GOLDEN ROSE "Vision" matiniai lūpų dažai No.121

Kokios Kalėdos be raudonos spalvos? Neįsivaizduojama! Kokios Kalėdos be raudonų lūpų dažų? Įmanoma, bet su ryškiomis lūpomis visuomet daug smagiau! Apie raudonus lūpų dažus bloge kalbėta nemažai, su metais juos vis drąsiau prisijaukinu ir vis dažniau naudoju ne tik švenčių, bet ir įprastų progų metu. Niekada savęs nelaikiau raudonų lūpų mergaite, tačiau su laiku - nepaprastai pamilau būtent raudonus dažus ir ryškias lūpas, net jeigu blakstienos be tušo, veidas nekontūruotas, o antakiai vos vos paryškinti...

Šį kart noriu jums parodyti ir kiek plačiau papasakoti apie pigius Golden Rose lūpų dažus - ne visi raudoni dažai privalo būti brangūs, tiesant sakant iš viso neprivalo būti brangūs, ir ne visuomet renkantis pigesnes priemones reikia aukoti dažų kokybę.

"Padaryk ką nors nuostabaus, kad kiti žmonės galėtų tai kartoti."
Albertas Schweitzeris


Produktas: GOLDEN ROSE "Vision" matiniai lūpų dažai No.121
Gamintojas: "Erkul Kozmetik A.S.". Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogūs ant lūpų
Labiausiai nepatiko: fpakuotė
Tūris: 4,2 g
Kaina*: 2,04 EUR
Kur galima įsigyti: Golden Rose salelėje Akropolyje, Drogas, Martina, www.ceryx.lt
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Ilgam sukuria puikią lūpų išvaizdą. Švelnūs, kreminės tekstūros lūpų dažai lengvai tepasi ir suteikia lengvumo pojūtį. Prabangus ir blizgus lūpų makiažas. Be parabenų. Sudėtyje yra drėkinamųjų ir maitinamųjų medžiagų: sviestmedžių ir simondsijų aliejaus, vitamino E. Paletėje yra 44 atspalviai, išsiskiriantys kremine arba perline struktūra.


Pradėkime nuo priemonės pakuotės - plastikinė juoda tūbelė atrodo visiškai neišvaizdžiai ir nepatraukliai... Abejoju ar patraukia žvilgsnius parduotuvių lentynose? "Ištįsusi", tiksliau ilga plona pakuotė neatrodo tvirta - priešingai, viskas atrodo pigiai, nepatraukliai ir nesimpatiškai. Net pagrindinė informacija, sudėta ant skaidrios plastiko plėvelės, kurią iš karto metame lauk, o jei prisireikia kažką pasižiūrėti? Net neišmetus reikia taip įtempti akis, kad net jaunam žmogui sudėtinga... Tad tikriausiai prasčiausias aspektas šiuose dažuose yra pakuotė.

Kvapas. Standartinis lūpų dažų kvapas, man jis labai primena kitus GR kompanijos lūpų produktų aromatus.

Konsistencija. Šiek tiek kietesnė, negu man patiktų ir šiek tiek sausesnė, nei pageidaučiau.


Sudėtis: Ricinus Communis Seed Oil, Euphorbia Cerifera Cera, Ethylhexyl Hydroxystearate, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Lanolin Oil, Cera Alba, Isostearyl Alcohol, Isononyl Isononanoate, Polybutene, Copernicia Cerifera Cera, Glyceryl Isostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Aroma, Synthetic Wax, Ozokerite, Phenoxyethanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Ethylene/ VA Copolymer, Octadecyl di-t-butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid.


Poveikis. Prieš dengiant lūpų dažus labai rekomenduoju jas paruošti: nušveisti ir sudrėkinti, mat priešingu atveju lūpos nesijaus labai patogiai ir pasausėjimai gali būti matomi. Visgi, lyginant su kitais matiniais lūpų dažais... lūpos jaučiasi nežmoniškai patogiai - jausmas, lyg būtum pasidažęs įprastais dažais, o efektas tai pilnai matinis!

No. 121 yra raudoni lūpų dažai. Oij, atrodo lyg būčiau pasakiusi naujieną - iš tiesų, raudonų lūpų dažų atspalvių yra beprotiškai daug. Dauguma mano turimų turi daugiau ar mažiau mėlynų/violetinių pigmentų, dalis oranžinių - o šis - visiškai raudonas lūpų dažas. Tikriausia raudona, kokią turiu savo tualetinio staliuko stalčiuje. Aha, žinau, jau kažkur taip buvau sakiusi, bet šis variantas iš tiesų artimiausias grynai raudonai, aukso viduriukui tarp šiltos ir šaltos. Kita vertus šis apibūdinimas nieko nesako - kiekviena turime mums idealiai tinkančios raudonos atspalvį, tereikia jį surasti ir atrasti tobuliausią mėlynos ir oranžinės pigmento santykį.


Lūpų dažai iš tiesų nepaprastai maloniai jaučiasi ir tvirtai prilimpa prie lūpų, tačiau toli gražu nėra ilgai išliekantys. Man išlieka 4-6 valandas - apie 4 valandą imu nusivalyti spalvos ryškumas, toliau pamažu trinasi lūpų centre, tačiau iš esmės nusivalo labai dailiai ir tolygiai. Po 4 valandų galėtum pagalvoti, kad toks atspalvis ir turėjo būti.

Man šitie dažai labai patinka - erzintų, jei raudona būtų nepatvari, tepliotų odą aplink lūpas ar dantis, tačiau ji pakankamai patvari. Net ant puodelių palieka vos vos matomus pigmento pėdsakus, o ir lūpos su juo jaučiasi tiesiog tobulai gerai. Ar jau matėte kainą? Net jei ji būtų tris kartus didesnė - vistiek mielai rekomenduočiau šiuos lūpų dažus - na, drąsiai - būtent šitą atspalvį!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Turite minčių? Norite pasidalinti? Komentuokite!
Grįžtamasis ryšys aktualus blogo egzistavimui ir jo krypčiai bei nepaprastai svarbus man. Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai