PIRMAS ĮSPŪDIS. MAYBELLINE Fit Me! Matte + Poreless matinis makiažo pagrindas normaliai - riebiai odai "120 Classic Ivory"

Metas šiek tiek pakalbėti apie mėginius ir šį kart išbandžiau Maybelline Fit Me! matte - poreless makiažo pagrindą, kurio mėginių su savimi turėjau net tris! Ir čia tikrai nėra daug, mat jų turėjau visą saują, didžiulį pluoštą to paties atspalvio priemonės. Tikriausiai būčiau galėjusi iš jų supilti visą naują priemonės buteliuką. Juos dalino visur, kur tik įmanoma - žurnaluose visuomet rasdavai po kelis, kosmetikos parduotuvėse vis pridėdavo prie pirkinių - tad jaučiau didžiulį perteklių ir išdalinau draugėms, giminaitėms ir visiems artimiesiems, kurie tik panoro pabandyti. 

" - Visiems žinoma, kad pienas - tai greičiausias dalykas visame pasaulyje, - pareiškė Pelėda. - Mano protėvis iš senelės pusės buvo pasaulio bėgimo čempionas. Bet pienas ir jam visada pabėgdavo. Įsivaizduojate - vargšelis taip nusibaigė jį besivaikydamas, kad tapo jam alergiškas!"
Iš "Gerų minčių kalendorius"


Ką žada gamintojas: „Fit Me! Matte and Poreless“ peržengia prisitaikymo prie odos atspalvio ribas – jis prisitaiko prie normalios ir riebios odos tekstūros ypatybių, suteikdamas jai ypač natūralią išvaizdą. Kiti makiažo pagrindai geba prisitaikyti prie odos atspalvio, bet jie gali išryškinti odos problemas. „Fit Me! Matte and Poreless“ sukurtas taip, kad prisitaikytų prie odos tekstūros ypatybių. Išskirtinės sugeriančios mikro-pudros dalelės naikina blizgesį, o lengvos maskuojančios pudros dalelės vizualiai išlygina poras, kad oda atrodytų natūraliai matinė ir lygi.
  
Ypač lengva, prie odos tekstūros prisitaikanti makiažo pagrindo tekstūra, skirta normaliai ir riebiai odai padengti. Paslepia poras, tačiau jų neužkemša  ir suteikia matinį efektą. Oda atrodo natūraliai, nesukuria jokio kaukės efekto. Tobula matinė veido oda, vizualiai išlygintos poros ir natūrali išvaizda.
Patikrinta dermatologų ir alergologų.

Sudėtyje nėra aliejų
NaudojimasMakiažo pagrindu tolygiai padenkite veido odą ir paskirstykite pirštų galiukais arba šepetėliu.

Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Sudėtis: AQUA, CYCLOHEXASILOXANE, NYLON-12, ISODODECANE, ALCOHOL DENAT., CYCLOPENTASILOXANE, PEG-10 DIMETHICONE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, PEG-20, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, PHENOXYETHANOL, MAGNESIUM SULFATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, TITANIUM DIOXIDE, METHYLPARABEN, ACRYLONITRILEMETHYL METHACRYLATE/ VINYLIDENE CHLORIDE COPOLYMER, TOCOPHEROL, BUTYLPARABEN, ALUMINUM HYDROXIDE, ISOBUTANE, ALUMINA, SILICA, GLYCERIN, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE.
MAY CONTAIN: CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES.

Kiekis: mėginio kiekis 3 x 1 ml. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kaina: 10,50 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, pigu.lt, Maxima ir t.t. (daugumoje parduotuvių, kur prekiaujama Maybelline kosmetika)


Mano potyriai. Pirmiausia šį įrašą norisi pradėti nuo to, kad makiažo pagrindas yra sukurtas mišriai ir riebiai odai, o maniškė mano žiniomis yra visiškai priešinga - linkusi sausėti ir neturi jokio riebaliuko ir odos blizgesio. Visi gauti mėginiai man aiškiai per tamsūs, tačiau bandydama mėginius niekuomet jų neskiedžiu šviesinančiomis priemonėmis - pasikeičia jų tekstūra, tad ir nuomonė nebegali būti tokia objektyvi, kokia būtų bandant gryną produktą. Aišku, ta per tamsi spalva aiškiai matosi, bet ją jau čia - visi savi! 

Makiažo pagrindas man pasirodė skystokas, nors esu turėjusi ir skystesnių. Priemonės konsistencijoje jaučiamas pudriškumas, kuris greitai džiūva ant veido, tad dirbti reiktų gana sparčiai. Be to, išdžiuvus ant veido apima keistas jausmas, lyg veido oda būtų "įbetonuota" - makiažo pagrindas tvirtai prikimba prie odos, nors ir jos neapsunkna.


Makiažo pagrindas suteikia odai vidutinį maskavimą; gražiai sulygina odos spalvą, tačiau vargu ar paslėptų spuogelius, randelius ir raukšleles. Mano pajuodusių paakių niekaip, tad be maskuoklio ar papildomo makiažo pagrindo sluoksnio neišsiversi... Odai suteikiamas matinis efektas ir dėl to tikrai nebumbu, bet paprastai norisi odai suteikti spindesio. Dėl išlikimo jokių bėdų neturėjau - taip gerai ir tvirtai prilimpantis makiažo pagrindas turėtų pasitarnauti ir riebiesiems odos tipams.

Nors makiažo pagrindas nėra skirtas mano odos tipui, bet mano nuostabai - man jis paliko labai gerą pirmąjį įspūdį! Dailiai išlygina odos spalvą ir tikrai pamaskuoja veido odos poras - jos tampa mažiau pastebimos, o oda, nors ir matinio efekto, tačiau atrodo skaičiai ir gražiai! Vien dėl to, kad produktas skirtas ne mano odos tipui, jo pirkti neplanuoju, tačiau manau riebiesiems odos tipams turėtų tikti ir labai patikti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turi minčių? Nori pasidalinti? Komentuok!
Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus tavęs - neliks ir blogo!

Komentarai