O.P.I. nagų lakas "NL W52 Got The Blues For Red"

Nu niekaip, niekaip man nesisekė pastarąsias porą dienų prisėsti prie blogo įrašų. Jau ir iš vienos skaitytojos sulaukiau klausimų, kur dingo įrašai? Ar dar ketinu rašyti blogą? Tikrai niekur nedingau, įrašų bus, rašyti ir pasakoti apie bandomus dalykėlius man vis dar norisi, tad blogas tikrai nemiršta. Tiek kad, kartais iš darbo grįžti pervargęs, namuose laukia gyvūnai ir puodai, reikia skirti ir dėmesio vaikui bei vyrui, tad prisėdi tik tuomet, kai jau miegoti laikas. Akys merkiasi, tad nusprendi savęs nekankinti ir tiesiog perkelti planuojamus įrašus sekančiai dienai. Taip nutiko ir su šituo - niekaip neradau laisvos valandėlės, tad nerašiau... Paskubomis rašytas įrašas minčių dėstymu manęs netenkina, taigi šiandien, pasiruošusi puodą braškinės arbatos šviežiai nulakuotais nagais kalenu į klaviatūros mygtukus ir pasakoju apie OPI raudoną nagų laką.

"Geriausias darbas nuraminti širdį - proto darbas."
G. de Levisas



Produktas: O.P.I. nagų lakas "NL W52 Got The Blues For Red"
Gamintojas: "OPI Products Inc.". Pagaminta Jungtinės Amerikos Valstijos
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: tikėjausi ilgesnio išlikimo
Tūris: 15 ml
Kaina: 8,00 EUR
Kur galima įsigyti: Nagavita, Top Beauty, Salon Pro 
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: gamintojo aprašymo nėra

Sudėtis: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocelluose, Tosylamide/ Epoxy Resin, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Steralkonium Bentonite, Benzophenone-1, Silica, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polivynyl Butyral, CI 15880, CI 77007, CI 77891, CI 15850, CI 77120.


Mano nuomonė. Aš jau ne kartą, kalbėdama apie OPI nagų lakus gyriau jų pakuotes: tvirtos, kokybiškos, solidžios, sunkios... visa tai sukuria itin gero, nepigaus lako įvaizdį. Žinau, kad kompanija yra pakeitusi savo pakuotes - naujųjų rankose laikyti dar neteko, tad pasakyti ar tie pakuotės tobulinimai pagerino įvaizdį ar pablogino situaciją aš negaliu. Užtat man labai patiko būtent šios OPI nagų lakų pakuotės. Nagų lako šepetėlis standartinio ilgio ir pločio - tikras aukso viduriukas tarp kruopštumo padengiant ir spartumo lakuojantis nagus. Kadangi šepetėlio kotelis kiek ilgesnis - jo konktrolė nėra pati tobuliausia, kokią galiu įsivaizduoti, ar kokia man patogiausia, tačiau jokių problemų kontroliuojant aplikatorių man nekilo.

Nagų lakas gana skystas, todėl patarčiau apvalyti šepetėlį prieš dedant ant nago plokštlės - perteklius tiesiog nubėga į tarpą tarp nago ir apynagių. Mano nagai labai išlenkti, lakas su apynage jungiasi giliai (gilus griovelis), tad nutekėjusias spalvotas priemones nuvalyti man sudėtinga, ypač raudonas! Užtat lakas dengiasi be jokių problemų, nepalieka dryžių, tolygiai pasiskirsto ant nago. Tačiau pigmentacija mano skoniui nėra pati geriausia. Esu bandžiusi ne vieną kompanijos nagų laką, ir nors vienas sluoksnis jokiais būdais neatrodo prastai, bet to sodrumo, kokį matome buteliuke tikrai nėra. Na paprasčiausiai reikia poros sluoksnių, kad išgauti sodrumo ir tamsaus atspalvio.

Vienas sluoksnis

"Got The Blues For Red" pirmuoju sluoksniu atrodo tiesiog kaip raudonas nagų lakas, jam trūksta intensyvumo ir ryškumo, kokį mačiau pirkdama nagų laką per buteliuko sieneles - na tiesiog nepalyginamai. Antrasis sluoksnis ištaiso visą situaciją, atspalvis įgauna sodrumo, gilumo ir ryškumo. Iš tiesų tai tamsiai raudonas, burgundiško vyno spalvos nagų lakas. Klasikinis atspalvis tinkamas ne tik tokiems darganotiems orams, bet ir ištisus metus.

Du sluoksniai

Na ir galiausiai reiktų pakalbėti apie nagų lako išlikimą. Deja, tačiau OPI nagų lakų likimo laikas siaubingai priklauso nuo atspalvio ir dažniausiai, nors kompanijos nagų priežiūros priemonės yra giriamos ir populiarios, tačiau nepasižymi nesveikai ilgu išlikimu. Geriausiu atveju O.P.I. atlaiko 6 dienas, o šiuo standartiškai kompanijos lakams - 4-5 dienas. Lako kampučiai pradeda skilinėti, na ir tuomet jau nori nenori reikia valyti.

Man atrodo, kad OPI nagų lakai yra pervertinti ir tikriausiai kaina nėra ta, kurią norėtųsi mokėti už kokybę... Kompanijos lakai nelaiko super ilgai, pigmentacija tikrai nėra nepriekaištinga. Nežinau - iš pigesnių žinau ženkliai geresnės kokybės. O kokia jūsų nuomonė apie OPI?

Panašūs atspalviai:
-RITUALS... "Burgundy"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai