogios, paprastos, lengvai atsidaro ir patogiai užsidaro magnetiniu uždarymu. 

Kvapas. Itin silpnas, vos jaučiamas uostant iš pakuotės, tad sakyčiau, jog bekvapis.

Konsistencija. Itin švelni, itin smulkių blizgučių ir nei per sausa, nei per drėgna - beveik tobula mano skoniui! O tai pasitaiko retokai.


Sudėtis: TALC, MICA, DIMETHICONE, TRIETHYLHEXANOIN, ZINC STEARATE, NYLON-12, CAPRYLYL GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Tinka veganams.


Poveikis. Pirmiausia norisi pradėti nuo priemonės konsistencijos ir pigmentacijos. Ji tiesiog tobulo drėgnumo ir tobulai smulkių blizgučių, jei tai būtų hailaiteris - būtų tiesiog nerealios konsistencijos. Toks jausmas, kad beveik metalinio efekto ant rankos. Kartais šviesiąją, baltąją spalvą imu ir panaudoju vietoj hailaiterio ir atrodo puikiai! Dar puikiau būtų, jei turėčiau šampaninį atspalvį, bet neturiu. Lygiai taip pat ir priemonės pigmentacija - tiesiog tobulai gera vos vienu perbraukimu.

"030 Diner En Blanc": baltas atspalvis su trupučiu aukso spalvos. Tiesiog tobula tiek kaip hailaiteris, tiek kaip vienas šešėlis tai atvejais, kai padengiu ant voko ir naudoju juodą šešėlį.

"050 La Vie En Rose": rudai rožinis atspalvis, kuris lygiai taip pat tobulai atrodo kasdienai, tačiau niekaip jo negaliu dengti kaip hailaiterio, tiesiog per tamsus. Tiesa, nuotraukoje žemiau matote abu šešėlius ir jie ant akių ne taip labai skiriasi vienas prie kito (kamera dar suvalgo pusę spalvų). Todėl geriau man jos atrodo po vieną.


Šešėliai gerai atrodo ir puikiai išlieka visą dieną, tik pastebėjau, kad paakiuose vis randu blizgančių dalelių ir susimąstau, ar naudoju per daug priemonės, ar ji tiesiog linkusi šiek tiek pabirti? Tačiau jei naudosite akių šešėlių pagrindą - tokių problemų tikrai nebus.

Šešėliai tiesiog puikūs, kai norisi ar reikia blizgių spalvų. Tiesą pasakius man net gaila, kad juos išėmė iš prekybos. Tačiau nieko, va, tos, kurios turi Eurokos advento kalendorių tuoj galės pasidžiaugti vienu ar kitu šio leidimo atspalviu bei pačios įvertinti jų kokybę. Man patinka.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai