WET n WILD Retractable Brow Pencil - automatinis antakių pieštukas "Ash Brown"

Antakių pieštukai yra ta priemonė, kuria man labiausiai patinka ryškinti antakius. Esu išbandžiusi ir pudras, ir tušus, ir želė, ir visgi automatiniai pieštukai yra tas dalykas, prie kurio vis grįžtu. 2000 išsipešiojusi antakius taip ir neatsiauginau pradinio jų tankumo, reikia ir formą pakoreguoti, turiu nemažai matomų tarpelių, tad toli gražu ne kiekviena antakių priemonė gali tvarkingai ir gražiai juos padažyti. 

Šiam kartui įrašo žvaigžde tapo Wet n Wild automatinis antakių pieštukas su įdomia, bet jau kažkur matyta trikampio formos širdele. Išsirinkau pagal aprašymą šalčiausią atspalvį ir pradėjau bandymus.

"Tikėjimo esmė ne ta, kad apsigyventum danguje, o ta, kad dangų apgyvendintum savyje."
T. Hardis



Produktas: WET n WILD Retractable Brow Pencil - automatinis antakių pieštukas "Ash Brown" 
Gamintojas: "Markwins Beauty Products" JAV. Pagaminta PRC
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: patogu ir lengva naudoti
Labiausiai nepatiko: konsistencija vos tirštesnė nei norėčiau
Tūris: 0,2 g
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Trikampio formos pieštukas užpildo antakių plaukelius. Integruotas sraigtinis šepetėlis sušukuoja plaukelius.


Juodo korpuso plastikinė pakuotė man labai primena Nyx antakių pieštuką savo forma ir išvaizda. Viename gale gana didelis šepetėlis antakių iššukavimui, kitome - trikampio formos išsukamas pieštukas. Keistokas man toks formos pasirinkimas, realiai lyg ir turėtų palengvinti padengimą, tačiau tiesa ta, kad vistiek jį brėžiu vienu ar kitu kampučiu, o ne visa trikampio plokštuma. Darbo tokia forma tikrai nepalengvina, bet ir neapsunkina, nors bet kokia kita forma būtų lygiai tokia pat tinkama ir patogi naudoti.

Kvapas nėra stiprus, dažantis nejaučiamas.

Konsistencija. Pieštukas vos vos kietesnis/ sausesnis už vidutinį. Lyginant su tuo pačiu Nyx - truputį sausesnės konsistencijos.


Sudėtis: Beeswax/ Cera Alba, Copernicia Cerifera Cera, Ozokerite, Ethylhexyl Palmitate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid.
May contain: CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 16035/ Red 40 Lake, CI 19140/ Yellow 5 Lake, CI 77288/ Chromium Oxide Greens.


Poveikis. Nepaisant to, kad man trūksta formulėje minkštumo ir kremiškumo, tačiau antakių formą išpiešti lengva, pavienius plaukelius irgi, užpildyti labai paprasta. Tiesa, per riebiai užtepus gali susidaryti gumulėliai, bet juos paprasta iššukuoti lauk.

"Ash brown" atspalvis regis man puikiai tinka, nors tikėjausi, kad jis bus šaltesnio tono. Jei vis dar būčiau platininė blondinė, atspalvis man būtų gerokai per šiltas. Šiuo plaukų spalvos periodu jis tinka, tačiau turiu pastebėti, kad priemonės atspalvių pasirinkimas labai skurdus (vos trys spalvos), o internetinėje parduotuvėje labai sunku suprasti, koks jis realiai yra. Antakių priemones visgi geriausia pirkti fizinėse parduotuvėse.


Antakių pieštukas man puikiai atlaiko visą dieną, tiek įprastomis, tiek itin karštomis dienomis. Spalva nenusitrina, nenuteka, nenusigumuliuoja, o intensyvumas niekur nedingsta. Net vakare, jau valantis makiažą jo lengvai nenuvalysi tiesiog perbraukus vandeniu, tad atsparumui dedu pliusą. Apskritai vertinant tai nėra geriausias kada bandytas antakių pieštukas, man labiausiai trūksta kremiškumo, - tačiau jo kaina nedidelė, priemonė labai skalsi, puikiai išlieka, ją lengva naudoti, o rezultatai džiugina.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai