MAYBELLINE "Super Stay Matte Ink" - skysti matiniai lūpų dažai: "115 Founder"; "120 Artist"; "125 Inspirer" ir "130 Self-Starter"

Kokia aš negera... Šituos Maybelline lūpų dažus gavau jau senai, išbandžiau irgi senai, tik atsiliepimo parašyti vis neprisiruošiau... Tikriausiai jau dauguma yra išbandę bent vieną Maybelline Super Stay lūpų dažų atspalvį? Tik pasirodžius šiems dažams per internetą nuvilnijo susižavėjimo kupina banga, kaip gerai šie dažai laiko ir kaip sudėtinga juos nuvalyti. Valgant ir dienos metu, kai visiškai nesinori galvoti apie lūpų dažus bei kaip atrodo lūpų makiažas, negali būti nieko geriau, tiesa? Šį kart turiu kelias visiškai naujas spalvas bei esu pasiruošusi papasakoti ką apie dažus manau.

"Pasirink mėgstamą darbą ir tau gyvenime nė vienos dienos nereikės dirbti."
Konfucijus



Produktas: MAYBELLINE "Super Stay Matte Ink" - skysti matiniai lūpų dažai: "115 Founder"; "120 Artist"; "125 Inspirer" ir "130 Self-Starter"
Gamintojas: "Gemey Paris". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras išlikimas
Labiausiai nepatiko: jaučiasi ant lūpų - turi lipnumą ir sausina
Tūris: po 5 ml
Kaina*: po 9,90 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos, pigu.lt, Maxima ir t.t.
Įvertinimas: 2,5-3/5

Ką žada gamintojas: Intensyvūs skysti matiniai lūpų dažai, išliekantys iki 16 valandų. Suteikia tobulą matinį užbaigimą.
Naudojimas
1. Padenkite ant viršutinės lūpos centro ir dažykite pagal lūpų kontūrą.
2. Padenkite dažus ant apatinės lūpos.


Kvadratinės formos lūpų dažų pakuotės iš esmės principu mažai kuo skiriasi nuo standartinių skystų lūpų dažų: tubelė, kurios spalva atitinka dažo spalvą ir užsukamas baltas dangtelis. Visgi, skubu paminėti, kad pakuotės spalvos man pasirodė tamsesnės nei tūbelės plastikas, todėl imti pagal pakuotės spalvą čia būtų neatsargu - rekomenduočiau patikrinti testerius ant rankos, kad įsitikinti atspalvio tinkamumu.

Lūpų dažai turi ovalų aplikatorių iš minkštų šerelių su įdubimu centre. Atrodo šepetėlis turėtų būti labai patogus tiek nusibrėžti kontūrą, tiek užpildyti lūpas spalva, tačiau tikriausiai dėl priemonės tekstūros man sudėtinga tai dažytis lūpas ir tiksliai nubrėžti kontūrą.

Kvapas. Visi dažai kvepia itin maloniai ir primena kažkokį saldų desertą. Smagu, kai dažantis lūpas priemonė kvepia taip skaniai, kad norisi suvalgyti. Na, gal negerai prieš vasarą, kai visos norim bent truputį sumažinti saldumynų kiekį - gi tokiais pasidažius gali užsimanyti kokio torčiuko gabalėlio ar šokolado. Kvepia tikrai gardžiai, tik kvapas man gana greitai išgaruoja ir ilgainiui nebesijaučia.

Konsistencija. Visi dažai labai intensyviai pigmentuoti, konsistencija tirštoka ir gana sunki.


Sudėtis: DIMETHICONE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, ISODODECANE, NYLON-611/ DIMETHICONE COPOLYMER, DIMETHICONE CROSSPOLYMER, C30-45 ALKYLDIMETHYLSILYL POLYPROPYLSILSESQUIOXANE, LAUROYL LYSINE, ALUMINA, SILICA SILYLATE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, LIMONENE, ALUMINUM HYDROXIDE, PARAFFIN, BENZYL BENZOATE, BENZYL ALCOHOL, CITRONELLOL, PARFUM / FRAGRANCE.
MAY CONTAIN: CI 45410/ RED 28 LAKE, CI 77891/ TITANIUM DIOXIDE, CI 15850/ RED 7, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ IRON OXIDES, CI 45380/ RED 22 LAKE, CI 15985/ YELLOW 6 LAKE, CI 19140/ YELLOW 5 LAKE, CI 42090/ BLUE 1 LAKE, CI 15850/ RED 6, CI 17200/ RED 33 LAKE, MICA.


