BRUSH TECHNIQUES Makeup Brush Ceasing Gel - želė kosmetiniams šepetėliams valyti

Makiažo šepetėlius valau tikriausiai su viskuo, kas tik įmanoma ir skirta prausti kūnui, veidui ar rankoms. Nusiperku ir specializuotus produktus, tačiau niekaip nerandu to tobulo produkto. Pats geriausias sprendimas buvo plauti juos aliejiniais prausikliais - tikriausiai lengviausiai išplauti ir įsisenijusias, sunkiai išvalomas skystos pudros dėmes. 

Šį kart nusprendžiau išbandyti specialų, pigų prausiklį - želė iš Eurokos. Ir tik nusipirkusi, dar pamačiau, kad jį giria ir youtuberė Mūza, tad pagalvojau, kad gal jis šio to vertas? Pradėjau testuoti ir jau galiu papasakoti, ką apie jį galvoju.

"Laisvė - tai teisė daryti viską, ką leidžia įstatymai."
Š. Monteskjė



Produktas: BRUSH TECHNIQUES Makeup Brush Ceasing Gel - želė kosmetiniams šepetėliams valyti
Gamintojas: "MPM Consumer Products" Ltd., Pagaminta Manchester, Didžioji Britanija
Paskirtis: pašalinti nešvarumus ir makiažo likučius iš makiažo šepetėlių
Labiausiai patiko: lengva ir patogu naudoti
Labiausiai nepatiko: sunkiai įveikia skystas pudras ir maskuoklius
Tūris: 250 ml
Kaina*: 2,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Valomoji želė skirta kosmetiniams šepetėliams, pagamintiems iš natūralių ir sintetinių šerelių, valyti. Valo ir padeda pašalinti nešvarumus.
Kosmetinius šepetėlius būtina reguliariai plauti ir valyti. Reguliarus šepetėlių plovimas leis išsaugoti ne tik sveiką odą, tai padės ir šepetėliams tarnauti ilgiau. Valomąją šepetėlių želė naudokite kartą per savaitę. 
Naudojimas. Išspauskite reikiamą kiekį želė ant delno, įpilkite šilto vandens, plaukite šepetėlį, pasukite šerelius, kad želė gerai į juos įsigertų, nuskalaukite vandeniu. Pašiauškite šerelius, padėkite šepetėlį ant lygaus paviršiaus arba pastatykite (šereliai nukreipti žemyn), palikite džiūti natūraliai. Išdžiuvus šepetėliui pašiauškite šerelius.

Sudėtis: <5% Anionic surfactant. Also Contains Preservative, Perfume, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methypropional.


Mano nuomonė. Pradėkime nuo to, kad priemonė skaidrios želė konsistencijos ir turi beveik natūralų alavijų kvapą. Iš ties kvapas gaivus, malonus ir dar kiek laiko jaučiasi makiažo šepetėliuose. Želė sprendimas iš tiesų pasiteisina ir priemonė yra patogi naudoti. Tačiau pastebėjau, kad jos reikia daug, kad išplauti šepetėlius... 

Kalbant apie plovimą - visus sausus produktus želė puikiai išplauna be didesnio vargo, bet su skystais pudriniais! Košmaras... plauni, dedi vis daugiau ir daugiau produkto ir nieko, išsiplauna didžioji dalis, bet ne tiek, kad pasišalintų visi likučiai. Lieka dėmės ant šepetėlių! Paprastas muilas tokias dėmes lengviau išplauna, nei ši želė. Tad kas jau kas, o plovimas čia yra prastokas aspektas. Galbūt kiek per daug tikėjausi iš tokio pigaus produkto, tačiau... man gali nebūti to kvapo, gali būti ir prastesnės konsistencijos, bet plovimas turėtų būti nepriekaištingas. Deja, čia to nėra. Tad vidutinė gal, o tikriausiai kiek žemiau nei viduriukas - sunaudosiu likutį sausiems produktams iš šepetėlių išplauti, tačiau antrą kartą nepirkčiau.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai