COLLECTION "Hotlights" lūpų blizgesys "4 Sparkle"

Pakalbėkime šiek tiek apie senesnę kosmetiką, bei tai, ką mylėjau kažkada senai senai? Gyvendama Aglijoje visiškai neturėjau prieigos prie pigios Essence ir Catrice kosmetikos (jos ten tuo metu nebuvo), todėl dažniausiai, norėdama kažko nebrangaus rinkdavausi Rimmel arba L'Oreal priemones ir tik po kurio laiko pastebėjau vietinį Collection prekinį ženklą. Jo kainų kategorija ir kokybė daugmaž prilygsta mūsų Catrice ir Essence priemonėms, o kokybė, na, pasitaiko visko - pamenu buvo ir taip sau priemonių ir tokių perliukų, kuriuos pirkdavau vėl ir vėl. Darbas aptarnavimo sferoje buvo nuolatinis bendravimas su žmonėmis, tad per kiek daugiau nei mėnesį sutepdavau po lūpų blizgio pakuotę, o investuoti į kažką brangesnio - visai nemačiau reikalo. Šiandien trumpai noriu paklaidžioti prisiminimų takais ir papasakoti jums apie mano pirmą šios kompanijos atrastą produktą (pakuotė tikrai nėra pirmoji, nesijaudinkite) ir dėka tų prisiminimų, įsigijau tokią pakuotę per ebay. 

"Geros vyriausybės požymis - kaip ji elgiasi su vaikais, seniais, ligoniais ir neturtingaisiais."
J. G. Herderis



Produktas: COLLECTION "Hotlights" lūpų blizgesys "4 Sparkle"
Gamintojas: "Collection 2000" Ltd, Didžioji Britanija. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nelipni formulė
Labiausiai nepatiko: mažokai spalvos - pigmentacija galėtų būti intensyvesnė
Tūris: 6 ml
Kaina*: apie £2,99 
Kur galima įsigyti: Lietuvoje neparduodama. Anglijoje parduodamas Superdrug, Boots parduotuvių tinkluose. Galima įsigyti ir ebay.com
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Blizgus lūpų blizgesys su spindinčiomis detalėmis. Ant lūpų blizgesio pakuotės yra veidrodėlis, o dangtelyje įmontuoti Led šviestuvai, tad atnaujinti lūpų dažus bus visur ir visada.


Kuo ši pakuotė skiriasi nuo kitų? Pati tūbelė standartinė storo, skaidraus plastiko, tačiau ji man labai patinka dėl šone esančio veidrodėlio ir prie šepetėlio pagrindo, dangtelyje, įmontuotų dviejų LED lempučių. Dėl šių aspektų lūpų makiažą paprasta atnaujinti net ir tuomet, kai šalia nėra veidrodžio, o ir apšvietimas nėra pats geriausias. Kirstos formos, minkštas aplikatorius patogus padengti dažus tiksliai, neišvažiuojant už lūpų kontūro.

Kvapas. Aš jau tikrai nepamenu, koks kvapas buvo tada, kai šiuo dažus pirkau pirmąjį kartą. Dabartinė pakuotė kažkokio išskirtinio kvapo neturi, užsiuodžia kaip ir įprastiniai lūpų blizgesiai, cheminiu kosmetiniu kvapu.

Konsistencija. Vidutinio tirštumo priemonė su pavienėmis, aiškiai matomomis blizgiomis dalelėmis.


Sudėtis: Polybutene, Ethylhexyl Palmitate, Ozokerite, Paraffinum Liquidum, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Polyethylene, Hydroxystearic Acid, Tocopheryl Acetate, Butylparaben.
May contain: CI 15850, CI 15985, CI 19140, CI 45410, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77742, CI 77891, Calcium Sodium Borosilicate, Calcium Aluminum Borosilicate, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Polyethylene Terephthalate, Acrylates Copolymer, Mica.


Poveikis. Pamenu, kad šis blizgesys mane žavėjo ne tik dėl veidrodėlio ir apšvietimo kamštelyje, tačiau ir dėl pačios konsistencijos. Labai lengvas rausvas atspalvis suteikia itin natūralų efektą ir vos matomą atspalvį. Kartais man tos spalvos norėjosi daugiau, ryškesnės ir intensyvesnės, tačiau dažnai labai teigiamai vertindavau tą sveikų lūpų efektą. Pavienės spindinčios detalės suteikia intensyvų lūpų spindesio efektą - toks, koks ir turi būti lūpų blizgesys. Tačiau labiausiai už viską visuomet džiugino nelipni formulė - suspaudus lūpas jos nelimpa viena su kita, o vėjui pūstelėjus į plaukus šie niekad neprilimpa prie lūpų. Nekenčiu lipnių lūpų blizgesių...


Išlikimas čia nėra tas aspektas, kuris labai stebintų. Lūpų blizgesys greitai nusivalgo valgant, o geriant palieka nors ir ne spalvotą, tačiau matomą pėdsaką ant puodelių ir stiklinių. Išlaiko labai standartiškai, iki 3 valandų, priklausomai nuo to, ką darote. Ir visgi, dažnai pasvajoju, kad ir Lietuvoje turėtume galimybę įsigyti šios kompanijos priemonių - jau turime pigutes Essence, Catrice, Rival de Loop, tad kodėl dar ir neįsileidus pigiosios Collection? Girdėjau, kad jų maskuokliai tiesiog tobuli!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Komentuokite! Grįžtamasis ryšys svarbesnis nei atrodo! Nebus jūsų - neliks ir blogo!

Komentarai