Poveikis. Šie lūpų dažai velniškai sunkiai dengiasi, na gerai, gal ne tragiškai, tačiau iššūkis dažus padengti gražiai. Net ir naudojant pieštuką, jis ne visuomet gali pagelbėti. Bandant nusibrėžti kontūrą pastebiu, kad vis nukreivoju, o ir dažų konsistencija reikalaujanti tikslumo - dengiasi gana storai, tad lūpas pilnai užpildyti reikia. Mano viršutinė lūpa nėra simetriška, tačiau visuomet labai lengva jos simetriškumą pakoreguoti lūpų dažais. Tuo tarpu su šitais tenka ne menkai paprakaituoti, kol šiaip ne taip nusipieši tiksliai. Pataisyti, net ir taisant iš karto yra labai sudėtinga, dažai greitai prilimpa, tad sakyčiau toks lengvas iššūkis. Visos mano turimos spalvos intensyviai pigmentuotos, dengiasi storesniu sluoksniu. Svarbu nepamiršti tik pasidažius nesuspausti lūpų kartu ir leisti joms išdžiūti bent 10 minučių. Tuomet nei dažų įtrūkimai, nei tepimas nebėra baisus. Bučiavau ir ranką, ir maistą valgiau - niekas netepa ir nepalieka pėdsakų, jei tik pakankamai išlaukiama kai pasidažai.

115 Founder tamsiausias mano turimas atspalvis, kuris reikalauja daugiausiai kruopštumo. Vyno spalvos dažai intensyvūs ir ryškūs. Beje, būtent šitam atspalviui reiktų kruopštumo ir dėl to, kad gali pasidengti netolygaus storumo sluoksniu, kas bus labai akivaizdžiai matoma.

120 Artist ryškus, intensyvus rožinis - fuksijų rožinis atspalvis. Gražiausiai atrodo tamsiaplaukėms ir merginoms su šaltesnio atspalvio oda.

125 Inspirer tas barbiškas rožinis atspalvis, manyčiau mylimiausias būtų blondinių. Deja, būtent šis atspalvis man apsitrina greičiausiai. Pirmiausia labai intensyviai nusitrina nuo lūpų arčiau burnos ir atrodo ne itin tvarkingai, bei yra linkęs labiau skeldėti nei kiti mano turimi atspalviai.

130 Self-Starter rudas atspalvis su oranžiniais pigmentais tiks bene visoms. Tačiau man šis atspalvis vistiek labiau asocijuojasi su šaltuoju metų laiku, kai norisi prislopintų spalvų.


Jei kalbėsime apie išlikimą - jis iš tiesų tobulai geras. Dažai išlieka labai ilgai, o vakare juos vos nuvalau aliejiniais valikliais, pakaitomis su vandeniui atspariais dvifaziais valikliais. Ir vistiek, dažnai ant lūpų dar lieka atspalvio dėmė. Leidžiant spalvoms gerai išdžiūti tik padengus, atspalviai tikrai bus atsparūs ir bučiniams, ir kavos puodeliui, ir maistui - viskam. Deja, bet dažai turi lipnumo jausmą, kuris suintensyvėja sudrėkus lūpoms (pvz. atsigėrus vandens). Kai kurie atspalviai nežymiai ir labai tolygiai nusitrina, tačiau kalbant apie 115 ir 125 atspalvį - man nepatinka, kaip akivaizdžiai nusitrina nuo lūpų zonos, esančios arčiau burnos, o ir šiaip linkę atšokti gabaliukais. Tuo tarpu dėl 120 ir 130 atspalvio panašių problemų neturėjau - nusitrynė tolygiau ir skirtumai buvo matomi gerokai mažiau. Ką dar reikia paminėti? A, tiesa, lūpų būklė... Man, kaip sausų, labai sausų lūpų savininkei šie dažai labai intensyviai sausina lūpas. Vakare jau jaučiu kaip jos išsausėja ir tampa netolygiai suskirdusios (gal dėl to dažai nušoka gabaliukais?), o kitas rytas po dienos su šiais dažais būna tragiškai sunkus - man labai reikia ir šveitimo (nes lupasi oda) ir labai intensyvaus drėkinimo.

Ir ne viskas čia taip blogai, kaip nupiešiau. Mano lūpos būdamos sausos yra jautrios matinėms priemonėms ir toli gražu ne visas jas galiu dėvėti. Šias galiu, bet paskui pasirūpinti jomis labai labai reikia. Man asmeniškai daug geresni buvo šitie L'Oreal matiniai lūpų dažai - ir lūpos patogiau jautėsi. Žinau, kad vienoms merginoms labiau patinka šitie Maybelline, kitos labiau vertina L'Oreal dažus, todėl sakyti, kad šie dažai prasti  aš nedrįstu. Viskas čia gerai, tiesiog man pasirodė labai daug minusų ir man reikia daryti daug kompromisų ir aukoti savo patogumą, kad gerai jausčiausi dėvėdama šiuos dažus.

O kurie jums? L'Oreal ar Maybelline dažai priimtinesni ir patinka labiau?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai