MAYBELLINE Instant Anti Age Eraser maskuojamoji priemonė su goji uogomis ir haloksiliu "00 Ivory" ir "06 Neutralizer"

Kuris laikas galvojau, ar verta rašyti apie Maybelline Instant Anti Age Eraser maskuoklius? Kartu su jų triukšmingu ir labai laukiamu atsiradimu Lietuvos rinkoje, papasakojau jums apie šviesiausią tuo metu į rinką išleistą atspalvį (įrašas štai ČIA). Šis įrašas gimė dėl naujų atspalvių, pasirodžiusių Lietuvoje - daugumai merginų "light" atspalvis buvo per tamsus, tad dauguma su nekantrumu laukė ir labai vylėsi sulaukti šviesesnių. Ir štai, jie yra, tiesą sakant jau kuris laikas galima įsigyti daug šviesesnį Ivory, o kartu su juo ir tamsesnio atspalvio (tikriausiai tiesiog vasarai)  - Neutralizer. Pabandysiu šiame įraše sudėti tik esminius dalykus, kad nedubliuoti ir nesikartoti, bei papasakoti kas per atspalviai ir kuo jie skiriasi.

"Didelė širdis, kaip ir vandenynas, niekados neužšąla."
K. L. Biornė



Produktas: MAYBELLINE Instant Anti Age Eraser maskuojamoji priemonė su goji uogomis ir haloksiliu "00 Ivory" ir "06 Neutralizer"
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: tekstūra - nei per skysta, nei per tiršta sausiaodėms
Labiausiai nepatiko: šiek tiek padauginus - linkęs sukristi
Tūris: po 6,8 ml
Kaina*: po 10,80 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Koncentruota maskuojamoji priemonė su ypač tikslia kempinėle akimirksniu paslepia tamsius paakius ir raukšleles.
NAUDOJIMAS:
1 žingsnis. Pasuk maskuoklio kojelę rodyklėmis pažymėta krytimi, kad ant kempinėlės atsirastų šiek tiek formulės. Naudojant pirmą kartą, gali tekti pasukti kelis kartus.
2 žingsnis. Kempinėle užtepk maskuoklio ant paakių odos ir išsklaidyk į išorę nukreiptais potėpiais.
3 žingsnis. Kad veido oda labiau švytėtų, maskuoklio užtepk ir ties vidiniais akių kampučiais, skruostais, antakių linkiu ir nosies centru.


Skaidraus plastiko maskuoklio pakuotė atrodo iš tiesų unikaliai ir yra labai patogi naudoti. Tiesiog pasuki raudoną dalį, tūbelės viršuje įmontuotas "dugnas" slenka žemyn ir išstumia produktą į kempinėlę. Su pastarąja padengti ir pasklaidyti ant veido itin paprasta, tačiau reiktų nepamiršti, kad papildomas sklaidymas yra tiesiog būtinas. 

Deja, bet tik dabar pastebėjau, kad mano akiai tobula ir itin patogi pakuotė turi nemenką trūkumą.  Deja, bet jei kas kart nenuvalai kempinėlės gali būti, kad joje įsimes pelėsis! Man taip buvo su tamsesniu atspalviu - pabandžiau kelis kartus, įsitikinau, kad šiuo metu esu per balta ir padėjau į stalčių. Po geros savaitės pastebėjau, kad kažkas čia ne taip... visas paviršius buvo pabalęs nuo įsimetusio pelėsio! Aišku, puoliau valyti ir dezinfekuoti ir lyg ir pavyko, bet tiesiog valinėdama per kelis kartus (kad įsitikinti, jog pelėsis nepasikartos ir galėsiu naudoti priemonę vasaros metu) aš sugebėjau įplėšti kempinėlę. Su nuplėšta priemonės nepanaudosi, tad nuėmiau visai. Taigi, moralas tame, kad po kiekvieno naudojimo kempinėlę būtina švariai nuvalyti - o tai reiškia, kad ir taip neskalsus produktas senka tiesiog žaibišku greičiu.

Kvapas. Neutralus, nieko neišsiskiriantis iš kitų maskuoklių.

Konsistencija. Iš pirmo žvilgsnio atrodo lengva, tačiau turi sunkumo. Ilgai galvojau, kaip ją geriausiai apibūdinti? Ji lengvesnė nei Catrice Camouflage skystosios versijos, tačiau sunkesnė nei dauguma standartinių maskavimo priemonių.


Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Isododecane, Glycerin, PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Butylene Glycol, Dimethicone Crosspolymer, Nylon-12, Disteardimonium Hectorite, Cyclohexasiloxane, PEG-10 Dimethicone, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Phenoxyethanol, Sodium Chloride, Polyglyceryl-4 Isostearate, Caprylyl Glycol, Disodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Methylparaben, Lycium Barbarum Fruit Extract, Chlorphenesin, Ethylparaben, Aluminum Hydroxide, PEG-9, N-Hydroxysuccinimide, Palmitoyl Oligopeptide, Chrysin, Palmitoyl Tetrapeptide-7.
May contain: CI 77891/ Tatanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides.


Poveikis. Tikriausiai pirmiausia paminėsiu, kad rezultatų su makiažu šį kartą nekelsiu - pastarojo meto nuotraukos, instagram turinys yra būtent su šiuo maskuokliu; o ir užfiksuoti nuotraukose efektą gana sunku. Maskuoklį galima dengti iš tiesų itin plonu sluoksniu, bet kai turi tokius tamsius paakius kaip mano (kas yra genetiškai paveldėtas dalykas), maskuoklis plonu sluoksniu tikrai neužmaskuoja pakankamai. Sluoksniuojant storesnius sluoksniu rezultatas mane tenkina labiau. Tačiau tokiu atveju susiduriu su kita problema - jis gali labai lengvai sukristi į raukšleles! Žinau, kad dauguma merginų naudoja backing'o techniką, tačiau sausiaodėms ji visiškai netinka ir rezultatai atrodo dar blogiau, nei tiesiog lengvai pafiksavus biria pudra. Pastarąjį variantą visuomet ir renkuosi, nors vėl išbandžiau beikingą pasitikrinimui, kaip sakoma. Taigi, maskuoklis gali lengvai sukristi į raukšleles vos vos jo padauginus - laviravimas tarp per mažai ir per daug šioje priemonėje mane šiek tiek erzina, dėl to šis maskuoklis tikrai nėra mano mylimiausias. 

Ivory atspalvis iš tiesų puikiai tinka mano gymiui žiemos  ir pavasario metu, tuo tarpu dėl Neutralizer aš abejoju - aš sugebėsiu įdegti pakankamai, kad tiktų nors vasaros sezonui? Kažkodėl dėl to šiek tiek abejoju, tačiau labai smagu, kad dabar turime tiek tamsesnių, tiek šviesesnių atspalvių ir galime rinktis sau labiausiai tinkantį. Apskritai vertinant visą savo patirtį galiu patvirtinti, kad visai geras produktas, tiek kad prireikia nemažai laiko, kol įgundi naudoti reikiamą kiekį, reikia stebėti ir vis nuvalyti kempinėlę, maskuoklio kiekis tiesiog senka akyse... Tačiau rezultatai mane visai džiugina - ne geriausia, ką esu naudojusi, bet pakankamai gerai, kad naudočiau nuolat.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai