MILANI "Conceal + Perfect" 2-in-1 foundation + concealer - makiažo pagrindas "02 Natural"

Aš labai labai senai planuoju papasakoti apie youtuberių labai mylimą ir prieš kelis metus gausių gerų atsiliepimų sulaukusį Milani makiažo pagrindą. Bandžiau jį ne kartą ir net ne kelis, susidariau nuomonę, tačiau visuomet turėjau vieną didelį kabliuką - nusipirkau ženkliai per tamsų makiažo pagrindo atspalvį. Žinau, žinau - yra šviesinančių priemonių, bet paprastai jos šiek tiek pakeičia makiažo pagrindo savybes tai šiek tiek tirštindami, tai nežymiai keisdami išlikimą ar efektą ant odos. Atidėliojau ilgokai, kol galiausiai - metas tiesiog surašyti visas savo mintis, potyrius, sudėlioti privalumus bei trūkumus bei nuspręsti, ką toliau daryti su man akivaizdžiai per tamsiu produktu.

"Apdovanojimas už gerą darbą - pats jo atlikimas."
R. V. Emersonas



Produktas: MILANI "Conceal + Perfect" 2-in-1 foundation + concealer - makiažo pagrindas "02 Natural"
Gamintojas: "Milani cosmetics". Pagaminta Los Angeles, JAV
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: geras maskavimas
Labiausiai nepatiko: sunki konsistencija
Tūris: 30 ml
Kaina*: 12,99 EUR
Kur galima įsigyti: parfumeria.lt, topbeauty.lt
Įvertinimas: 3/5

Ką žada gamintojas: Bealiejinis makiažo pagrindas atsparus vandeniui. Vidutinis/pilnas maskavimas, priklausomai nuo to, kokiu įrankiu šią priemonę dengiate. Maskuoja raudonį, nelygumus, ar kitus trūkumus, kuriuos norite paslėpti. Pusiau matinis užbaigimas. Didelio kosmetikos fanatikų susidomėjimo sulaukusi pudra. Tik geriausi atsiliepimai ir penkių žvaigždučių vertinimas. Ilgai išlieka.
Naudojimas: galima naudoti kaip įprastą makiažo pagrindą arba kaip maskavimo priemonę vietoms, kurioms reikalingas maskuojamasis efektas.


Makiažo pagrindo pakuotė - stiklinis buteliukas su juodų dažu ombre efektu nuo dangtelio. Visas dizainas atrodo gana įprastai, nieko keisto ar šokiruojančio čia tikrai nėra. Makiažo pagrindas dozuojamas plastikinės pompos pagalba. Ji veikia puikiai, dozuoja tolygiai, o kadangi pompos vamzdelio ilgis siekia dugną - turėtų lygiai taip pat gerai dozuoti iki pat priemonės pabaigos.

Kvapas šiek tiek primena dažų kvapą. Švelnus, tačiau tikrai nėra pats maloniausias. Kita vertus, negaliu nesidžiūgauti - sudėtyje jokių kvapiųjų medžiagų ir krūvos vidutinio saugumo ingredientų.

Konsistencija itin sunki, tiršta. Tikriausiai tai tirščiausias makiažo pagrindas, kokį esu turėjusi...


Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Isononyl Isononanoate, Cetyl PEG/ PPG-10/1 Dimethicone, Butylene Glycol, Mica, Glycerin, BIS-PEG PPG-14/14 Dimethicone, VP/ Eicosene Copolymer, BIS-Vinyl Dimethicone/ Dimethicone Copolymer, Ozokerite, Polymethylsilsesquioxane, Disteardimonium Hectorite, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Beeswax (Cera Alba), Glycereth-18 Ethylhexanoate, Potassium Sorbate, Silica, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Isododecane, Propylene Carbonate, Prunus Domestica Fruit Extract, Glycereth-18, Aluminum Dimyristate, Triethoxycaprylylsilane, Disodium Stearoyl Glutamate, Allantoin, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Polyisobutene, C18-21 Alkane.
May contain: CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (Iron Oxides)


Poveikis. O taip... makiažo pagrindas man akivaizdžiai per tamsus... o ir konsistencija labai tiršta, tad skiedžiant šviesinančiais lašiukais dažnai pastebiu, kad priemonė tampa dar tirštesnė. Ir taip sunkios tekstūros priemonė ant veido odos skirstosi visai gerai ir gana lengvai dengiant kempinėle, tačiau naudojant pirštus ar makiažo šepetėlį tenka ilgokai vargti, kol padengi tolygiai ir vienodu sluoksniu be jokių dryželių. Be abejonės - labai sunkus makiažo pagrindas apsunkina odą, jaučiasi ant jos paviršiaus. Tačiau rezultatas - visai neblogas. Makiažo pagrindas gerai maskuoja spalvos netolygumus, paraudimus ir tiek fotografijose, tiek iš tolimesnio atstumo atrodo puikiai. Tačiau - pažvelgusi į veidrodį iš arčiau aš puikiai matau, kad priemonė paryškino mano raukšleles, keli spuogeliai ant kaktos tapo akivaizdžiai pastebimi. Tikriausiai brandžiai odai tai nėra tinkamiausias pasirinkimas. Nors.. vertindama maskavimą suprantu kodėl dauguma merginų taip gyrė šią priemonę!


Nuotraukoje: 
1. be makiažo
2. nešviesintas makiažo pagrindas ant veido
3. tik makiažo pagrindas, maišytas su šviesinamaisiais lašeliais
4. pilnas makiažas. Atlikta su makiažo pagrindą šviesinančiais lašeliais.

Makiažo pagrindas odai suteikia matinį efektą ir turi tiesiog tobulą sluoksniavimą - keli ploni sluoksniai puikiai limpa vienas su kitu ir suteikia dar geresnį maskavimą. "Natural" atspalvis tamsokas, tačiau turi daugumai lietuvaičių tinkamą gelsvą toną. Pirkdama niekaip negalėjau rasti 01 atspalvio, o paskui sužinojau, kad kompanija išleido dar porą šviesesnių - 00A ir 00B atspalvių, kurie mano šviesiai odai turėtų puikiai tikti. Beje, šiuos makiažo pagrindus galima naudoti ir kaip maskuoklį, juo dengiant problemines vietas, tačiau geriausiai jis tiktų regis paraudusiems spuogeliams, o ne tamsiems paakiams, kur sunkių priemonių tiesiog nesinori.

Makiažo pagrindas dienos eigoje netepa megztinių apykaklių ir striukių atlapų, nepalieka pėdsakų ant telefono ekrano ar pirštų. Na ir žinoma - puikiai išsilaiko visą dieną. Galiausiai sunkūs tiršti ar labai skysti makiažo pagrindai nėra man labiausiai patinkanti tekstūra - brandesnei odai labiau tinka vidutinio skystumo priemonės su šviesą atspindinčiomis dalelėmis, o ne matinis užbaigimas. Suprantu, kodėl šis sunkus makiažo pagrindas toks mylimas: labai gera sudėtis, nedidelė kaina ir nepriekaištingas maskavimas patinka ir man. Tačiau dėl ne prie širdies sunki konsistencija, matinis užbaigimas ir raukšlių paryškinimas.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Jūsų komentaras - geriausias atlygis ir didžiausia motyvacija!

Komentarai