BABUŠKA AGAFIJA "Sosnovaja" vonios druska su pušų sakais

Nežinau koks oras ten, kur gyvenate jūs, bet Klaipėdoje šaltasis sezonas dar panašu, kad nesibaigė. Nors dažniau ir dažniau švyščioja saulutė ir maloniai šildo, tačiau pastarąsias dienas siautė tokie siaubingi vėjai, kad apie šiltąjį sezoną lieka kol kas tik pasvajoti. Pastebiu, kad kiekvienais metais vonių sezoną uždarau maždaug besibaigiant antram pavasario mėnesiui, tad iki to meto, kartas nuo karto vis dar pakalbėsime ir apie voniai skirtus produktus, bei papasakosiu  savo įspūdžius naudojant vieną ar kitą priemonę.

Kažkada, prieš kokį penkmetį Babuška Agafja kosmetika išgyveno populiarumo epogėjų: merginos gyrė vieną ar kitą priemonę, dalinosi atsiliepimais ir planavo bandyti tai vieną, tai kitą produktą. Apskritai rusiška kosmetika dar nešėsi populiarumo šleifą, tikriausiai užsilikusį nuo sovietmečio - dauguma tvirtino, kad rusiška kosmetika tikrai kokybiška, efektyvi ir patikima. Aš tokios bangos nejaučiau, ir kai visos pirkdavo rusišką, ieškodavau vokiškos kosmetikos sprendimų. Teisingumo dėlei reiktų paminėti, kad apskritai kosmetikos kokybė nepriklauso nuo šalies - kiekviena šalis turi prastesnių ir geresnių gamintojų, o ir tarp jų pasitaiko tiek visiškai nevykusių produktų, tiek absoliučių perliukų. Ir visgi, noriu pasiteirauti, kokia šalimi gamintoja tu pasitiki labiausiai? Ar kokios kompanijos kosmetika tau priimtiniausia?

"Kai žmogus nežino, į kurį uostą plaukia, joks vėjas nebus palankus."
Seneka




Produktas: BABUŠKA AGAFIJA "Sosnovaja" vonios druska su pušų sakais
Gamintojas: OOO "Pervoje Rešenije". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pigi, elementari priemonė
Labiausiai nepatiko: labai trūksta kokybės
Tūris: 800 g
Kaina: 3,49 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Martina
Įvertinimas: 1,5/5

Ką žada gamintojas: Raminamoji jūros druska papildyta pušų sakais. Maudynės druskų vonioje suteikia atsipalaidavimo pojūtį. 
Naudojimas: 4 šaukštus druskos supilti į vonią, kurios vandens temperatūra 36 - 38 C. Pagulėti vonioje 10 - 15 min.


Labai paprasta, plastikinė pakuotė pailgos formos su paprastu užsukamu dangteliu. Tiesą sakant pakuotė atrodo gan pigiai. Nežavi ir etiketės dizainas. Tikriausiai įdomiausia akiai buteliuko forma ir tas popieriukas ant viršaus, uždėtas tarsi ant močiutės uogienės.

Kvapas. Vonios druska su pušimis regis turėtų kvepėti pušų aromatu. Tačiau aromatas čia labai nuvilia... Kvepia kažkokia chemine pigiena - nieko panašaus į pušis. Keista, kad labiausiai primena šias vonios druskas, kurios kvepėjo alavijais. Kad ir kaip paviršutiniška atrodytų, tačiau kvapas vonios priemonėse yra vienas svarbiausių aspektų, o čia... labai liūdna, bet nemalonus, pigus ir visiškai neatpalaiduojantis.

Konsistencija. Kristalų pavidalo druska, dažyta žalsva spalva.


Sudėtis: Sodium Chloride, Terebinthina Communis, Parfum, CI 19140, CI 14720, CI 42090, CI 44090.


Poveikis. Pirmiausia turiu pastebėti, kad ši druska gaminta ne jūros druskos, o tikriausiai akmens druskos pagrindu. Paprastai jūros druska sudėtyje žymima kitaip ir yra gerokai kokybiškesnė už akmens druską. Nežinau ar tam turi įtakos ilgesnis druskos tirpimas vandenyje, negu esu įpratusi. Šiuo atveju įberiu druskos ir vandens paviršiuje pakyla žalsvi dažai, o bespalvė druska dar ilgai guli vonios dugne. Galiausiai ir pamaišius druska tirpsta sunkiau nei norėčiau ar esu įpratusi.

Labiausiai mane nuvilia vonios druskos kvapas. Sakyčiau labai nesmagu ir nemalonu, kai tikiesi druskos kvepiančios pušų aromatu, o kvapas visiškai neaiškus, nemalonus ir net erzinantis.


Aš nežinau, ką gero pasakyti apie šią druską. Ji pigi, kvapas baisus, tirpsta ilgai, kokybės nėra... Ir atsiplaiduoti tokioje vonioje nelabai pavyksta. Taip, kaip ir visos druskos ji padeda odai išmirkti, pašalinti negyvas odos ląsteles, bet nepasakyčiau, kad po druskos jaučiau kokį poveikį odai ar malonų atsipalaidavimo jausmą, kaip būna su įprastomis vonios priemonėmis. Prastai.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Buvo aktualu? Komentuokite! Jūsų komentaras - geriausias atlygis!

Komentarai

  1. Labiausiai pasitikiu korėjiečių gaminama kosmetika (ypač veido priežiūros priemonėmis) - dar niekas nenuvylė!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm... o teko bandyti jų deoratyvinę kosmetiką?
      Aš sausiaodė, tai man pasitaiko net nemenkai nuviliančių produktu :( Šiandien arba ryt bus apie apie vieną korejietišką gaminį, kuriuo nusivyliau...

      Panaikinti

Rašyti komentarą