AVON Mark. Magix Face makiažo gruntas

Makiažo praimeriai - ar naudojate juos nuolat, ar tik tam tikromis progomis? Anksčiau makiažo bazės man prireikdavo tik labai specialiomis progomis, tačiau pastaruosius kelis metus naudoju gerokai dažniau nei tik progomis. Man patinka drėkinančios ir spindesio suteikiančios bazės, kurios labiausiai tinka mano sausam odos tipui, tačiau tikrai pasitaiko atvejų ar odos būklės suprastėjimų, kai norisi sumažinti išsiplėtusias poras ar paslėpti smulkesnes raukšleles. Šį kartą noriu papasakoti apie Avon Mark. praimerį, kurį turiu jau kuris laikas ir iš visų gautų Avon Mark. produktų, šituo esu visai patenkinta - nors iki tobulybės trūksta, bet veiksmingas. Pasižiūrime?

"Nerimas - tai nepasitenkinimas, o nepasitenkinimas - svarbiausia pažangos sąlyga."
T. Edisonas



Produktas: AVON Mark. Magix Face makiažo gruntas
Gamintojas: "Avon Cosmetics". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: palygina odos netolygumus, pamaskuoja didesnes poras
Labiausiai nepatiko: reikia dozuoti itin atsargiai
Tūris: 30 ml
Kaina*: pilna kaina 10,80 EUR
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultanto
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: Naudokite vieną arba tepkite prieš makiažo pagrindą, kad paslėptumėte trūkumus, oda atrodytų lygesnė.


Makiažo bazė ar gruntas (čia kaip kam patogiau) atkeliauja juodoje kartoninėje pakuotėje. Ant dėžutės labai gausu informacijos įvairiomis kalbomis, bet apskritai ji skundoka, vos pora sakinių apie priemonę ir nieko labai konkretaus, tiesiog kai bandai ant pakelio sukrauti keliolika kalbų vertimų, gaunasi tikra košė ant pakelio. Balto plastiko priemonės tubelė su atsukamu juodu dangteliu apačioje patogi išspausti priemonę ir dozuoti reikiamomis dozėmis. Kaip ir būdinga Mark. linijos gaminiams, dizaine randame tik juodos ir baltos spalvos derinius bei stilizuotą linijos užrašą - viskas gana paprasta ir lyg taikyta į minimalios bei profesionalios kategorijos produktų dizainus.

Kvapas. Priemonės sudėtyje naudojamos kvapiosios medžiagos, kurios man atrodo visai nebūtinos tokios paskirties gaminyje. Kvepia vidutiniškai stipriai, maloniu kosmetiniu kvapu, primenančiu tiesiog standartinio veido kremo kvapą.

Konsistencija. Baltos spalvos bazė kreminės konsistencijos, masažuojant ant odos jaučiasi slidumas, sakyčiau visiškai standartinė silikoninių makiažo pagrindų konsistencija.


Sudėtis: Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Calcium Sodium Borosilicate, Cellulose, Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Salicylate, Alumina, Acrylates/ Dimethicone Copolymer, Silica, Nylon-12, HDI/ Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, C30-45 Alkyl Methicone, C30-45 Olefin, PEG/ PPG-20/23 Dimethicone, Lauryl PEG-9 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Polyethylene, Parfum, Boron Nitride, Hydrated Silica, Aqua, Tocopherol, Polygonum Multiflorum Root Extract, Rosa Centifolia Flower Extract.


Poveikis. Skirstant nedidelį produkto kiekį ant odos jis pasidengia plonu sluoksniu iš karto suteikdamas odai švelnumo ir lengvo matiškumo efektus. Dėl priemonės konsistencijos bei silikonio pagrindo, spėju, kad turėtų užpildyti poras bei palyginti veido odą. Praimeris iš tiesų neprastai pamaskuoja odos netolygumus, šiek tiek užpildo gilesnes poras, tad tam tikslui naudoti tikrai galima. Turiu pastebėti, kad svarbu naudoti labai nedidelį praimerio kiekį kitaip jis nusirutulioja nuo veido, makiažo pagrindas dengiasi netolygiai.

Apskritai visai neblogas praimeris, kai norisi pamaskuoti veido poras ir raukšleles, suteikti odai šiek tiek matiškumo ir lygumo. Naudojamas, nors tikrai nėra pats tobuliausias, kokį kada esu naudojusi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

PR-Sample

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai