NATURES BLISS "Seabuckthorn & Goji Berry" drėkinanti veido kaukė su šaltalankių ir goji uogomis

Šiandien instagram pasidalinau savo balandžio mėnesio planuojamomis naudoti kaukėmis ir labai džiaugiuosi, kad nubalsavote, kokias norite matyti pirmiausia ir kurios jus domina labiausiai. Rezultatus pažiūrėjau tik užsidėjusi vieną iš kaukių, tad šiam kartui pakalbėsime apie ją, o paskui apie tas, kurios jums įdomiausios, paeiliui. Labai tikiuosi, kad šį mėnesį spėsiu kaip nors papasakoti apie viską, ką esu suplanavusi.

Natures Bliss veido kaukė regis jus sudomino mažiausiai. Aš šitų kaukių Lietuvoje įsigyti neradau, jas gavau iš geros draugės, gyvenančios D. Britanijoje ir kartas nuo karto pasidalinančios su manimi smagiais dalykėliais. Natures Bliss veido kaukės man regis yra vienos tų natūralesnių kosmetikos dalykėlių - tokius išbandyti visuomet smalsu ir smagu.

"Stebuklas visada yra kažkur arti nevilties."
E. M. Remarkas



Produktas: NATURES BLISS "Seabuckthorn & Goji Berry" drėkinanti veido kaukė su šaltalankių ir goji uogomis
Gamintojas: "Natures Bliss" Pagaminta Leices, Didžioji Britanija
Paskirtis: raminti, drėkinti ir suteikti veidui sveiko švytėjimo efektą
Tinkamas tipas: sausai, sudirgusiai, šiurkščiai odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje yra alkoholio ir pavojingo konservanto
Tūris: 10 ml
Kaina*: £1.99 (apie 2,27 EUR)
Kur galima įsigyti: Hollandandbarrett (siunčia į Lietuvą)
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Drėkinanti gelinė kaukė ramina sausą, streso paveiktą ir šiurkščią odą. Praturtinta vitaminais E ir super vaisių ekstraktais, suteikia odai vizualiai matomo drėkinimo ir sveiko švytėjimo.
Naudojimas: padenkite ploną sluoksnį ant nuvalytos veido ir kaklo odos. Palikite 10 minučių. Nuskalaukite šiltu vandeniu ir sudrėkinkite kremu. Naudokite 1-2 kartus per savaitę.


Plastikinė kaukės pakuotė labai maža ir kompaktiška. Tiesą sakant man daug smagiau tokios minimalaus dydžio pakuotės - tik tokio dydžio, kokio iš tiesų reikia; negu dideli maišai, kur kaukė užima vos trečdalį jos dydžio. Ryškai geltonas pakelis, puoštas uogomis nuteikia skaniai ir leidžia tikėtis gėrio viduje. 

Kvapas. Kažkodėl tikiuosi, kad kvepės šaltalankiais, bet nekvepia. Kvapas sakyčiau vidutiniškai intensyvus, ir tikrai primena vaisius - uogas. Tikriausiai goji uogas, jei teisingai prisimenu jų kvapą.

Konsistencija. Nors gamintojas tvirtina, kad gelinė, tačiau aiškiai kreminė. Labai primena tiesiog veido kremo konsistenciją ir tikrai ne gelį.

Sudėtis: Aqua, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Benzyl Alcohol, Allantoin, Parfum, Phenoxyethanol, Limonene, Glycerin, Disodium EDTA, Tocopherol, Dehydroacetic Acid, Citral, Lycium Chinensis (Goji Berry) Fruit Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Netestuota su gyvūnais.
Be sintetinių dažiklių, mineralinio aliejaus, silikonų, parabenų, SLS, SLES, ftalatų, GM ingredientų ir CMR.


Poveikis. Kaip ir praeitą kartą, veido kaukės man visiškai pakako ne tik veido, bet ir kaklo odai padengti storoku sluoksniu, sakyčiau dar ir liko, tačiau jau tiek, kad antrą kart nepanaudosi, tad sutepiau ir šiek tiek dekoltė srities - lai lepinasi. Kaukė tepasi lengvai, geriausiai pirštais, o ne mentele ar kaukėms skirtu šepetėliu. Laikiau 10 minučių ir per tą laiką jokių keistų pojūčių nebuvo, oda jautėsi netgi labai komfortabiliai.


Jau laikydama kaukę ant odos jaučiau, kad čia turėtų būti gerai. Ir buvo - kaukė tobulai tinka sausai ir brandžiai odai. Ji nuramino mano šiek tiek sudirgusius skruostus ir nepaprastai gerai sudrėkino odą. Ji iš tiesų įgavo sveiko spindesio, tačiau kalbame ne apie tokį, kuris dirbtinai švyti, tarsi aptrauktas plastiko plėvele. Ne, oda natūraliai sveikai švyti ir regis spinduliuoja sveikata. Geras efektas ir odos komfortas mane sužavėjo, ir nors prieš tai bandyta šios kompanijos kaukė su rožėmis paliko tik vidutinį įspūdį - šia esu net labai patenkinta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai