HOLIKA HOLIKA "Wine Therapy" Sleeping Mask - naktinis veido kremas-kaukė nuo raukšlių su raudonuoju vynu "Red Wine"

Na va, baigėsi mano išankstiniai įrašai, kuriuos paruošiau prieš operaciją ir šiandien pradedu (tiksliau bandau) rašyti įprastu tempu, grafikais ir temomis. Septintoji diena po operacijos ir mano gerklė vis dar jaučiasi klaikiai: aš dar negaliu kalbėti, tad nedarau Instagramo storių, gerai jau, kalbėti kažkiek galiu, tačiau labai tyliai ir kiekvienas sakinys reikalauja ne tik valios, bet ir fizinių pastangų. Tad šiai dienai dar tausoju balsą. Apskritai pats nemaloniausias jausmas yra būtent pooeracinis laikotarpis, kai skauda viską - gerklę, ausis, kaklą, kai negali nieko valgyti ir reikia gerai pasukti galvą ką būtų galima suvalgyti, kad jaustumiesi soti ir nesudirgintum gerklės. Svajoju apie kepsnį su BBQ padažu, svajoju apie orkaitėje skrudintas daržoves su čiobreliais, naktimis sapnuoju traškią picą ir cezario salotas, seilė nutįsta pamačius obuolius ar šokoladą... Niekas man nepasakojo, kaip sunku yra jaustis alkanai ir svajoti apie tai, ką paprastai be jokio vargo valgydavai. Hmm... gal būtų įdomi mano patirtis anginos operacijos metu, pooperaciniai potyriai bei tinkamo valgyti maisto paieškos? Kol dar nepasimiršo, mielai galėčiau viską surašyti, tik reiktų žinoti, kad jums būtų įdomu.

Bet šis įrašas ne apie tai - šį kart plačiau papasakosiu apie žadėtą korėjietišką naktinį kremą-kaukę iš Holika Holika, kurį jau ne kartą gyriau instagram. Artėjant link pabaigos apie jį būtinai norisi šiek tiek plačiau papasakoti ir pasidžiaugti, kuo jis man patiko.

"Reikia kalbėti garsiai, kad tave girdėtų. Reikia kalbėti tyliai, kad tavęs klausytų."
P. Klodelis


Produktas: HOLIKA HOLIKA "Wine Therapy" Sleeping Mask - naktinis veido kremas-kaukė nuo raukšlių su raudonuoju vynu "Red Wine"
Gamintojas: "Holika Holika". Pagaminta P. Korėjoje
Paskirtis: švelninti, drėkinti, formuoti, kovoti su veido odos raukšlėmis
Tinkamas tipas: nenurodytas, tad turėtų tikti visiems, tačiau pagal aprašymą - brandesnei odai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtyje daug alkoholio
Tūris: 120 ml
Kaina*: $16.67 US
Kur galima įsigyti: Holika Holika, ebay  ir kt.
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Su raukšlėmis kovojanti naktinė veido kaukė-kremas suteikia odai švelnumo. Priemonė papildyta raudonuoju vynu pripildo ląsteles drėgmės ir suformuoja, paputlina veido kontūrą. 
Naudojimas: Vakaro metu ant nuvalyto ir tonizuoto veido, padenkite priemonės ir lengvai įtapšnokite. Eikite miegoti. Sekantį rytą priemonės likučius nuplaukite.


Naktinis veido kremas - kaukė atkeliauja šešiakampėje kartoninėje pakuotėje, kuri atrodo iš tiesų žaviai, prislopintos rudai raudonos spalvos ir imituoja medieną - vynas ir medienos bačkutės kaip ir neatsiejamas dalykas, tiesa? Tačiau pakuotė labai nedraugiška akims - visi įrašai, paveikslėliai ir elementai labai blankūs, tenka įtempti regą, kad perskaityti sudedamąsias dalis ar gamintojo pažadus. Dizainas gal ir įdomus, norintis lyg ir perteikti senos medienos įrašus ir įspaudus, tačiau nepatogus informacijai gauti. Viduje radau bačkutės formos plastikinį indelį su imituotomis bačkos briaunomis ir užsukamu dangteliu, primenančiu vėlgi tą pačią medieną. Pakuotė iš tiesų žavi, apgalvota ir pataikyta į temą. Labai giriu ir papildomą apsauginį sluoksnį, kuris tokio tipo priemonėse tiesiog būtinas. Tiesa, ar pastebėjote priemonės kiekį? Indelyje jo net 120 ml! Pakanka iš ties labai labai ilgam!

Kvapas. Koks gali būti kosmetinis priemonės su vynu kvapas? Kaip sodrus vaisių ir uogų vynas! Čia ryškiausias žemuogių kvapas, kažkuo primenantis gaivų žemuogių džemą, tačiau neturi to džemams būdingo saldumo.

Konsistencija želė ar želatinos drebučių! Lengva, skaidri priemonė primena želė desertus. Tiesa, labai įdomu buvo stebėti, kaip pakabinus šaukštelį, indelyje likusi želė pati savaime susilygina ir tampa vėl lygaus paviršiaus.


Sudėtis: Aqua, Wine Extract, Alcohol, Dipropylene Glycol, Glycereth-26, BIS-PEG-18 Methyl Ether Dimethyl Silane, PEG/ PPG/ Polybutylene Glycol-8/5/3 Glycerin, PEG-240/ HDI Copolymer BIS-Decyltetradeceth-20 Ether, Glycerin, Glycerylacrylate/ Acrylic Acid Copolymer, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Glyceryl Polyacrylate, Biosaccharide Gum-1, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Rosmarinus Officinalis Extract, Lavandula Angustifolia Extract, Thymus Vulgaris Extract, Bergenia Ciliata Root Extract, Viola Mandshurica Flower Extract, Impatiens Balsamina Flower Extract, Phenoxyethanol, Theobroma Cacao Seed Extract, Xanthan Gum, Adenosine, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Parfum, CI 17200, CI 15985.


Poveikis. Priemonė atkeliauja su papildoma mentele - šaukšteliu, kuriuo ir rekomenduočiau naudotis, norint kad kremas indelyje liktų optimaliai švarus ir tinkamas naudoti. Apskritai tokie šaukšteliai - mentelės yra gera mintis visiems kremams - namuose kremus visuomet iš indelio kabinu tik mentele, kad apsaugoti priemonę nuo ant pirštų esančių nešvarumų ir bakterijų.

Naktinis veido kremas - kaukė skirtas naudoti nakties metui - pasitepam ir keliaujam miegoti, o per naktį priemonė atlieka viską, ko reikia. Smagu, kad želė neturi jokio lipnumo jausmo keliaujant miegoti ir didžioji dalis priemonės susigeria dar iki gulant į lovą. Pirmus kartus lyg ir nesinorėjo tikėti, kad veido želė gali padaryti kažką labai stebuklingo, tačiau oij kaip aš klydau... Kasryt po šio produkto naudojimo pabundu su skaisčiau ir jauniau atrodančia veido oda! Ji tampa nepaprastai švelni, gerai sudrėkinta, o po kurio laiko pastebėjau, kad iš ties suteikia to putlumo efekto: oda atgaivinama, išsilygina smulkesni jos nelygumai, regis kiekviena raukšlelė iš ties prisigeria priemonės ir tampa jauniau, gražiau ir sveikiau atrodanti. Oho, poveikis man nepaprastai patinka ir kas kartą džiaugiuosi ir stebiuosi. Regis pasibaigus šiai priemonei man jos tikrai trūks...

Norėjau kaukę - kremą vertinti aukščiausiais balais, tačiau atidžiau patyrinėjusi sudėtį nesu visiškai patenkina naudojamais ingredientais. Dauguma augalinių ekstraktų naudojami itin mažais kiekiais ir nors matome vyno ekstraktą antroje vietoje, tačiau trečioje keliauja alkoholis, kuris šiaip jau gali ir pažeisti odos apsauginį barjerą, ir sausinti. Sausinamojo efekto per visą naudojimo laiką nepajutau, tačiau vien dėl šios priežasties nepasiryžčiau šio produkto naudoti nepertraukiamai, nepaisant to, kad mano įspūdžiai patys geriausi. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visuomet galima rasti gaminio akcijų ar nuolaidų. Taip pat neturiu galimybės palyginti visų priemonės pardavimo vietų.

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai