L'OCCITANE "Mon Amour" rožių kvapo taukmedžių rankų kremas

Na, ar išsirinkote savo advento kalendorių? Ar iš vis tokį rinksitės? Aš buvau įtikinusi, kad būtinai pirksiu, bet... gavusi pirmą algą suprantu, kiek mažai pinigų turiu ir kiek daug svarbesnių planų, o dar iki gruodžio reikia išgyventi... Be to, niekaip neišsirenku iš siūlomų... šiemet nenoriu Rituals... TBS ir L'Occitane nelabai traukia, o ką daugiau galima pas mus gauti? Norėjau Kiehl's, tačiau... iki Vilniaus niekaip nenuvažiuosiu laiku, o dėl kalendoriaus... tiesiog neverta. Taigi, esu labai rimtuose apsvarstymuose, ką turėčiau daryti ir ką norėčiau rinktis. Ar iš viso man to kalendoriaus reikia? Taip, neša džiaugsmą kasdien, taip, eigoje susinaudoja, tačiau... dažnai randi ir tai, ko nelabai reikia. Kol kas tikriausiai dar planuoju kiek palaukti ir jei nesugalvosiu - gali būti kad ir nepirksiu.
Na o kol kas noriu papasakoti apie L'Occitane taukmedžių rankų kremą, kvepiantį rožėmis.

"Tam, kad uždegtum savo žibintą, nebūtina užpūsti kaimyno šviestuvą."
B. M. Baruchas



Produktas: L'OCCITANE "Mon Amour" rožių kvapo taukmedžių rankų kremas
Gamintojas: "L'Occitane en Provence". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: maitinti, apsaugoti ir švelninti rankų odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: nelabai saugi sudėtis
Tūris: 10 ml (kiti dydžiai - 30 ml)
Kaina*: 10 ml - 3,00 EUR
Kur galima įsigyti: L'occitane parduotuvėse
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Papildytas taukmedžių sviestu (20%), medumi, migdolų ekstraktu, kokosų aliejumi ir rožių ekstraktu. Šis kreminės konsistencijos kremas greitai susigeria, apsaugodamas, pamaitindamas rankų odą ir suteikdamas jai komforto.
Naudojimas: tepkite kremą bet kuriuo metu, tuomet, kai jums reikia.


Pakuotė. Nedidukė rankų kremo pakuotė atrodo lyg būtų metalinė, nors iš tiesų "metalinės pakuotės" efektas yra tik įvaizdis. Kremo tūbelė pagaminta iš super minkšto ir itin patogaus kremui išspausti plastiko. L'Occitane kompanijos dizainai visuomet džiugina akis skoninga, patrauklia išvaizda. Lengvo dizaino pavasariški gėlių paveiksliukai asocijuojasi su "meile", tuo tarpu raudona etiketė - aiškiai leidžia tikėtis rožių kvapo. Regis viskas gana paprasta, tačiau stilinga, žavinga, lengva bei patrauklu.

Kvapas. Rankų kremas turi aiškiai jaučiamą rožių kvapą ir jokia čia staigmena. Man asmeniškai staigmena jausti, kad pagaliau aš nesibjauriu rožių aromatu kosmetikos priemonėse, regis pamažu priaugau rožių kvapus, jiems pribrendau, o gal tiesiog pasenau? Nesiaiškinsim, greičiausiai bus pastarasis variantas 😆 ir tas rožių kvapas ant rankų šiuo metu man labai labai patinka!

Konsistencija. Kandangi kremo pagrindą sudaro taukmedžių sviestas - kremas gana sunkus ir riebus, tačiau saikingai - tai tikrai nėra super riebus ar super sunkus žieminis kremas.


Sudėtis: Aqua, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Dimethicone, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Hydroxyethyl Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Rosa Centifolia Flower Oil, Ceteareth-33, Polysorbate 60, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, PEG-100 Stearate, Sorbitan Isostearate, Parfum, Benzyl Salicylate, Citronellol, Linalool, Eugenol, Geraniol.


Poveikis. Rožių kvapo rankų kremas greitai susigeria į rankų oda ir nors dar kuriam laikui ant paviršiaus lieka jaučiami kremo likučiai, tačiau ir jie dingsta gana greitai. Atrodo turiu visiškai mažytę rankų kremo pakuotę, tačiau jis labai skalsus - pakanka visiškai nedidelio lašelio vienam kartui.

Priemonė gerai pamaitina rankų odą, minkština ir švelnina, suteikia malonų komforto jausmą. Riebesnė kremo konsistencija puikiai tinka žvarbesniems rudens orams, tačiau tikriausiai man būtų kiek per lengvas šaltoms žiemoms. Man patinka šitie mažyčiai L'Occitane kompanijos kremai - gerai pamaitina rankų odą, kvapas nuteikia maloniai, juos naudoti visuomet smagu, tad vis pagaunu save - apsisukus ratui imu ir nusiperku vieną ar kitą rankų kremo pakuotę.  




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai