BELATON "Classic" nagų lakas No. 291

Prieš ligoninę ir savo operaciją nagus buvau nusilakavusi ryškiai raudonu Belaton nagų laku, tačiau jį nusivaliau dar iki operacijos. Nežinau ar jums taip būna, bet pastaraisiais metais atsižvelgiu į progą ir derinu nagų lakų spalvas. Į darbo pokalbį tikriausiai niekad nebeeičiau raudonais nagais - per daug iššaukiantis atspalvis, nors ir priklauso klasikinių nagų lakų grupei. Lygiai taip pat ligoninė man regis nėra ta vieta, kur patogiai jausčiausi su makiažu ar ryškiais nagais - juk ten keliauji sveikti ir mažiausiai norisi galvoti apie galbūt kažkur atsilupusį ryškų nagų laką ar per daug iššaukiančią, pernelyg ryškią spalvą. Tad šį kart įraše pakalbėsime apie ryškiai raudoną Belaton laką, o sekantį kartą - apie neutralesnius atspalvius. Hmm... o kada ateis vasariškų atspalvių sezonas?..

"Daug lengviau atleisti priešui, negu draugui."
V. Blakas


Produktas: BELATON "Classic" nagų lakas No. 291
Gamintojas: "Belaton". Pagaminta - Lietuvoje (bent jau pagal barkodą, tai lietuviška prekė)
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: ilgai laiko
Labiausiai nepatiko: šepetėlis
Tūris: 9 ml
Kaina*: 1,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos (tačiau šis tinklas atsisakė šio prekinio ženklo ir juo nebeprekiauja. Nepaisant to, dažnai matau išparduodamos kosmetikos skyrelyje su didžiulėmis nuolaidomis).
ŠIUO METU EUROKOS PARDUOTUVĖSE ŠIE NAGŲ LAKAI KAINUOJA 0,90 Eur 
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas:  BELATON – pirmasis ir vienintelis dekoratyvinės kosmetikos prekės ženklas, kuris yra sukurtas išskirtinai Lietuvos moterims. Šis prekės ženklas rinkoje gyvuoja jau 16 metų – pirmoji produkcija pasirodė dar 1999 m, tad siūlome Jums jau išbandytus ir įvertintus gaminius. BELATON dekoratyvinė kosmetika gaminama taikant moderniausius technologinius sprendimus bei atsižvelgiant į Jūsų poreikius ir naujausias mados tendencijas. Mes nuolatos stengiamės ieškoti pažangiausių gaminimo būdų bei tinkamiausių lietuvaitėms kosmetikos naujovių, kad gautumėte tai, kas geriausia. Svarbu, jog kokybę siūlome už prieinamą kainą – specialiai lietuvėms gaminamą BELATON kosmetiką įsigysite už lietuvišką kainą.

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/ Neopentyl Glycol/ Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-Butyl Alcohol, CI 15850, Silica, Benzophenone-1, CI 77891, Trimethylpentandeiyl Dibenzoate, Polyvinyl Butyral, CI 19140.


Mano nuomonė. Stačiakampis, siauras nagų lako buteliukas stiklinis, atrodo nedidelis, nors viduje talpina 9 ml priemonės. Man patinka kompaktiškos nagų lakų pakuotės - ne tiek dėl vietos, kiek dėl patogumo įsimesti į rankinę, - nagų lako buteliukai tikrai neturi būti dideli ar masyvūs. Po atsukamu dangteliu randame ilgoką, kiek siauresnį nei įprastai šepetėlį. Deja, šepetėlis ne tik siauras, bet ir lankstus, nukirptas netolygiai ir grubiai ir visa ši sudėtis duoda labai prastą šepetėlio kontrolę. Tokiu šepetėliu sunkoka tolygiai nusilakuoti nagus ir be vargo valdyti spalvos padengimą, ypatingai jei praktikos turima mažiau.

Kalbant apie pigmentaciją, iš pradžių man ji pasirodė labai gera, man rodėsi, kad pakaks tik vieno sluoksnio. Nuotraukoje ir yra tik vienas sluoksnis, bet jei pasižiūrėsite atidžiau, aiškiai persišviečia nago susijungimas su pirštu, todėl sekantiems kartams būtinai dengčiau porą sluoksnių, norėdama išgauti nepriekaištingą atspalvį. Formulė lyg irgi pasirodė nebloga, man pavyko gana lengvai pasidengti atspalvį, o visi su padengimu susiję sunkumai man regis buvo būtent dėl prastoko šepetėlio. Na, bent jau ne mano skonio šepetėlio.


No. 291 atspalvis raudonas, tikrosios raudonos spalvos, daugmaž ties viduriu, neturi nei ryškaus mėlyno, nei ryškaus violetinio atspalvio. Spalva taip pat tarp šviesios ir tamsios - visiškai vidutiniška. išdžiūvusi įgauna itin blizgų paviršiaus efektą.

Labiausiai džiugina iš tiesų ilgas išlikimas. Atrodė, kad lakas neturės ilgo išlikimo, mat jau antrą dieną blizgesys kiek pasitrynė, tačiau mano nuostabai lakas išliko 5-6 dienas! Ir tai labai labai geras laikotarpis ne tik tokiam pigučiui, bet ir brangesniems nagų lakams.

Panašūs atspalviai:




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai