LUMENE "Sisu" (Urban Antidotes) Moisture Remedy - drėkinamasis dieninis ir naktinis veido kremas visų tipų odai

Mano draugystė su Lumene kompanija niekada nebuvo meilės istorija... esu pirkusi kelis gaminius ir nusivylusi BB kremais, tušais, veido valikliais. Ne, tragiška situacija niekuomet mūsų santykiai nekvepėjo, produktai nebuvo labai prasti, tačiau niekad nebuvo taip gerai, kad norėčiau imti ir kartoti, kartoti, kartoti bent vieną iš bandytų. Ilgainiui tiesiog nustojau visiškai domėtis šios kompanijos siūlomais produktais, nes kai niekad nebūna taip gerai kaip norisi, tiesiog nustoji pirkti, tiesa? Mačiau, kai kompanija Lietuvoje pristatė naujas produktų linijas keistais pavadinimais, mačiau kaip blogerės/ vlogerės juos gyrė, tačiau turėdama ankstesnę patirtį, taip ir nesusigundžiau nieko nusipirkti.

SISU serijos veido kremo kelioninio dydžio pakuotę buvau radusi Eurovaistinės grožio dėžutėje dar vasaros metu, tačiau pulti bandyti neskubėjau - kol mano vonioje yra bent vienas (daugiausiai du) tos pačios paskirties produktai, nenoriu atidaryti dar vieno. Tiesiog - viena paskirtis, vienas buteliukas šiuo metu mano gyvenimo taisyklė ir nieko daugiau - pavargau apsikrauti daiktais, kurių nenaudoju arba neišnaudoju maksimaliai. Tačiau šį kart ne apie tai, tiesa? Šiandien apie veido kremą, turintį drėkinti odą ir apsaugoti nuo aplinkos taršos poveikio.

"Meilės laišką rašai, nežinodamas, ką jame pasakysi, o užbaigi - nežinodamas, ką pasakei."
Ž.Ž. Ruso

Produktas: LUMENE "Sisu" (Urban Antidotes) Moisture Remedy - drėkinamasis dieninis ir naktinis veido kremas visų tipų odai
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: drėkinti, apsaugoti nuo aplinkos taršos, suteikti veido odai skaistumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ideali tekstūra
Labiausiai nepatiko: net ir sausai odai, netiks vasaros metu
Tūris: mano turimos pakuotės 15 ml. Pilno dydžio pakuotės 50 ml 
Kaina*: 37,95 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė, Douglas
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Kremas dienai ir nakčiai, visiems odos tipams. Padės apsaugoti jūsų grožį nuo miesto aplinkos poveikio. Kartu su tyru arktinio šaltinio vandeniu ir stipriais antioksidantais, esančiais šiaurinių pušų žievės ir eglės ekstraktuose, šis prabangios tekstūros kremas veikia kaip apsauginis sluoksnis nuo agresyvios taršos. Tuo pačiu metu atstatydamas natūralų odos balansą, gerindamas odos tekstūrą, suteikdamas jai skaistumo.
Naudojimas: tepkite ryte ir/arba vakare ant švarios veido ir kaklo odos. Geresniam rezultatui pasiekti naudokite kartu su Sisu Urban intense drėkinamuoju serumu.


Nors turiu mažo dydžio pakuotę, tačiau ji visiškai tokia pati, kaip įprasto dydžio veido kremo indelis. Balto plastiko indelis supakuotas tokio pat baltumo kartono dėžutėje. Akiai labai malonus ir smagus minimalistinis dizainas su vos keliais aukso ir žalios spalvos abstrakčiais intarpais. Pakuotė "švari" akiai, maloni naudoti ir nors yra gana paprasta, tačiau atrodo tai visai ne paprastai. Nors prabangos čia nėra, bet jau pakuotė dvelkia kokybe.

Labai džiaugiuosi kremais, kurių gamintojai pasirenka po dangteliu naudoti apsauginę foliją - taip produktas išlieka šviežiausias net kai pradedi naudoti ne iš karto po įsigijimo. Tarkim mano atveju - kremą gavau vasarą, o naudoti pradėjau tik pavasarį. Nepaprastai džiaugiuosi ir gamintojo sprendimu pažymėti produkto galiojimo datą ne nuo atidarymo dienos, o nurodyti tikslius metus ir mėnesį iki kurių produktas turėtų būti sunaudotas.

Kvapas. Keistokas, unikalus ir sunkokas. Sakyčiau labiausiai jaučiasi kosmetinis aromatas su žolelėmis, iš kurių išskirčiau specifinį spygliuočių ir kerpių kvapą. Aromatas ant odos ilgai nesijaučia - susigėrus kremui jo nebepastebiu.

Konsistencija. Vidutiniška, iš pirmo žvilgsnio atrodo lengva, tačiau turi riebumo labiau masažuojant į odą.


Sudėtis: AQUA (WATER), PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, OLUS OIL (VEGETABLE OIL), CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, OCTYLDODECYL MYRISTATE, OLEYL ERUCATE, PROPANEDIOL, CETYL PALMITATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, PINUS SYLVESTRIS (PINE) BARK EXTRACT, ABIES PICEA (SPRUCE) EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-4, PHENOXYETHANOL, HYDROGENATED OLIVE OIL, CETEARYL GLUCOSIDE, ALCOHOL, DIMETHICONE, DIISOPROPYL ADIPATE, TOCOPHERYL ACETATE, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, LECITHIN, ACRYLIC ACID/ ACRYLAMIDOMETHYL PROPANE SULFONIC ACID COPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ALLANTOIN, OLEA EUROPAEA (OLIVE) OIL UNSAPONIFIABLES, XANTHAN GUM, PEG-8, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, GLYCERYL CAPRATE, SODIUM HYALURONATE, TOCOPHEROL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, ASCORBYL PALMITATE, GLUCOSE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT, LIMONENE, LINALOOL, PARFUM (FRAGRANCE).
97% ingredientų natūralios kilmės


Poveikis. Jei veido kremą būčiau bandžiusi tik gavusi, vasaros metu, man jis tikriausiai nebūtų patikęs. Konsistencijoje jaučiamas riebumas visiškai netinka karštam orui, tačiau pavasariui - kažkas tobulo, nei per lengvas, nei per sunkus. Labai maloniai jaučiasi ant veido odos ir nors susigeria ne iš karto, tačiau gana greit.

Kremas gerai drėkina veido odą ir suteikia jai lengvo skaistumo. Regis tik tiek reikėjo mano odai, iškankintai šildymo sezono ir šalto oro lauke. Manyčiau puikiai tiktų  Tiesą sakant, mano nuomonė apie Lumene produktus ženkliai pagerėjo, ypač apie tuos naujus produktus keistais ir įdomiais pavadinimais. O šis kremas man puikiai tiko atkurti drėgmę odoje ir sugražinti jai gyvybingumo. Ar odą kremas geba apsaugoti nuo aplinkos taršos ir poveikio? Patikrinti šį aspektą tikriausiai nelabai realu, ypač, kai kremo pakanka labai trumpam laikui. Aš abejoju, ar apskritai kosmetika geba apsaugoti nuo taršos? Tačiau apskritai - kremas puikus, noriu dar vienos šito kremo pakuotės, nepaprastai patiko!

Gal jūs bandėte šių linijų Lumene produktus? Kurie paliko geriausią įspūdį? Ar kartotumėte vėl?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai